elhiheted ,hogy megfordult már ez a fejemben . de mi alapján reprodukálom? egy kopott szarom van nincs a kezemben egy nem kopott! mivel pontosan kéne hogy forditsa a kis kereket így nem próbálkozok, föleg így hogy egy olcsó kis vacak... mindig azt reméltem ,hogy mostmár tutira megjön ,de ma sem jött. gondolom ajövő héten meg már jön.... ráadásul utána elutazok akor azért nem lehet motorozni, aztán meg már biztos kész lesz a vik hajtásra. 17 körül... szóval nem heftelgettem mert eddig nem gondoltam ,hogy idáig fajul majd az ügy.
Gabikám hol rendelted, csak hogy én biztosan ne tévedjek be abba a boltba sosesem...
na akkor most kimegyek kapirgálni kicsit a kispályára, bár tegnap is olyan illuzio rombolo volt hogy ez az új FIM-es gumi a legnehezebb falakon is feltolt elsőre.... asszem tul ideális volt a talaj...
Igazabol,labon is el lehetne jutni hozzad,nem lenne mesze,csak muholdon kene tartani az iranyt,ha Aszod utan az autpalya bal oldalara sikerol atjutni,onnan legvonalba nincs messze kisterenye?
Ennyi oromom csak legyen mar az eletben....kapott uj dugot,kis jaratas, most mar forogja a 13500t.
Nekem egy dobozos yaris verso van,egy bringa befer,ha 2 akkor mar ki kell vennem a kereket.Igazabol vezetni utalok,jo lenne,h vki egy vonohorgossal betarsulana ,a futomon 2 motor siman elfer,lehe3 is ,de ugyeskedni kene azzal mar.
Saját gokart, tudsz élni
Akkor dobjál fel egy vonóhorgot, nincs más út, lábon kicsit messzi lenne.
Nekem ez a megoldás marad csak, bár a kocsi már nincs jóban a motorral így se, beledőlt és a kormány a bal első ajtót végigszántotta
Valami nejlonos buli nekem is kell a motor alá/köré, ha megy be a kocsiba. Majd nemsoká kiderül, remélem
Aztán lehet a büdös életbe nem megyek így sehova
A gokart a sajatom,es rendes palya ott van,spec mostanaban nagyon rendbe raktak a palyat+kornyezetet.
A dobozosba nem fer bele,szerelgessen a k a...,meg az autot is szetb szod...most Kecskemeten jott egy srac ,a daewoo matyiba be volt hajtogatva a verseny simson
Az a 9 hoerteku gyertya kicsit sok az rmx be,8 a belevalo.
ezek szerint nem vesztél el!
Olyan messzire mész pestről gokartozni? Vagy ott voltatok lent és akkor GO Gokart?
Várlak szívesen, azt tudod tenni, amit én fogok most ha megyek ide-oda, motor eleje ki, kocsi első ülés ki és darabokban cuccolod a vasat, majd helyszínen össze és hajtás. Bár nem tudom neked milyen kocsi van, meg be mered-e tenni, azaz sajnálod-e a kocsit.
RMX jó lett, erősebb, mint újkorában(amikor vettem), de még mindig nem az igazi, a gyertyakép túl fekete, nem hiszem, hogy sokat kapna, szerintem még mindig korai előgyújtás gondja lesz, de MÉG nem sikerült kimérni rendesen. Most elsőre beraktam egy kisebb hőértékűt(8 ast a 9 helyett), hátha csak ez.
Természetesen lehetne még rá költeni, meg hamarosan kell is a kuplungra, a lamellák elég gázak
szerintem a Vik mar reg megcsinalta volna neket,addig mig meg nem erkezik a cucc,spec palcaval felhegesztik,aztan visszamunkaljak,meg az is lehet tartosabb lenne mint a gyari hulladek ktm alkatresz
Türelmes mellé jön a korrekt és kitartó, hA megrendeled, korrekten kitartasz, elmész érte
De sajna ezzel a hozzáállással te is csak rábaszol, mint ahogy jómagam szokott nekem olyan sztori volt, hogy megrendeltem valamit egy csapágy boltban, de közben készletbe meg féláron tudták volna hozni másnap, de ha már megrendeltem a csapágyboltosat vettem, később is kaptam meg, illetve drágább is volt.
