Mert? Én ezzel nyomom! Rendes gumival túl egyszerű! Azzal már nincs semmi kihívás! ezzel is elmentem mindenhol,ezért legközelebb supermoto gumit fogok feltenni!
Azért nem látszik a fagyizó,mert pont mögöttem van a bolt mellett! Mert ÉÉN CSAK ODA járok a motorral!
Már megbántam hogy a viktornak leírtam hogy ez nem utcai enduro gumi. Azt kellett volna írnom,hogy ez utcai gumi,csak én olyan bátor és ügyes vagyok,hogy mindenhol elmegyek még ilyen gumival is!
Dehogy utcai gumi.Csak annyira tele van sárral,hogy pont úgy néz ki a képeken,mintha valami utcai kis mintás szar lenne. Ettől függetlenül azért még kemény vagyok!
variációk a bilentyú sorrendel.
miken
mekin
menik
kinem
kenim
kimen
kemin
nemik
nim
ek
nikem
nekim
de ez a sok variáció...
minek (nyugi az összes variációt leirtam, persze csak ha minden magánhangzó után mássalhangzó van és mindeen mássalhangzó után magánhangzó és mássalhangzóval kezdődik a szó!)
terepen nem kell mert estig kibirja.. de a háznál pik pakk kicserélem.de terepen is tudnám...
amúgymindég jelzi hogy beszarik.. el kezd kicsit könnyezni.de utána eláll a könnyzeése..na akkor jelzi a szimering elkopott cska a nyomás segiti a szimering munkályát...
de ez csak pár motorozás és akkor teljessen vége..ugy fogy fújni kifelé mint a vúlkán..de azért még 2-3motorozás simán belefér.
szóval még sosem cseréltem mikor kintvoltunk mindég itthon.kénylemesen..
de van nálam de miken akkor
de azért van
déwnek irom
honnan szedted ezt a mérőt.. az újjáépítőkböl(overhaulin:-)
na itt a matek is, nem csak a közelítö dolgok.
a gyári exc 14-48as áttétellel
a másik az sx a gyári 14-8as áttétellel
illetve az új 12-50es átétellel.
(ezek km/h ban vannak)
exc:1ben:62 , 2ben:81 , 3ban:102 , 4ben:127, 5ben:157 , 6ban:186
sx(gyári14-48). 1ben:75 , 2ben:89 , 3ban:107 , 4ben:127, 5ben:157
sx(új):1ben:62, 2ben:74 , 3ban:88 , 4ben:105 , 5ben:129 , 6ban: 152
azt hiszem most már teljessen látszik miről beszéltem a pontossan ! egyfokozat eltolással...
a négyes krosszváltó szinte 100%megmaradt csak elé került egy rövidebb fokozat, mászó fokozat..és mögé meg egy utazó ötödik fokozat...
mert az t azért könnyen elimerhető hogy ez a hosszó egyes ez igen csak jó a hirtelen helyből feljárókhoz..a hosszabb kettes meg a sáros hosszúhoz volt nagyon jó.
a mászó egyes meg a lépésben feladatokhoz..nem kuplungolom szét a szopóban forralva a motort.
na ez már barátságos és felhasználóbarát!
indulni 2ben kell a feljárókban és ha hosszó akkor mehet a 3dik fokozat is..(egyes csak a baktatóban haladáshoz van!)
Szasz Életem sincs Okítanám,de hamar felejtenek Amíg ott vagyok tudják,ha arrébb megyek ,nem Majd lesz valami A berényi pálya is megszünt(egyenlőre)elvették a HM-től.Baba emberek vannak odafent,hogy szakadt volna az anyjukba a fejük,vagy rohadtak volna meg a pólyába Még,jó,hogy nem túrattam meg,már átakartuk alakítani 30.-án mikor szóltak,hogy 1-ével roló
Ez presario 2100, el akartam adni most ahogy nem volt zsém, de már szart se ér, 25eFt ért adtak el egyet a vaterán, annó meg 2kiló felett vettem
Így maradt, ezzel netezek, a munka az másikon van.
Jó estét!
Sikerült a gyújtás jelet mérni még a holtpont jel kell, meg gázra, powerre potméter és mindent mérhetek
Értek meglepetések, azt hittem állandó a szikra erősség, közben meg a lószart fordulatra nő, legalábbis a mágneses tér változott, RGO az áramerősségnek is kellett
Pár dolgot még nem értek, hogy az alap jel miért nem esik vissza 0 ra magasabb fordulaton se, de gondolom nincs ideje leépülni a mágneses térnek, bár az nekem már nem is lényeg
Arra is rájöttem a 44kHz kicsit sok, túl nagyok a szünetek, lehet elég 8000 Hz el mintavételezni
Érdekes az egy jel mágneses térejenék fel és leépülése is.
