Az új amcsi csajom irkál hogy 3 hónapja Ghánában van a nagyapjával. Tudod, amióta meghaltak a szülei.
Mikor harmadszorra határozottan ráförmedtem hogy azonnal mondja meg az amcsi címét az édes kis szívem azonnal megosztotta velem.
My Address:
1419 McFarland Blvd E
Tuscaloosa, AL 35404.
Ellenőriztem az utcaképen és tényleg van ilyen, így minden kétséget kizáróan meggyőződhettem róla hogy igazat beszél.
Ma reggel sweet love-nak szólított amit azért kikértem magamnak.
Gida én a helyedben egy Jakoparts-ot vennék vagy a gyárit. Nálunk ezek listaárban is 10-15ft/db-ért mennek és el ne hidd a fél év garit mert egy évet kell rá adni.Mi is annyit adunk.
Törésmentes,műanyag löksit kivéve.Amit már 4-6 hónapja ígérek magamnak h megcsinálom,mert a biztosító csak küldött az egy napos munkára 170 ezredest
160 van benne,kifogástalan motor,kaszni.2002 1.3 16v
Az hogy én fogom betolni a bontóba az tuti.
Nem mondom h biztos h nem lesz másik autóm soha,de ha lesz is ez mellette marad.
Úgy kb olyan sok sok ideje lenne hátra még hacsak nem hajlik nagyon össze.
Úgy kb ennyi híja van: 2 talpas
Van hogy csak megszorul,ki lehet pucolni. A golfon én is szoptam vele. Leszereltem,és fent a konyhában szétszedtem,kipucoltam,bekentem zsirral a csigát és a műanyag fogaskerekeket. Sztem a mai napig müxik
Milyen idős a verda, Gida? Mit ér? Én a legóccóbra szavazok, kár bele a drága.
Nekem bexart az alapjárati motor 2 éve. Elmentem, megkérdeztem, 120 ezer az új lehúztam róla a drótot, beállítottam az alapjáratot kézzel, oszt' azóta úgy megy
Aki ilyennel jár, nem költ rá szívesen sokat
link
Az új amcsi csajom irkál hogy 3 hónapja Ghánában van a nagyapjával. Tudod, amióta meghaltak a szülei.
Mikor harmadszorra határozottan ráförmedtem hogy azonnal mondja meg az amcsi címét az édes kis szívem azonnal megosztotta velem.
My Address:
1419 McFarland Blvd E
Tuscaloosa, AL 35404.
Ellenőriztem az utcaképen és tényleg van ilyen, így minden kétséget kizáróan meggyőződhettem róla hogy igazat beszél.
Ma reggel sweet love-nak szólított amit azért kikértem magamnak.
Ez a tegnapelőtt:
Skacok az enyémbe K7-es izzó van. Hogy lehetne ezt kicserélni másikra?
160 van benne,kifogástalan motor,kaszni.2002 1.3 16v
Az hogy én fogom betolni a bontóba az tuti.
Nem mondom h biztos h nem lesz másik autóm soha,de ha lesz is ez mellette marad.
Úgy kb olyan sok sok ideje lenne hátra még hacsak nem hajlik nagyon össze.
Úgy kb ennyi híja van: 2 talpas
Nekem bexart az alapjárati motor 2 éve. Elmentem, megkérdeztem, 120 ezer az új
Aki ilyennel jár, nem költ rá szívesen sokat