Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a remény hal meg utoljára.. jo reggelt.
Persze,van értelme elkezdeni 3 vagy max 6 évesen Ha nem ebben nősz fel,annyi.Kell ehhez a család is,remélem jányom él majd vele,nem úgy mint a fiam,hogy a nagyi (genyó vót anyósom ugyeannak idején lebeszélte.A dumája az volt,ne menjél motorozni az veszélyes,veszek neked számítógépet az nem veszélyes.A gyerek meg eldobta a motort a szarért ami nem "veszélyes"(a drogok után szerintem a legveszélyesebb szarság a földön).Evvan.....
Legyen is,az a lényeg Ha tűz nincs, akkó mebbastajamin den
Annak aki kérte
Néztem én már tavaly is ezt a falat (10:00-nál) - szép nagy falat. Remélem ez csak az A osztályosokkal jön szembe...
ez király kép... benne van a harc,
és tényleg
annyit azért ne,már így is öreg vagyok
közös barink is belépett a 30-asok klubjába,vín kecske már
tudok neked fekvős technikát is bemutatni jó sokat, főleg ha fáradt vagyok
Tény, állva jobban lehet szabályozni a motor terhelést, ha mindig ülsz és a telót megnyomja valami nagyobb kő, seggbe rúgja embert úgy a motor mint a huzat
Viszont az is tény, van ahol meg ülve jobban lehet haladni, szóval állva ülve, helyzet függe
Nálam alap állva, aztán sokat ülve ha már fáradok, ezek után jön a rendszeresen földre letestelve
akkor még is lehet van valami értelme elkezdeni persze csak annak, akinek van hozzá tehetsége és eredményeket is fog elérni
Sok embertől csak azt hallom így nincs rá pénz meg úgy nincs, mert magukat szponzorlálják.
Szép napot!
Lényegében Zarándol tartja a GG fórumot
eddig egy emberre haragudtam be a motorosok közül..aki csúnyán beugatott...a lelkembe vágott, de nem a kár hogy ..ahhoz képest a wördtréd centerbe csapódó két bölying repcsi nem is okozott károkat!..szóval az tavaj március idusán egy pösti csávó..aki annyit mondott:figyu..kafát megyünk...de azt tudja ha ilyen elmebeteg sebességgel full kontrolálatlanul mész a lefelékben ülve ..hát a kátai az biztos nem megy el veled hajtani.
na én erre úgyfelszívtam a vizet(..a patakból..)besértődtem az emberre úgy hogy az elmúlt 7 évnyi endúrózás technikáit sutba basztam és elkezdtem változtatni...feláltam a kibaszott ülésről
és elkezdtem új technikát tanulni...
aztán azóta ezzel az emberrel nagyon nagyokat hajtunk...
legyne a neve ezentúl.... S.K.
A krisz görcs

jó monondjuk ö inditott el ezen a felállós úton..de a fater tanitott meg a dolgok mikéntjére és hogyanjára.
neki is
hogy az nem szép hogy igy ...a volt Naaagy haveromról ilyet irok...
próbálnám úgy megsérteni hogy többet a büdös életbe ne keressen...de eddig ez nem sikerült...
és mivel én meg extrém motoros hiányban szenvedek a környékről (és jellemzően megsérthetetlenségi felejtéses bajom van,akár milyen köcsög is velem ha utána meg segíteni kell segítek,,ez a gégnél is így van)...ezért ha felhívott mikor megunta a haverjaival való bengázást, mindég egyből haverkodtunk.
csak ezt már kicsit unom..és ...hátha egyszer...megtalálja a lelki békét...nélkülem
gecsa..köszi.
nézem a vidiket
pampi nyugodj meg...szali mondta tegnap..mikor még a virtuális barátja voltam...hogy beszélt a román tsávóval akivel akkor hajtottak mikor épp akkor nem voltam a virtuális bartátja...mikor leronygyolták a motorját a nagy barátai....szóval..hogy ott nem tudnak semmilyen törvényről ami oda vágna..mármint amotorosok útjába...
kérdezte tőle:
fidgyju mán.
te ismersz minden magyar törvényt módosítás..jogszabájt jogszabánymódosítást ..rendelkezést ami a magyar közlönyökben lejön...akár csak az idevágó részekről is?
válasza,hát nem.
akkor mondom mi a garancia hogy a te haverod az ismer minden román hasonló tv. jogszabályt rendelkezést intézkedést...
válasza...semi..
akkor mondom köszi ...ez hasznos infó volt. és végül is ebbe tört bele a barátság bicskálya...mert ha nem ebbe akkor Dévába ?