Legalábbis nekem, bocsi, ha valaki unta
jimmy.
ez valami utcai endórógumi ha jóllátom...keményvagybakker
én csak kibóklásztam a pályára.. megnéztem hogy is áll mert rég volt gondozáson...végül is nem vészes mert a nagy fű ami benőtte pikk pakk lesimul alattam..
csak az új átétellel néztem hogy milyen is a dolog...
nagypn érdekes ez a normál a régihez képest lassú egyes és semmi qúplung...ez olyan mint a bergben is volt..csak a bergbe utána a kettes a 450nek túl nagy ugrás volt...
ennél meg...pl induláskor alapban kettőbe rakom..ez gyakorlatilag 100%a régi átétellel az sx első fokozata..ugyhogy nincs gond...dinamikusan elindul..és már lökhetem is a 3,4,5diket.. az ötödik meg pontossan a régi-jól megszokott 4dik fokozattal egyenlő..tehát pályázni is kiváló lesz igy
a 6dik pedig...ugy sem lehetett használni eddig semmire...mert az már utazónak kissé sok hogy 120al brummogunk mert akkor ha jött valami egyből visszakapcsolni hogy keletkezzen fordulat meg erőtartalék:-) ...most meg szépen pont jó...85,90től-140ig el gurulgat...
néztem hogy ha simán rajta ülök akakor a láncvezető felett kicsivel szalad a lánc..tehát alapban nem koptatja..kb úgy mint a 13-47tel..ami teljessen jó.
az elején mocskos szokatlan volt a rövid 1es..de a végére megszoktam hogy indulásnál is felfelé kell kapcsolni a váltót.
és innen pontossan a régi... a gyári 14-48as átételű sx 525 váltóelosztás köszön vissza.
és a lépésben olyan érdekessen lehetett triálban nyomni a kis gödrök között, a faátkelésnél is lépésben érek oda befordít és áttesz .
DE amire figyelni kell...ez 1ben már nem az ugróbéka hogy lépésből átugrok egy 3 méteres lövészárkot...az elsőt majdnem be is néztem egyesben. aztán jött a nagyobb azt régen kettőben kellettmost is úgygurultam neki..de már mikor nekiugrasztottam a gázzal éreztem hú bakker ez nagyon kárcsú lett..ezt pont 3dikban kellett volna .. jó mondjuk az 6-7 méter volt, de hú ha..figyeltem ám a levegőben ezt 3dik brummogóval kelett volna..a 12 első lánckerék miattt..na mondom ez faájjni fog
de végül is az elsőkerék nem akadt bele a dombba még jÓ! viszont blokközéppel meg hátsókerékkel csúnyán bele a szembe partba..mondjuk nagy gáz nincs mert csak 2,5 méter mély dehát az évek meg a rutin ezt is megoldotta..persze utána már nem arra figyeltem hogy számolgattam merre melyik fokozatban vok. hanem csak küldtem a gépet a váltót meg oda raktam ahova a sebesség kívánta..na ugy akkor már jó volt. de nagyon...
aztán lehet tiszta vizes fagyi..
Már megbántam hogy a viktornak leírtam hogy ez nem utcai enduro gumi. Azt kellett volna írnom,hogy ez utcai gumi,csak én olyan bátor és ügyes vagyok,hogy mindenhol elmegyek még ilyen gumival is!
miken
mekin
menik
kinem
kenim
kimen
kemin
nemik
nim
ek
nikem
nekim
de ez a sok variáció...
minek
amúgymindég jelzi hogy beszarik.. el kezd kicsit könnyezni.de utána eláll a könnyzeése..na akkor jelzi a szimering elkopott cska a nyomás segiti a szimering munkályát...
de ez csak pár motorozás és akkor teljessen vége..ugy fogy fújni kifelé mint a vúlkán..de azért még 2-3motorozás simán belefér.
szóval még sosem cseréltem mikor kintvoltunk mindég itthon.kénylemesen..
de van nálam
de azért van
honnan szedted ezt a mérőt.. az újjáépítőkböl(overhaulin:-)
na itt a matek is, nem csak a közelítö dolgok.
a gyári exc 14-48as áttétellel
a másik az sx a gyári 14-8as áttétellel
illetve az új 12-50es átétellel.
