Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek annyira hasonlóak mint a rejszolás meg a lottó ötös!
pár húzás és milliók ütik a markod
A felni (Excel 215 x 18 - 36, fekete, ára: 29.900 Ft) a Parillánál de náluk lehet még kapni WRP felnit is !
a kűllők ára húzós !

Győri telefonszámot tudok csak adni ha kell! nekem ő fűzte a hátsó kereket 8ezerért

de úgy hallottam, hogy bicikliszervizek is fűznek motorkerekeket !
nekünk tavaly
holnap jön a gáz szerelő , be döglött a cirkónk , újat kellett venni , még jó , hogy most
most látom újra van c-10es cross county gumilyuk 120/90 18as 15000 ért.
na?
az jó ,
én még a héten hajtok,kikapcsnak motorozom
jövő héttől pihi,1 hétre jön Apa haza
én is , ezért megyünk el pihenni , ki vagyunk mint ,,,,, r
pihenjél is
Mi mind ebbe a jo tönkretett Esztergomba élünk
én ma Cserkeszőlőn voltam hétvégén meg elmegyünk pihenni
kt maki
nem szab ilyet mondani mert sokat mész majd egyedül..én is igy járok.
az a taki az a ztaki? a csongrád megyei ?
ti hova valósiak vagytok?
mx tibi?

én most a héten szereztem ilyen 18as kereket.
úgy örülök neki mint majom a falkának- milyen falkának hát az oroszlán.y ...a pasi farkának:-))
nem tudom mi legyen a sok (3db 19es 80% gumilyaimmal) mert annyit meg nem krosszozom hogy ... na mindegy. megmarad krosszozni meg mikor azt rakom be kopolódni.
azért 18asban lesz az endúró szettem.

milyen gumi ami a jó gumi?

120as mc5 metzeller? 15rugó
sixdays? 17rugó
130as c4 mitas? tizen 4ezre öccá.
120 as c-18 mitasz. 16ezer
trelleborg =mitasz extrem 120as. 16ezer

kenda? hajatokra mer én kopasz vok:-))
mitas?
metzeller ?
michelin...az naon drága. pedig az s12 naon dicsérik
.
Ez tök karaj!
az biza
akkor mákod van
ez tök zsír

Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha éjszakai pillangó, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol. Kábé. Nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van.
Megkeresel mindenben tudok segíteni
Nekem mind1 hányan vannak ott nekem az a lényeg onnan hányan megyünk moccolni
ma is motoros idő volt
nem sok minden...szokásos,estére hulla fáradt vagyok...csak munka és munka
haveromnak az új agyat 5ezerért fűzték be...plusz küllő az x ft,felnit meg 15ért kapsz a mesterszállási bontóból, kerékfűzés pedig Bartha Sanya hajdúszoboszló..postán is küldheted neki..