Volt előleg?
Ha nem, nyelj egy nagyot, tanulj belőle, vedd meg máshol ami kell, őket meg szard le, már az első ígéret után kellett volna máshoz menni, max 2, de több nem
Sajnos a keletkezett károd szerintem nem tudod behajtani
Annyit tehetsz, hogy leírod a bolt nevét fórumokra, hogy te így jártál velük, aztán majd mindenki eldöntheti, hogy ezen infó birtokában próbálkozik-e ott vagy nem
Sommi extra,szimplan nyomor a kobon.Mult heten gokartoztam kecskemeten.Egyszer mar le kene menni hozzad egy kis Matrazasra,olyan szep helyek vannak ott,v Erdelybe is mennek,de nincs vonohorgos autom,csak utanfutom
Szerintem bármelyik keverékkel megy
Ronis talán 50-be szokta keverni a 300ast , de használd a keresőt esetleg nemrég linkeltem egy szervíz könyvet, abban tutira benne van
hiába mentem. arra nem vette a fáradságot hogy mielőtt odarángat le ellenőrízze a motyómat holott erre megkértem indulás előtt!
ezek után azt ígérte hogy most szerdán beteszi rendelésbe( kb ez már vicc ketegória) és péntekre ittvan! amiért ugye újra el kellene mennem mivel nem érne ide csak hétfőre vagy keddre nekem meg már 3 hete is későn volt! én ekkor már meglehetősen ideges voltam.... ekkor felajánlotta ,hogy ingyen postával eljön a cucc amit előre kifizettem még a többi cuccal együtt! hahaha ez a legjobb vicc amit mostanában hallottam! egy ezer ft os kárpótlás ! muhahahaha
namár most péntek van nem nagyon csörög a telefonom ami azt jelenti mégsem ért oda valamiért ,bár a szerelőjük megmondta ,hogy 100% nem jön meg 2 nap alatt ausztriából ne is reménykedjek benne. állítólag szerdán betörtek a boltba és egésznap helyszineltek .. lehet meg sem rendelte mert nem ért rá :)) én meg mikor hívtam azt mondta tegnap ,hogy megrendelte! bár ezt már hallottam a szájából párszor......
ezek után jogosan úgy érzem ,hogy meg lettem cumiztatva rendesen! mert majd jó esetben ha meg is rendelte szerdán akkor is csak jövő héten jön meg ez a kis geci....
azt tudni kell ,hogy a boltos gyereket a legkevésbé sem hatja meg ,hogy te mire vársz meg menyi időt km -t baszol el az ö figyelmetlensége és érdektelensége miatt! az anyagi oldalát ne is emlegetve, hogy eddig csak a mászkálásom mibe került amit kizárólag neki személy szerint köszönhetek...
javaslatokat várok ki mit tenne? ha tenne valamit egyálltalán... azon felül ,hogy innen soha a büdös életben nem rendelek semmit.....
Dawe. egy váltóalkatrészről van szó. a váltó tengely nem a váltókar felőli végén van egy kis mechanika. egy ollószerű csuszka. két foga van ,az forgatja a csillagkereket. na az a fogas csúszka van lekopva ,azaz a két foga . edzett kemény acélból van. és pontos megmunkálású alkatrész . ha pontatlan vagy kopott nem jól fordítja át a csillag kereket vagy nem is fordítja át. lehet taposni meg rugdalni a váltókart ...... erre az alkatrészre várok lassan 3 hete. meg lett rendelve sok más egyébbel együtt időben. azok 3 turnusban már régen megérkeztek erre az egyre meg mindig azt mondták úton van.... többször kértem telefonon ,hogy egyeztessünk újra cikkszámot mert már hetekkel ezelőtt visszaigazolták más kereskedőnél ,hogy van raktáron a gyárban. egy( 1500.- ft os vacakról beszélünk) de hiába kérdeztem bármit miért nem jön már? mindig az volt a válasz ,hogy majd jön fel van írva a cikkszáma biztos jó. pedig én újra be akartam diktálni a cikkszámot ,hogy nézzünk utána mert már a 2 -ik kiszállítással sem érkezett meg! erre az volt a válasz ,hogy nem érünk erre rá ne telefonálgassak emiatt fel van írva! szóval már az első után meg tudtam volna rendelni egy másik boltból az is rég be lenne szerelve..... a legutolsó ígéret e héten keddre volt kitűzve ! felhívtam őket ismét ,hogy mehetek e érte? a válasz gyere itt van minden! 200 km ről beszélünk! megkérdeztem a csúszka is ittvan e? mert az a lényeg! minden itt van a válasz! odaértem itt is volt minden ... kivéve a csúszkát! ekkor picit lediferáltam.... mert azért mentem! baszva el a munkaidőmet és a 200 km t. a boltos gyerek nem igazán hatódott meg az aggodalmamon... és elkezdet keresgélni egy vacak kisfüzetben amiben felfirkantják a telefonos rendeléseket.... ottvolt az összes cuccom kivétel nélkül sorban cikkszám szerint ,mert én mindig így rendelek ,hogy neki ne kelljen még gondolkozni sem mi lehet az alkatrész ..... szóval az ominózus alkatrész cikkszáma után egy halvány kérdőjel volt téve ,amit nem tudott megindokolni..... pedig én kb 3 x kerestem már rajta ezt a cikkszámot ,hogy miért nem jön és mindig le lettem terelve! nem tűnt fel neki ,hogy elfelejtette megrendelni! még akkor.