nálunk olyan erős alapokon nyugszott a barátság hogy 53 másodperc alatt úgy megsétődik gyagyás 6éve évenként,hogy 8 hónapig a haverjaival megy hajtani...utána jön az ősz...haverok lepukkanak akkor már jó voltam én is és azt kell halgatnom hogy ő mekkorát szopott mert mindenki béna volt..meg szart mentek meg horgászik inkább stb..stb..tbc.
én igazándiból nem is a haverja voltam hanem a pcihója ...ez 4 éve megy igy....ezt boritékoltam idénre is..be is jött.
az volt a kérdés hogy mikor...
a csoda az volt hogy a 45fős hajtásról hazavitt a kocsijával ezért indénre hálás is vagyok neki
Figyelitek 2 szponzorált egymás mellett
Dewed Hogyne járna Ingyen motor,ruha,benzin,busz,kaja,szállások,wellnes,masszőrnő,mindent kapnak ingyen Ezekért versengenek minden hétvégén
Boldog Szülinapot Még vagy 100-at
Nem ez nem poén tényleg ott vártak.De nálunk nem volt szó bírságról,és nem is voltak bunkók.
És Vik-nek is mondtam, jó utat kívántak hazafelé.
És nem igazából értettük mit akartak.
http://youtu.be/rKTW572L8e4

kell egy ilyen kis gyakorló hely
a hátsó sárvédőre bakker! vagy ahova jónak találod,de a rendeltetési helye a sárvédő műanyag!
van benne egy műanyag valami ahol le tudod rögzíteni,hogy ne simán a textilt csavarozd oda...
hát megent úgy jártam mint tavaj...
nem lesz innen senki..aki jelentkezne hogy jönne hajtani majd lemondja az indulás előtt két nappal...
hát de, sajnálom.
nem lesz több amerigai adatlap, 10dolláros dugóárakkal
100dollárért új kátélyem
na sikerült
de egy hülye vagy te ...
már megent letiltottál...
pont mikor le akartalak tiltani
de gyagyás megelőzöt.
ebben jobb nálam..
olyan az ember mint aki mindég menstruál
majd jelölj vissza ha a haverjaiddal megint szart mész és nincs más még nem tudtalak letiltani ...de próbálom
gecsa. de hova szereli..nem a cucc érdekel.. csak az hogy hova..vagy virágnyelven kérdezzem..
hova a k..wa annyába kell felrakni azt a szar táskááát?

a videó elsőosztályú
Na bameg

Én ilyen beugrós vagyok, szarok rá, hogy hanyadika van, nézte a fene, hogy ápr1...lehet a motorom is csak ápr1 et játszott... kimentem motorozni mentem felfelé egy katlanban, keresztbe sok átdőlt apróság ok a levegőben, át akarom emelni rajta, keresztülvágok aztán dödödö...na mondom fasza powernek annyi, természetesen elnyalta a 8 as anyát a kulcs, levenni se tudtam megnézni, így hazatoltam...ma szétszedtem, powernek semmi baja, kipucoltam a karbit, bár annak sem volt semmi baja szemre, aztán összeborítom, berúgom és pörög rendesen alul is van benne erő...ki érti ezt
Akkor csinált ilyet egyszer, amikor eltört a power és felakadt, abból gondoltam, most is felakadt, de nem az volt a baj...biztos csak ápr 1ét játszott, hogy szopjon le, jó volt onnan hazatolni
Bár jöhettem volna fél gázon is végig, csak nem akartam tesztelni a power becsúszás gátlómat, arra gondoltam az a gyíkja, hogy eltört és akkor csak az gátolja meg, hogy a hengerbe csússzon a power szelep nyelve, de szerencsére semmi gond