Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááá ne is kérdezd! 27.-én indulok Basel-ba és 4 hónap múlva jövök haza! Pont itt van a motoros szezon én meg kaptam egy kihagyhatatlan ajánlatot (nem szar pénz) konyhafőnök helyettesként!
Így a moci feleslegessé válik! Úgy is kéne venni egy fiatalabbat...
Nekem csak egészen fent kezd forogni a benti. Van ott egy kis csavar a szamlapon. Na ott körül
Akkor meg se lepodjek ha a közép és a felső harmadban ingadozik?
Na mi van Papper?
Valaki holnap Tököl,vagy valamerre?
Estét skacok!
Ábrushinnó
Söndör lemöz mennyi idő alatt gyütt mög?
Hát autóval gondoltam mindenképp. Talán raknék be sátrat meg hálózsákot és ha jó a buli akkor esetleg serivás és ottalvás is lehet akár...
Megyek, valahova biztos Soltvadkerten BMW tali, azt megnézem, aztán elugrok hozzátok még nem tudom, pontosan mikor.
Csövivel 1eztetek
Remélem jössz jövő héten motorral, mert nagyon kíváncsi vagyok rá.
Na, úgy látom, megen nem volt nagy pergés itten
Legalább motoroznátok... de még azt se
Én elővettem, lemostam, mert rászállt a por, 2 hete nem volt beindítva kerültem egy jót vele, majd 30 km sikerüt, pedig a városból alig mentem ki Jólesett, egyre jobban teccik, jó vele menni, a váltásaim még nem 100 %-osak
Sanyikám mert ha nem lenne nem találtál volna ilyen fasza barátokat. Én se nagyon megyek sehová vele
Már kezd uncsi lenni ez a profizmus
Jó éjt!
Nem is tudom miért van a Fré.
Asszem én idén sem megyek sehova.
Ja, Csövi, te autóval jönnél, vagy motorral? Nekem ugye mind1, mivel mék tőlem 90km.
Reggeltől éjfélig tart, gondolom, este van a zene, nappal meg a motoros dolgok.
Azt hittem, ez már volt... de megnézném szívesen...
Mintha Feri bátyánk is valami velencei kerülést szervezne arra a 7végére, nem?
Na igen,akinek van kézi kapcsoló.
Komolyra fordítva,mivel túlnyomásos a rendszer,asszem 103-foknál kapcsol a venti.A termosztát az normál hőfokú,annak 85-körül kell nyitni.Ezt hamar észreveszed menet közben,amikor forró levegő kezdi fújni a lábad.
mikor hol. Reggel mikor beindítom lent, később emelkedik és bekapcsolom a ventit így csak középen táncol.
Gyerekek! Kinek holszokott állni a vízhőfok mutató?