Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva, ma megcsináltattam a káptalanfüredi lakatos emberrel a lábtartomat..
holnap teszt.
Viktor-al alias zarándik, menj el a zarándba , ő majd bevisz a málnásba, kicsit bolond az ember, de ezért szeretjük...

nem véletlenül kapta a Viktor az Állat nevet, néha szoktuk hivni chupakabrának is mert tutti hogy egy bigfoot jeti és egy chupakabra mindent elsőprő szerelméből született Viktor....
üdv ronis
stét.
Szánom, bánom...jó helyek lehetnek ott tényleg,
egyszer lehet szétkapom a motort és elmegyek veletek, egyben sajna nem fér be a kocsiba.
Arra kíváncsi lennék, ahol így elfogy a 4T KTM, meddig jutnék fel a 2T ősrégi RMX el, sztem már az elején meghalna, ha nem tudnék rárongyolni.
Köszönöm a leírást
Szaros motor, egy csomó kezelőszerv van rajta amit össze kell hangolni és még a saját súlypontomat is dinamikusan pakolgatni kell
Hát Dávid ez 2es elég nagy gázzal
Volt ott még hely legalábbis az nem érdekelt csak hogy a faszba megyek oda fel!
Amúgy többen próbáltuk de nem sikerült senkinek sem
A helyi srácok nem is mentek neki,annyira jó kis szög volt
Bánhatod hogy nem jöttél

Kicsit nagyobb lendülettel indulni, utat átugrani és nagy tempóban rámenve start? Bár az ilyen mászókákhoz Zéé ért én csak okoskodok
0:38 nál mennyi volt a fa meg a vállad között bal oldalon?
Jaxy féle "sörös feljáró" az én szemszögemből
Bnánán..
Volt tegnap pengetés ronis?merr evoltatok ha voltatok?
kiveszed az első kereket ,máris nem lesz vele többet baj

ha már vélemény, szerintem közel nem olyan fontos dolog extrém enduroban az egykerék,
sokkal fontosabb a jo látásmod, ami hozza magával a gyors reagálást is, egy profi igen jol választ nyomot alapvetően ettöl gyors,élvezet menni mögötte.
egy katlanban használja a falakat, amit más megfékez ő átugorja, mindig egy kicsit több van a tarsolyában erőböl, lendületböl...
A bakony EC-t is megvétózták?
Egyenlőre még előttem van egy nagy feladat, meg kell tanulnom motorozni egy keréken, ha ez megy, akkor már lehet elmenni tanulni jobbakhoz, addig szerintem nem tudnék elmenni veletek sok helyen, tapasztalom, hogy rengeteg feladat csak így oldható meg, az elejével sokszor csak a baj van természetesen még rengeteg dolog van hátra, ugratók, nagy tempós szakaszok, stb.
Köszönet, igyekszem fejlődni, van hova
Jó reggelt!Ma már munka van
helyszinre..
konkrétan az egyetlen bakonyi ec helystinre motoroztunk el, de még a nyomot sem nagyon találtuk meg, a természet vissza veszi ami az övé...
Dew azt kéne valahogy kiprobálnod hogy nálad jobbakal motorozzál, ha ráálsz a seggére és megprobálod tartani a tempot vele attol tényleg sokat tanulsz, más dimenziok nyilnak meg...
morgen
néztem videót....ügyes vagy...hajrá...
Lementetek Balcsiról Nyíregyházára?
Hol volt most hétvégén EC arra? Bár lehet úgy értetted, hogy nem most volt, csak a helyet néztétek meg. Hátsó kerék defekt az finom
Minden Romcsi hely jó, főleg mert szabadon mész, amerre látsz,
egy a baja, legalábbis nekem, messze van
Keresek kihívást közelebb, még akad bőven minél több kihívást leküzdök és technikát "megtanulok" annál inkább azt érzem, szart se tudok el kéne már sajátítani az egy kerekezést, mert rengeteg hely könnyebb úgy vagy csak úgy teljesíthető
jo hely a zaránd, csak ajánlani tudom mindenkinek, közel van, jol motorozhatok az erdők, és van benne kihivás bőven..
jó, ne vagánykodj, azért élveztem...