Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ronis majd faszbukon írj rám és megbeszéljük az árát
Nekem maradt a régi,Robinak 300
sziklást a c-16 birja jol, igaz hogy lofaszt nem terül, viszont örök élet+1 év...
az-a-baj a mitas gumikal hogy szerintem addig voltak jo gumik amig ilyen 10 ezer ft, meg picit alatta volt az áruk, most hogy felszaladtak ilyen 15-16 pénzre már majdnem bármit kapsz anyiért ... szoval felejtős...
Én bizti be voltam kapcs csak akkor lehet olyankor hivtál mikor erdöbe voltam és nem volt erötér :) mert én már el mentem reggel 8:50fele mocc :) aztán defektet kaptam azt vissza haza belsö csere azt go vissza a többiek után az erdöbe azt ott én is hivtam öket de alig volt téreserö :)
van egy román magyar csóka. kurvajól csapatja . nem ugrik be a neve. az c 12 est szokott feldobni mert állandóan sárra számít. akkor meg előjön a c12 mivolta. ha meg nincs sár akkor is jó, csak akkor felesleges . egyébként hamar elfogy ,de nem is ara van kitalálva hogy sokáig bírja. bálint tegyél fel olyat a sziklásra :) a sáros részeken jólesz.
fujj.. az a gumi az igazán semmire sem jo gumi, kezdők veszik meg a nagy kocka bütykei miatt, nem kopik lofaszt se, olcso is, cserébe sehol sem jo..
S te maradsz otthon velük TP-en? Közben egészség kúra ként mentek motorozni egyet
Jobbulást nekik!
Tegyél fel Mitas C02-t, azon aztán van bütyök
Volt kint valaki?
http://www2.hellsgate.it/cms/i...

Jarvis ismét nyert...
Milyen motorod lett?
Reggelt!
kNm= kakinewtonméter

jól már...volt ez a hányásos lázas kutyaszar és nekünk 2 gyermek oltja egymást...csoda hogy mi nem térdeltünk le...

szerdán mehetnek suliba ....hogy örülnek
csika.. szeretnám megkérdezni a hengertalpat 2t-n mennyi nyomatékal szoktad lehuzni? fontos lenne..
Jó reggelt mindenkibe
kinder jol van?
milyen mákom volt vazze....hamar lement ez a z orrvos....
neked is.
bizony fasza idő volt tegnap, meg szombaton is...

felraktam egy ef-07-et hátra 0,5-el , és bizony rá kellet jönnöm hamar hogy ebben a mélyen felázott olvadásosban kevés a 13 mm-er bütyök...
krossz kell ilyenkor 19mm , valami nagy buta kockás mc 5, vagy ac-10,
hivtalak én szombaton is, nem voltál bekapcsolva...
Jó reggelt
Jobb reggelt!

Tegnap azért szép idő volt!
Viszont patakmeder még fagyos!
Kikkel voltál erre ronis?nem hogy szombaton lett volna mikor mink is mentünk.
2009ben mikor a 2010es 300ast teszteltük,eltökéltem hogy az lesz az álom motorom...pedig abban az időben csak krosszoztam,de nagyon tetszett krosszpályán is a gép,meg úgy eleve a ktm design is meg hát az erő,ami nem krosszos de mégis erős!
eddig ez a 250es áll a legközelebb hozzá,fel nem adom...majd lehet idén augusztusban egy new 2013ast rendelek..persze ha csak nyerek a lottón
mire jó ez a gyújtás? vagy kinek lett szánva?