és utána se tünt fel neki hogy hetek óta ezt keresem! a magyarázat az volt részéről ,hogy egy kérdőjel volt utána írva!
lényegtelen. annyit kellett volna tennie ,hogy komolyan veszi a hívásom és utánanéz vagy afüzetében vagy a rendelések közt! de lszarta! más dolga volt hiába kérdeztem nem ért rá sosem. mást egy ügyfél aligha tehet telefonon keresztül úgyérzem többet tettem a kelleténél ,hogy tisztán lássunk ,de süket fülekre találtam ..... szóval az
Türelmes ember vagy
Egy hónapig nem motorozni egy ilyen miatt...én már tuti megkókányolom de igazad van abban, hogy kókánnyal mást is agyon lehet vágni ha nem jóra sikerül
Nem tudom mi a konkrét baj nálad, de bízom benne, hogy ma már odaér a cucc
S miből gondolták, hogy jún közepén nem lesz esős?
Értem egyébként a dolgot, meg jogos, de az esőt így kibekkelni ezzel, hogy nyár elejére teszem a versenyt, azért merész
sehol nem lehet kapni mert hiánycikk! nekem viszont van raktáron 2 db gyári. darabját elküldöm 6000.- ft ért kár is telefonálgatnod.
Viktor. nem küldték a cuccom ma sem. tegnap fél órát telefonáltam azzal a gyerekkel a boltban aki elbaszta a hobbim és a szabadidőm. nem voltam kedves se szimpatikus. amúgy semmire nem mentem vele ,mert ezek magasról szarnak az ilyesmi minden napos,csak 100 vevőből 1-2 ilyen van aki nem hagyja rá egy legyintéssel. lassan a 3 -ik hétvégémet basszák el ,arról nem beszélve hogy kijövök még abból a maradék szar kis formámból is amit tavasszal megszereztem. ráadásul mást nem lehet ilyen időben csinálni csak motorozni ,ahhoz viszont erősen ideális a talaj és a hőmérséklet is. egyébként érlelődik a levél amit minden fórumra fel fogok tenni ha nem kárpótolnak ezért az egész hercehurcáért korrekt módon. ami nem egy ezer ft os ingyen postaköltség lesz amit szemtelenül felajánlottak. ( 2x200 km . az elbaszott idő. a telefonálgatás hiába. nevezési dij bukta, és a 3 hétvége amit szerettem volna motorozással tölteni ,ha már fenntartom ezt az egész lófaszt.
szóval nem vagyok boldog és ne is eröltesd, hogy hegeszem fel a kopott alkatrészt , mert nem kókányolom meg, ha tetszik, ha nem. mert szétkurnám vele a váltót, ráadásul többe kerül mint amennyiért szarul megcsinálnák. és egy hét mulva bonthatnám le ujra a fél motort azért avacakért uj tömités stbstb...
más. 2002-2011 ig ktm 2t 250-300 sx exc kuplung oldali deknifél nagytömítés , eladó 5 db . db /3000.- ft áron. ( gyári minőség vadonat uj tized mm pontos lézervágott ) az eredetivel megegyező minőség. ez a bolti ár fele körül van.
