az-a-baj a mitas gumikal hogy szerintem addig voltak jo gumik amig ilyen 10 ezer ft, meg picit alatta volt az áruk, most hogy felszaladtak ilyen 15-16 pénzre már majdnem bármit kapsz anyiért ... szoval felejtős...
Én bizti be voltam kapcs csak akkor lehet olyankor hivtál mikor erdöbe voltam és nem volt erötér :) mert én már el mentem reggel 8:50fele mocc :) aztán defektet kaptam azt vissza haza belsö csere azt go vissza a többiek után az erdöbe azt ott én is hivtam öket de alig volt téreserö :)
van egy román magyar csóka. kurvajól csapatja . nem ugrik be a neve. az c 12 est szokott feldobni mert állandóan sárra számít. akkor meg előjön a c12 mivolta. ha meg nincs sár akkor is jó, csak akkor felesleges . egyébként hamar elfogy ,de nem is ara van kitalálva hogy sokáig bírja. bálint tegyél fel olyat a sziklásra :) a sáros részeken jólesz.
felraktam egy ef-07-et hátra 0,5-el , és bizony rá kellet jönnöm hamar hogy ebben a mélyen felázott olvadásosban kevés a 13 mm-er bütyök...
krossz kell ilyenkor 19mm , valami nagy buta kockás mc 5, vagy ac-10,
2009ben mikor a 2010es 300ast teszteltük,eltökéltem hogy az lesz az álom motorom...pedig abban az időben csak krosszoztam,de nagyon tetszett krosszpályán is a gép,meg úgy eleve a ktm design is meg hát az erő,ami nem krosszos de mégis erős!
eddig ez a 250es áll a legközelebb hozzá,fel nem adom...majd lehet idén augusztusban egy new 2013ast rendelek..persze ha csak nyerek a lottón
Jobbulást nekik!
http://www2.hellsgate.it/cms/i...
Jarvis ismét nyert...
jól már...volt ez a hányásos lázas kutyaszar és nekünk 2 gyermek oltja egymást...csoda hogy mi nem térdeltünk le...
szerdán mehetnek suliba ....hogy örülnek
felraktam egy ef-07-et hátra 0,5-el , és bizony rá kellet jönnöm hamar hogy ebben a mélyen felázott olvadásosban kevés a 13 mm-er bütyök...
krossz kell ilyenkor 19mm , valami nagy buta kockás mc 5, vagy ac-10,
Tegnap azért szép idő volt!
Viszont patakmeder még fagyos!
eddig ez a 250es áll a legközelebb hozzá,fel nem adom...majd lehet idén augusztusban egy new 2013ast rendelek..persze ha csak nyerek a lottón