az a baj tényleg , hogy a jódolgokat megszüntettük, meg megszüntetteték velünk plusz minden szarba belemegyünk és nyakunkon ez a tolvaj banda ...sok az adósság de tovább lopják az országot ..persze büntetlen ..kihasználják, hogy egy birka a magyar nem tart össze , hogy rendetrakjon és elvágjon egy két torkot....egyre jobban függünk mindentől helyzetünk kiszolgáltatott...manipulálják a pénzmozgást meg árfolyamokat ...tönkreteszik az embereket..sőt még a törvényeket is úgy hozzák , hogy ne is tudjunk mozogni ...nyakunkon a sok zsidrák direktmódon kirakták a sok hitelt mézesmadzagként .....vége a világnak eladták az országot nekik...minden egyre drágább...munkalehetőség nulla ...rendőrök a nyakunkba mennek a sajátjaik ellen majd ha kell... ...összeuszogatják az embereket meg a cigókat is fűtik...azokat is támogatják a mi adónkból.....egy vicc...úgyhogy árpád apánk biztos forog a sírjában, hogy mit csinálunk a telkén...össze kéne állni és pontot tenni az í-re de már késő ...úgyhogy mindenki kussol félti amije még van ...de eccer mikor nem lesz veszteni való vagy valakinek tényleg jó irányba pattan el az agya még lehet pár patkány megszívja ...remélem
párom szekál mindig hogy elmegyek alpesi fejőleánynak
de nekem az sem okozna gondot csak fizessenek érte
még a motorozásról sem kell ott lemondanom,lehet hogy a hayabuját megsiratom,de van kin apának egy gyári gsx1100,majd azzal garázdálkodom bítli úgyis ment volna a háztól mert Mini-t szerettem volna
férjem 3 éve dolgozik kint a Liebherr gyárban,haza sem akarják onnan engedni...míg él,neki ott munkája mindig lesz
nekem meg majd lesz valami,nekem a takarítás is megfelel,nem fog leesni a karikagyűrű az ujjamról
azzal tisztában vagyok hogy nem fogok kint is állatorvos mellett dolgozni mivel németül nem tudok,de nem is érdekel
az a terv hogy szerencsére nem nulla pénzzel megyünk ki ha eladunk mindent,abból 3 lakást veszünk...egyben élünk,a másik 2 meg ki lesz adva havi 4-5-600 euroért,aztán így nem halunk éhen talán
a Kárpát medencét, és az országomat én is szeretem, sőt az ittélő embereket is ...
csakhogy ebböl nem tudok megélni,
amiböl elegem van ,az a sok fejekben lévő sötétség, az elképesztő sok lehuzás ostobaság, a pozitiv változás minden formában valo elnyomása...
mikor a német ,osztrák ismerősöknek mesélek valamit mit vezetnek be megint és ők már csak legyintenek hogy ...áhhh ez nekünk már tul magyar....
a politikát pedig magasrol leszarom. de még a ValoVilágot is...
10 éve dolgozom lengyel főnök mellett
én megtanultam lengyelül,Ő megtanult tőlem magyarul
így a nyelvvizsga pofonegyszerű volt
mai napig vannak olyan napok hogy magyarul meg sem nyikkanunk
ez a külföld téma...nem a hely a szar hanem a politikát meg az ellehetlenülést utáljaa magyar.
mert itt két réteg van -becsületesből- lecsúszó és lejjebbcsúszó.
mert aki rendessen adózik ill fizetésből él azok 70% szopik.
vannak normális pénzből élők...azok meg többre vágynak...azok is elégedetlenek.
de pl a kormány már megint megigérte. ne szarjon senki mert aki bruttó 202.000 ft keres annak idén megent jobb lesz. meg jövőre is.
aki minimálbérrel van +kicsit felette attól elveszik az adójóváírást 12000ftjét mert neki úgy sem kell. szóval aki eddig 70ből tengődött annak elég lessz a 2/3os királyság szerint 58ezer
fehériti a gazdaságot?
egy köcsög.
persze aki külföldi magyart az szavazzon -mer magyar -arról hogy itt a kárpátbudiba-ez nem medence ez rötyi budi- szóval itt a kárpát rötyiben hogy is szívlyon a paraszt. ez is korrekt.
ezért húz innen mindenki.
sajanos a politikusok túl jól élnek, mert az egyik sem takarodik kifelé.
pl lázárúr. és pereputtya
de az többi sem jobb-ik.
a lófaszt egy kuty mind. ez olyan mint egy játék ahol egymásnak adják a koronát párévente,de egymásközt. most ki szopasson ill nyúljon le több lóvét.