RBR mindig nyár végén szokott lenni, azért rakták most előre mert az elmult években folyton esett, aztán az amugy is nehéz nyomvonal , sárosban gyakorlatilag járhatatlan lett, és folyamatosan szakaszokat, feljárokat kellett kivenni...
és sárosban a motorok is sokkal többet kaprattak aztán a mezőny 2/3-nak elfogyott a benyája mielött tankolo pontra ért volna....
na akkor most kimegyek kapirgálni kicsit a kispályára, bár tegnap is olyan illuzio rombolo volt hogy ez az új FIM-es gumi a legnehezebb falakon is feltolt elsőre.... asszem tul ideális volt a talaj...
Nekem egy dobozos yaris verso van,egy bringa befer,ha 2 akkor mar ki kell vennem a kereket.Igazabol vezetni utalok,jo lenne,h vki egy vonohorgossal betarsulana ,a futomon 2 motor siman elfer,lehe3 is ,de ugyeskedni kene azzal mar.
Akkor dobjál fel egy vonóhorgot, nincs más út, lábon kicsit messzi lenne.
Nekem ez a megoldás marad csak, bár a kocsi már nincs jóban a motorral így se, beledőlt és a kormány a bal első ajtót végigszántotta
Valami nejlonos buli nekem is kell a motor alá/köré, ha megy be a kocsiba. Majd nemsoká kiderül, remélem
Aztán lehet a büdös életbe nem megyek így sehova
A dobozosba nem fer bele,szerelgessen a k a...,meg az autot is szetb szod...most Kecskemeten jott egy srac ,a daewoo matyiba be volt hajtogatva a verseny simson
Az a 9 hoerteku gyertya kicsit sok az rmx be,8 a belevalo.
Olyan messzire mész pestről gokartozni? Vagy ott voltatok lent és akkor GO Gokart?
Várlak szívesen, azt tudod tenni, amit én fogok most ha megyek ide-oda, motor eleje ki, kocsi első ülés ki és darabokban cuccolod a vasat, majd helyszínen össze és hajtás.
RMX jó lett, erősebb, mint újkorában(amikor vettem), de még mindig nem az igazi, a gyertyakép túl fekete, nem hiszem, hogy sokat kapna, szerintem még mindig korai előgyújtás gondja lesz, de MÉG nem sikerült kimérni rendesen.
Természetesen lehetne még rá költeni, meg hamarosan kell is a kuplungra, a lamellák elég gázak
De sajna ezzel a hozzáállással te is csak rábaszol, mint ahogy jómagam szokott
Volt előleg?
Ha nem, nyelj egy nagyot, tanulj belőle, vedd meg máshol ami kell, őket meg szard le, már az első ígéret után kellett volna máshoz menni, max 2, de több nem
Sajnos a keletkezett károd szerintem nem tudod behajtani
Annyit tehetsz, hogy leírod a bolt nevét fórumokra, hogy te így jártál velük, aztán majd mindenki eldöntheti, hogy ezen infó birtokában próbálkozik-e ott vagy nem
Rmx mukodik?
Ronis talán 50-be szokta keverni a 300ast , de használd a keresőt
hiába mentem. arra nem vette a fáradságot hogy mielőtt odarángat le ellenőrízze a motyómat holott erre megkértem indulás előtt!
ezek után azt ígérte hogy most szerdán beteszi rendelésbe( kb ez már vicc ketegória) és péntekre ittvan! amiért ugye újra el kellene mennem mivel nem érne ide csak hétfőre vagy keddre nekem meg már 3 hete is későn volt! én ekkor már meglehetősen ideges voltam.... ekkor felajánlotta ,hogy ingyen postával eljön a cucc amit előre kifizettem még a többi cuccal együtt! hahaha ez a legjobb vicc amit mostanában hallottam! egy ezer ft os kárpótlás ! muhahahaha
namár most péntek van nem nagyon csörög a telefonom ami azt jelenti mégsem ért oda valamiért ,bár a szerelőjük megmondta ,hogy 100% nem jön meg 2 nap alatt ausztriából ne is reménykedjek benne. állítólag szerdán betörtek a boltba és egésznap helyszineltek .. lehet meg sem rendelte mert nem ért rá :)) én meg mikor hívtam azt mondta tegnap ,hogy megrendelte! bár ezt már hallottam a szájából párszor......
