Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fuu jo sokat firkáltatok..
stét...
Köszi a képeket
a 10 ik telefonálónak odaadom úgy hogy motor + mosó 750 e
olyan van hogy kép címének másolása. arra kattintok semit se csinál

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net...
*klikk
nyisd mega képed jobbklokk: Kép URL jének másolása és akkor megtudjuk nézni
itt van a link. de szerintem 100 hevrod ból 98 biztos be tud lépni
nem titkos. nem tudom hogy a faszba másoljam ki a képet onnan. tök hülye vagyok ehhez. én csak ctrl egyszerre v betűvel tudok operálni. nem vagyok dawe aki számítógépzseni. még azért próbálgatom
Valahogy hegeszd már be ide,nem vagyok azon a faszom buszon.
Mármint a motor képet
ja a motoról? facebookon van egy kettő . ha fent vagy jelölj be ott látszik . de az bevetés közbe van.
nem találok
egyet találtam de nem tudok ide bemásolni. ott 202 ezer + áfa de ez valami nagykerben van sárga. szép :) csillog és gurul és víz jön belőlle a motort felborítja olyan erős
próbálok keresni
Pont defektem van,lehetne rajta tesztelni :)
Hali. Képed van erröl?
eladó egy db poverplus nagynyomású robbanómotoros sterimó. ipari minőség,6 lóerős rotax motors gyári. vadi új garanciás. párszor volt használva. különböző fejekkel . brutál erős! és kurva gazdaságos illetve profi esztétikus praktikus guritharó kiskocsin. ára 150.000.- ft dobozba visza birom csomagolni!papirjaival.
ja meg vagy 20 db légszűrő meg ilyenek... fékkarok stbstbstb
amúgy meg eladó a motorom.

2004 es 250 sx. rendszámos költségmentes ,biztosítással,

extrák: 2006 os sxs telók frissen szervizelve . gyári nagytank 13l. saját tankja 7.5 literes. rengeteg plusz műanyag. hyde alien predator rezóvédő, fém atom kézvédők, 2010 es nova uj henger. ujfajta gujtásdekni , UJ barnett kuplung! ( a blokkba még most bele lehet nézni) vadi uj elsőkerék muzzal, 18 as hátsókerék tireballsal, komplett 19/21 es kerekek felgumizva 19 esben muz! tárcsákal stbstb... 6 db rezonátor, 2 db + végdob, uj exc dobbal rajta, tartalék patent hengerszett, 2008 as lengővilla, vadi uj kerékcsapágygarnitura a kerekekben, gyári csomag. rengeteg kopó alkatrész brembó fékpofák stbstb. egy mázsa alkatrész dobozokban, egy db motoremelő, túlélő szerszámoskitt a légszűrőházban, forgácsolt villabefogó, és még a faszom tudja mi minden. az egész egyben 650.000.- ft