az a baj tényleg , hogy a jódolgokat megszüntettük, meg megszüntetteték velünk plusz minden szarba belemegyünk és nyakunkon ez a tolvaj banda ...sok az adósság de tovább lopják az országot ..persze büntetlen ..kihasználják, hogy egy birka a magyar nem tart össze , hogy rendetrakjon és elvágjon egy két torkot....egyre jobban függünk mindentől helyzetünk kiszolgáltatott...manipulálják a pénzmozgást meg árfolyamokat ...tönkreteszik az embereket..sőt még a törvényeket is úgy hozzák , hogy ne is tudjunk mozogni ...nyakunkon a sok zsidrák direktmódon kirakták a sok hitelt mézesmadzagként .....vége a világnak eladták az országot nekik...minden egyre drágább...munkalehetőség nulla ...rendőrök a nyakunkba mennek a sajátjaik ellen majd ha kell... ...összeuszogatják az embereket meg a cigókat is fűtik...azokat is támogatják a mi adónkból.....egy vicc...úgyhogy árpád apánk biztos forog a sírjában, hogy mit csinálunk a telkén...össze kéne állni és pontot tenni az í-re de már késő ...úgyhogy mindenki kussol félti amije még van ...de eccer mikor nem lesz veszteni való vagy valakinek tényleg jó irányba pattan el az agya még lehet pár patkány megszívja ...remélem
de nekem az sem okozna gondot csak fizessenek érte
még a motorozásról sem kell ott lemondanom,lehet hogy a hayabuját megsiratom,de van kin apának egy gyári gsx1100,majd azzal garázdálkodom
ha akarsz ott van mit csinálni, és kapsz érte pénzt is, amiböl elvagy szépen, mig itthon lassan már csak a tulélésért meloznak az emberek...
nekem meg majd lesz valami,nekem a takarítás is megfelel,nem fog leesni a karikagyűrű az ujjamról
azzal tisztában vagyok hogy nem fogok kint is állatorvos mellett dolgozni mivel németül nem tudok,de nem is érdekel
az a terv hogy szerencsére nem nulla pénzzel megyünk ki ha eladunk mindent,abból 3 lakást veszünk...egyben élünk,a másik 2 meg ki lesz adva havi 4-5-600 euroért,aztán így nem halunk éhen talán
elfelejtettem már milyen szar is mikor nem lehet oldalra fordulni..
mondjuk pár nap alatt majd bele jövök, van már rutinom benne a sok baleset után...
csakhogy ebböl nem tudok megélni,
amiböl elegem van ,az a sok fejekben lévő sötétség, az elképesztő sok lehuzás ostobaság, a pozitiv változás minden formában valo elnyomása...
mikor a német ,osztrák ismerősöknek mesélek valamit mit vezetnek be megint és ők már csak legyintenek hogy ...áhhh ez nekünk már tul magyar....
a politikát pedig magasrol leszarom.
csak minek,utána ússenem tudom használni
forogtam mint egy krokodil .......nem tudom mi van velem ...napok óta egyre szarabb....
lehet motorozni kéne
én megtanultam lengyelül,Ő megtanult tőlem magyarul
így a nyelvvizsga pofonegyszerű volt
mai napig vannak olyan napok hogy magyarul meg sem nyikkanunk
mert itt két réteg van -becsületesből- lecsúszó és lejjebbcsúszó.
mert aki rendessen adózik ill fizetésből él azok 70% szopik.
vannak normális pénzből élők...azok meg többre vágynak...azok is elégedetlenek.
de pl a kormány már megint megigérte. ne szarjon senki mert aki bruttó 202.000 ft keres annak idén megent jobb lesz. meg jövőre is.
aki minimálbérrel van +kicsit felette attól elveszik az adójóváírást 12000ftjét mert neki úgy sem kell. szóval aki eddig 70ből tengődött annak elég lessz a 2/3os királyság szerint 58ezer
fehériti a gazdaságot?
egy köcsög.
persze aki külföldi magyart az szavazzon -mer magyar -arról hogy itt a kárpátbudiba-ez nem medence ez rötyi budi- szóval itt a kárpát rötyiben hogy is szívlyon a paraszt. ez is korrekt.
ezért húz innen mindenki.
sajanos a politikusok túl jól élnek, mert az egyik sem takarodik kifelé.
pl lázárúr. és pereputtya
de az többi sem jobb-ik.
a lófaszt egy kuty mind. ez olyan mint egy játék ahol egymásnak adják a koronát párévente,de egymásközt. most ki szopasson ill nyúljon le több lóvét.