ezek után jogosan úgy érzem ,hogy meg lettem cumiztatva rendesen! mert majd jó esetben ha meg is rendelte szerdán akkor is csak jövő héten jön meg ez a kis geci....
azt tudni kell ,hogy a boltos gyereket a legkevésbé sem hatja meg ,hogy te mire vársz meg menyi időt km -t baszol el az ö figyelmetlensége és érdektelensége miatt! az anyagi oldalát ne is emlegetve, hogy eddig csak a mászkálásom mibe került amit kizárólag neki személy szerint köszönhetek...
javaslatokat várok ki mit tenne? ha tenne valamit egyálltalán...
Az lenne a kérdésem, hogy a GAS GAS ec 250 milyen keverékkel megy? (40? 50?) A választ előre is köszönöm!
és utána se tünt fel neki hogy hetek óta ezt keresem! a magyarázat az volt részéről ,hogy egy kérdőjel volt utána írva!
lényegtelen. annyit kellett volna tennie ,hogy komolyan veszi a hívásom és utánanéz vagy afüzetében vagy a rendelések közt! de lszarta! más dolga volt hiába kérdeztem nem ért rá sosem. mást egy ügyfél aligha tehet telefonon keresztül úgyérzem többet tettem a kelleténél ,hogy tisztán lássunk ,de süket fülekre találtam ..... szóval az
KTM hajtva volt már? Mi újság van?
Egy hónapig nem motorozni egy ilyen miatt...én már tuti megkókányolom
Nem tudom mi a konkrét baj nálad, de bízom benne, hogy ma már odaér a cucc
Értem egyébként a dolgot, meg jogos, de az esőt így kibekkelni ezzel, hogy nyár elejére teszem a versenyt, azért merész
Viktor. nem küldték a cuccom ma sem. tegnap fél órát telefonáltam azzal a gyerekkel a boltban aki elbaszta a hobbim és a szabadidőm. nem voltam kedves se szimpatikus. amúgy semmire nem mentem vele ,mert ezek magasról szarnak az ilyesmi minden napos,csak 100 vevőből 1-2 ilyen van aki nem hagyja rá egy legyintéssel. lassan a 3 -ik hétvégémet basszák el ,arról nem beszélve hogy kijövök még abból a maradék szar kis formámból is amit tavasszal megszereztem. ráadásul mást nem lehet ilyen időben csinálni csak motorozni ,ahhoz viszont erősen ideális a talaj és a hőmérséklet is. egyébként érlelődik a levél amit minden fórumra fel fogok tenni ha nem kárpótolnak ezért az egész hercehurcáért korrekt módon. ami nem egy ezer ft os ingyen postaköltség lesz amit szemtelenül felajánlottak. ( 2x200 km . az elbaszott idő. a telefonálgatás hiába. nevezési dij bukta, és a 3 hétvége amit szerettem volna motorozással tölteni ,ha már fenntartom ezt az egész lófaszt.
szóval nem vagyok boldog és ne is eröltesd, hogy hegeszem fel a kopott alkatrészt , mert nem kókányolom meg, ha tetszik, ha nem. mert szétkurnám vele a váltót, ráadásul többe kerül mint amennyiért szarul megcsinálnák. és egy hét mulva bonthatnám le ujra a fél motort azért avacakért uj tömités stbstb...
más. 2002-2011 ig ktm 2t 250-300 sx exc kuplung oldali deknifél nagytömítés , eladó 5 db . db /3000.- ft áron. ( gyári minőség vadonat uj tized mm pontos lézervágott ) az eredetivel megegyező minőség. ez a bolti ár fele körül van.
Zaránd, Te nem semmi vagy !
Morgen 5-kor ilyet !?
Irigylek !
Tudod valami ÓCSÓT de a legjobbat akarom Én is !
Kösz és CSÁÁÁ mindenkinek!
és sárosban a motorok is sokkal többet kaprattak aztán a mezőny 2/3-nak elfogyott a benyája mielött tankolo pontra ért volna....
mondjuk jo közel rakták erzberghez...
07-10 Erzberg (Ádi mesélj, hogy állsz a felkészüléssel
13-17 RBR2012