Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor venned kell egy új BMW autót, mert az 8 sebességes
Én is sokszor tennék egy 7.-et.
Voltam kint a motoros napon. Voltak veteránok, két BMW, meg volt 3 amcsi big blokkos autó is, a 70es évekböl, meg old Rolls, szoval jó volt

Kell egy fokozat visszajelző, sose tudom, hányba vagyok, 5 és 6 elég közel van, a 4 sincs messze, 3ig még tudom számolni fordulni viszont jó vele, a 60 táblás kanyar 110el könnyen
Á,nincs akkora ugrálóvár ami Puput elbírja.
Pedig van ugrálóvár is.
És andi?
Mert 6000fok meleg van és ez autós, és ha ki akartam volna mozdulni mentem volna motorral hortobágyra de ma pihenőnapot adtam magamnak
MérNem? link
Én itthon vagyok nem mentem sehová
Mondjuk ha nem vagyok ekkora ...... akkor felmentem volna hozzátok és együtt lesétáltunk volna.(ez sajna csak most jutott eszembe)
Gondolom lent vagytok a pályanapon.
Köszi. Nem találtam sehol az jegyárakat. Nem vészes szerintem.
Eljössz? Kezdene összeállni a csapat!
Amúgy rohadt nagy buli szokott lenni
Jegy információk a BMW festre:

3 napos jegy 4000 forint. Nincs elővétel, és nincs napijegy!
Ez a jegy jogosít péntek reggeltől vasárnap estig az alábbiakra:
kempingben sátorhely, áramhasználat, VÉGRE ! 3 napos strandbelépő 1800 forint értékben, szombat esti élő koncert 2000 forint értékben, nagyszabású diszkó belépő 1500 forint értékben. Kissé nagyképűen ,képletesen mondva a tavalyi színvonalért mi fizetünk nektek! Egyrészt mert tételesen többre jön ki, másrészt pedig van minőségi program a jegy áráért cserébe.
Külön változás az idei esztendőtől:
Idén először a 14 év alatti gyerek ingyen! jöhet a rendezvény minden programjára, tehát teljes értékű élvezője a 3 napos találkozónak. Ezt a döntést kulturális és szociális alapon hoztuk meg. A 2014-es Vadkert kártyával rendelkező helyiek, a szombat esti koncert és a diszkó kivételével szintén ingyen látogathatnak ki. Ezt a két engedményt szigorúan vesszük, senki ne akarjon 17 éves gyereket behozni, és lejárt, tavalyi kártyával, vagy helyi lakosként lakcímkártyát lobogtatva bejönni. Van ideje még csináltatni az önkormányzatnál 2000 forintért amivel egész nyáron jöhet a strandra, tehát többszörösen megéri.

Csak a koncertre szombat esete a strand területére a belépő 2000 forint, csak a diszkóba a kemping területére szombat éjjel a belépő 1500 forint! Ez azokra vonatkozik akik a zenei programra jönnek csak. A két zenei rendezvény külön helyszínen zajlik, a koncert belépővel nem lehet a diszkóba bemenni. Viszont a diszkó 1500 forintos jegy árából 500ft lefogyasztható a kijelölt pultnál. Ez az opció csak a szóló diszkó jegyesekre vonatkozik.
Mindhárom jegytípus különböző színű karszalaggal jár, tehát könnyen ellenőrizhető.

Amennyiben jó, "strandidő" lesz akkor az óriáscsúszdát is igénybe vehetik a 4000 forintos 3 napos jeggyel rendelkezők, illetve több kisebb meglepetésre is számíthatnak. Az üzemeltetővel kedvező elő megállapodást kötöttünk (ezúton is köszönjük neki) , de ez időjárás függő.
Fábi! Úgy látom, Feribá lemondta a dolgot, akkor nem megyek arra
Gyere le inkább akkor te is vadkertre, csinálunk ott egy mini talit
Persze hogy nem. Este 9 kor ki van fent még,amikor 3-kor kelés van. Én mindig fent vagyok fél hét és este nyolc között,de akkor csak egyedül vagyok a fórumon. Max visszaolvasni tudok.
Reggel 4 óta munka van. Sok részeg buznyák paraszt van.
mennyé
megyünk óvoda játszóteret felújítani motorral
Értem, hát papper hajrá
Február 13-án nyomtam a rendel gombra és fizettem ki, 28-án jött a TNT-től a mail hogy csomagom jött kínából és töltsem ki a vámnyomtatványt az ügyintézéshez. Másnap már hozták is volna ki. (de nem voltam itthon így köv. napra kértem)