Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igy igaz,csk keveset megyek kosivatagban,inkabb homok,erdo

labad javul?
Viktor még most értem haza és pakolgatok
Egy rövid vidit feltoltam de este írok mi volt de csak nagyjából
olvastam én is a cikket, egy vicc az egész...
szerintem jo guma a 6-napos, csak mocskos modon le kell engedni 0,3-ra , és fontos hogy forgásirányos .

igazábol a sziklásban nagyon fincsi,(pont ahol Dew megy) a laza avarosban elég kacat, mivel alapbol 14 milis a bütyök.
Természetvédelmi terület,itt nálunk meg kivágták a fél natura területet,mert építkezik az audi.
Most terveznek a megmaradt erdőn keresztül egy teljesen felesleges utat az audi mellé.

Az én faszomat is bekaphassák! Biztos meg nem állok egynek se!
szép estét.
Komoly dolog ez a KROSSZmotorozás az erdőbe.
Ha megnézed alul az ajánlót kb akkora katasztrófa mint a vörösiszap.

Szopttttyon le az összes!
Ja megtaláltam.

Az én kocsimba van és a csajoméval voltunk.
hali vasárnap sajnálom h nem jutottam el a gyülekezőre, kapunál tovább nem jutottam el aztán végülis elindult de akkor már dél volt na de majd legközelebb amúgy hogy álsz a szélgenerátor alkatrészekkel?
egy kicsit többet vártam. írjál bakker ...vag én meséljem el az élményeidet

a motorelvételről annyit.
mikor letesz a gépet hazamegy bejelenti hogy ellopták a morot a futó mellől az erdpő szélén. ismeretlen tettes ellen indul eljárás ill a natura is ott körözhet a semmibe ki is volt az?
a csávó 2hónap után visszakapja a megtalált lopott verdályát. ennyi.
Ezeknek elmentek otthonról! Tele gáz,aztán balra el!

Megtaláltad a címet tegnap?

U.I. Van egy nagyszerű találmány,úgy hívják GPS!
Afényképezőgépetremélembecsomagoltad!
Fáztam fent mint a dög de nagyon jó volt!
Legalább kamionozhacc
Nem sok.Csináltam csomo képet csomo hegyről .Lent voltam a faszba.Marokko meg Libia már nem volt messze
Nem sok.Csináltam csomo képet csomo hegyről .Lent voltam a faszba.Marokko meg Libia már nem volt messze
FUJJ KVAD
Azért ott fönt lehetne HARDOLNI .Még Spanyolba is tudják mire valo a vasárnap
bizony ám...

szewa
mizu ?
Lehetne ott fönt nyomni a HARDOT
HALI!
Hogy aszalódnál meg a napon itt meg reggel esett és nagy a pára ...de nem porzik az erdő
mikor érsz haza?
Sziasztok.Gyertek ide spanyolba itt még mindig 35-40 fok van.Durva .1 a szépséghiba!Hogy dolgozok és kamionnal vagyok .Kurvára eljönnék ide a kis társaságommal motorozni kutya szép és jo helyek vannak.Akárhányszor jövök mindig látok ujj mocis lehetőségeket.Annyi a hegy hogy sose érnénk a végére
http://www.naplo-online.hu/hel...

A hülyék.Biztos ott hagytam volna a mocit.
amúgy az a 120 mitas szélességének fele meg ...ha az befér akkor jó ez is
Nem mondtam h penzt kerek erte,odaadom neked,nincsenek halalra kopva,friss tipusok.Megnezem mi van.Egy 6 napos Metz fim biztos van,de nagyon kicsik a profilok garilag,ez volt a motoron,3 orat mentem vele,sztem naggyon szemet gumi.

140 mm szeles elfer hatul?