(ezek km/h ban vannak)
exc:1ben:62 , 2ben:81 , 3ban:102 , 4ben:127, 5ben:157 , 6ban:186
sx(gyári14-48). 1ben:75 , 2ben:89 , 3ban:107 , 4ben:127, 5ben:157
sx(új):1ben:62, 2ben:74 , 3ban:88 , 4ben:105 , 5ben:129 , 6ban: 152
azt hiszem most már teljessen látszik miről beszéltem a pontossan ! egyfokozat eltolással...
a négyes krosszváltó szinte 100%megmaradt csak elé került egy rövidebb fokozat, mászó fokozat..és mögé meg egy utazó ötödik fokozat...
mert az t azért könnyen elimerhető hogy ez a hosszó egyes ez igen csak jó a hirtelen helyből feljárókhoz..a hosszabb kettes meg a sáros hosszúhoz volt nagyon jó.
a mászó egyes meg a lépésben feladatokhoz..nem kuplungolom szét a szopóban forralva a motort.
na ez már barátságos és felhasználóbarát!
indulni 2ben kell a feljárókban és ha hosszó akkor mehet a 3dik fokozat is..(egyes csak a baktatóban haladáshoz van!)
Kitartást és gyógyuljál
Jól nyomják
Mindig az Ádi nyer a párosból?
Veled mi újság? Okítod még őket? Van még mit átadni?
A többit azt értem, hasznos dolgok
Hát az elmélet és a gyakorlat az totál más...én az elméletet se tudom
Így maradt, ezzel netezek, a munka az másikon van.
De hol is van itt a fagyizó?
A gumi az nem semmi, ezzel lehet nem mernék terepre menni, nem még ekkora sárba
Nagy Mestere vagy te ennek a fokozat bulinak
Megyek azzal, amivel vettem a motort, ezt szoktam meg, gőzöm sincs, lehet-e jobb, de jó nekem ez
Sikerült a gyújtás jelet mérni
Értek meglepetések, azt hittem állandó a szikra erősség, közben meg a lószart fordulatra nő, legalábbis a mágneses tér változott, RGO az áramerősségnek is kellett
Pár dolgot még nem értek, hogy az alap jel miért nem esik vissza 0 ra magasabb fordulaton se, de gondolom nincs ideje leépülni a mágneses térnek, bár az nekem már nem is lényeg
Arra is rájöttem a 44kHz kicsit sok, túl nagyok a szünetek, lehet elég 8000 Hz el mintavételezni
Érdekes az egy jel mágneses térejenék fel és leépülése is.
Legalábbis nekem, bocsi, ha valaki unta
ez valami utcai endórógumi ha jóllátom...keményvagybakker
én csak kibóklásztam a pályára.. megnéztem hogy is áll mert rég volt gondozáson...végül is nem vészes mert a nagy fű ami benőtte pikk pakk lesimul alattam..
csak az új átétellel néztem hogy milyen is a dolog...
nagypn érdekes ez a normál a régihez képest lassú egyes és semmi qúplung...ez olyan mint a bergben is volt..csak a bergbe utána a kettes a 450nek túl nagy ugrás volt...
ennél meg...pl induláskor alapban kettőbe rakom..ez gyakorlatilag 100%a régi átétellel az sx első fokozata..ugyhogy nincs gond...dinamikusan elindul..és már lökhetem is a 3,4,5diket.. az ötödik meg pontossan a régi-jól megszokott 4dik fokozattal egyenlő..tehát pályázni is kiváló lesz igy
a 6dik pedig...ugy sem lehetett használni eddig semmire...mert az már utazónak kissé sok hogy 120al brummogunk mert akkor ha jött valami egyből visszakapcsolni hogy keletkezzen fordulat meg erőtartalék:-)
néztem hogy ha simán rajta ülök akakor a láncvezető felett kicsivel szalad a lánc..tehát alapban nem koptatja..kb úgy mint a 13-47tel..ami teljessen jó.
az elején mocskos szokatlan volt a rövid 1es..de a végére megszoktam hogy indulásnál is felfelé kell kapcsolni a váltót.
és innen pontossan a régi... a gyári 14-48as átételű sx 525 váltóelosztás köszön vissza.
és a lépésben olyan érdekessen lehetett triálban nyomni a kis gödrök között, a faátkelésnél is lépésben érek oda befordít és áttesz
DE amire figyelni kell...ez 1ben már nem az ugróbéka hogy lépésből átugrok egy 3 méteres lövészárkot...az elsőt majdnem be is néztem egyesben. aztán jött a nagyobb azt régen kettőben kellettmost is úgygurultam neki..de már mikor nekiugrasztottam a gázzal éreztem hú bakker ez nagyon kárcsú lett..ezt pont 3dikban kellett volna
de végül is az elsőkerék nem akadt bele a dombba még jÓ! viszont blokközéppel meg hátsókerékkel csúnyán bele a szembe partba..mondjuk nagy gáz nincs mert csak 2,5 méter mély
ugyhogy déw nálam csak ennyi volt...