aki teheti kerülje a 31est mende után, mert 1km ként piros lámpás fésávos lezárás kb 40km keresztül 30 fokba izgalmas volt megy megáll vár vár vár megy megáll vár vár bazdmeg már vár a q anyád vár vár megy megáll .......
Hazaértem Tökölről, megfutottam eddigi legjobb időmet sikerült 11mp. alá menni: 10.915sec . 10-en voltunk az 1000-es kategóriában 9.lettem ezzel az idővel . 2 éve 11-es idővel lettem 3. úgyhogy elég erős volt a mezőny.
Ma felpróbáltam a szatunás plexit amin természetesen a vevőnek kell kifúrni a lyukakat.
Felhívják a figyelmet hogy qrva alaposan kell csinálni mert berepedhet ha nem a megfelelő fúróval és módszerrel csinálják.
5 lépcsőben fúrtam ki az 1-es fúrótól a 7,2-ig, (5-ös csavarok tartják) gondolom sejti mindenki hogy két furat széle lerepedt a gányba és az egyik elszaladt felfelé is. (éreztem én hogy mindjárt kettőt kell venni )
Még mák hogy a végkiárusításon vettem a kettőt valami 7e Ft-ért. (eredetileg valami 15e volt)
Megvagyok ,dolgolzgatunk szerelünk mindent csinálunk Éppen most indulok körülnézni Tegnap voltam este de már tegnap is jócskán voltak Kell egy kis motorolás mert a tegnapon kívül majd 4 hete voltunk utoljára Zsotival bár akkor adtunk a lovaknak bőven . De azota állnak a vasak
Hazaértem Tökölről, megfutottam eddigi legjobb időmet sikerült 11mp. alá menni: 10.915sec
Felhívják a figyelmet hogy qrva alaposan kell csinálni mert berepedhet ha nem a megfelelő fúróval és módszerrel csinálják.
5 lépcsőben fúrtam ki az 1-es fúrótól a 7,2-ig, (5-ös csavarok tartják) gondolom sejti mindenki hogy két furat széle lerepedt a gányba és az egyik elszaladt felfelé is. (éreztem én hogy mindjárt kettőt kell venni
Még mák hogy a végkiárusításon vettem a kettőt valami 7e Ft-ért. (eredetileg valami 15e volt)