Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kikkel .. ha jobban utána gondolok 80%-ban egyedül...

ez a tegnapi nap is ilyen volt , megint megfogadtam ,fasznak kell nekem csoportosan motorozni.. kilométerenként megállni, minden kanyarban várni 5 percet mire oda ér a vége,

ha egyedül megyek nincs rinya, saját magammal a legnagyobb egyetértésben ugy szopatom magamat ahogy akarom.. egész nap nem kell még hátra nézni sem, egy elágazoban nem kell várakozni ,csak a szánsáj tömény motorozás van..
enyém is úgy lett kb....hogy megvette (miller csóka ) full extrákkal 2.6 ért .. aztán pár kör után odatámasztotta a garázs oldalához míg nem metem érte pár hónaposan 2 forintért... ...addig meg kerülték mint a tüzet...na majd jövök...kikapcsolódásképpen viszem gyereket orrvoshoz....

na pá.....
nézd Bélám!

erről beszéltünk!

itt a gyújtás! http://www.kepesmotor.hu/motor...
nekem is kell egy ,mert valami nem jó a láncommal
amugy ebben az utolag rájönnek hogy nem nekik valo dologban lehet valami..

1-2 éve is még akkora nimbusza volt a 300-nak mindenki olyat akart mert azt hallota hogy az a világ legjobb motorja... mindezt ugy hogy sose ment olyanal.. aztán egyszer ráült és pillanatok alatt rájött hogy ajjajj-jajj ez mégse neki valo....
hmmm ....megleshetem árat...most fogalmam sincs
én az atmet vettem 24körül azt hiszem.
Szia.Régebbi hozzászólásodban írtad,hogy tudsz DID láncokat hozni.
D.I.D 520 ZVM-X 120 szemes milyen árban lenne vagy hasonló 660 smc-hez?
a 4-5 év az stimmelhet is ..sőt majdnem biztos a költségmentessége egy ilyennek ...de már lejárt az 5 év az ebbe a cucli...
kikkel jársz te motorozni ?

amúgy még csak kettő kávét ittam......
megyek világgá ...
kiscsuka ha nagyon olcson adod, szinte ingyen akkor lehet érdekel...bár a v-force sose romlik el...
te csak ne dumálj... veled is szokott ilyen történni, emlékszem mikor zséé-jék tipliztek le a zarándban , aztán a gps-el vissza boklásztak a kempinghez, azt se mondták selaviiii... csak anyit hallotunk hogy távolodik a motor hang
ááá dehogy ,veszek én is egyet gyorsan nehogy kilogjak a sorbol...

vesz a faszom...olyan dömpert , igyis jokat röhögök mikor cibáljátok azt a bálnát a málnásban...

de mondjuk egy szép gasgas fse 450 az igen... az ám a verda...
6 kávé reggelire...? normális...margit..
joooobb reggelt vietnám! keljetek fel!
Áááá... csak titokolvasnak...
na bumm...egy csapásra mindenki köddé vált,lehet igy kéne tenni nekem is
üdvözlet
kétütemű ktm be jó
van egy nemsokat hazsnált vforce3 membránom gg hoz nemsokat hazsnált csonkal együtt eladó bár itt lassan midenki 525ös ktm tulajdonos lesz tudom
hát mert így irhatnak ide ...ronis is vett pár darabot....
mindíg a hozzászólás számok arányában kellett venni egy egy ktm et...és utána megint írhatott ide...olyasmi mint a domino kártya ..feltölti és írhat egy darabig