Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na menj a picsbe, jössz itt nekem ilyen méreten aluli ebihalakkal...

most átmegyek baszod a gyerekszobába és a tésztaszűrővel kihalászom Bélát az algaevő halat az akváriumbol, és olyan makrot csinálok rola akkora lesz mint egy bálna...
American Tiger Shark 450kg
kis pihenés volt mert megérdemlem
ez valami felfujhato hal..?

vagy ilyenek vannak már a Séd-ben...?
Sandu Sorina

kis kedvcsinálo hátha nálunk is rákattana egy pár csaj az endurora...

http://www.sportmotor.hu/motor...
Most panaszkodjak én is?
ANTIGASGAS ra sikeredett

Na erre már nem tudok mit írni...
Lehet bezár a gyár, megalkották a tökéleteset és nem kell többet gyártani, ez örök életű lesz

Tényleg nem tudom már hol a kígyó farka és feje, mi mit befolyásol, hol lehetne megszakítani a folyamatot, de mindig oda lyukadok ki, hogy a fejekben van a bibi...enyémben is.
Ha arra gondolok megveszik a tuti hibásra tervezett 2012 es vasakat csilliárdokért, akkor nem pénzhiány a probléma, hanem a fejeken van a bibi, mert akinél van zsé ott sem a tudatosság vezérel, hanem a "vágy" szép legyen. S ha lenne pénzem, megvenném én is, függetlenül attól, h tudom szar, mert 2 év múlva lehet benne cserélni egy rakat alkatrészt, de leszarnám...
Ha arra gondolok milliárdokat fektetnének megújuló energiaforrásokba csak azért, h a kőolajjal ne szennyezzék a környzetetet és csak 5Ft al lenne drágább ez a fajta áram mondjuk, az emberek az olcsóbbat vennék ekkor is, ez meg a pénzhiány.
Szóval nem tudom, mi lehet az irányító tényező...
a pénz vagy az "emberi hülyeség". Valószínű mind2, ahol nincs pénz, ott a pénzhiány a fő mérvadó, döntéshozó, ahol meg van pénz, na ott érdekes a kérdés...
Valószínű ezen a "szinten" akinél van zsé, már van döntési helyzet, hogy mit választ, nincs a pénzhiány csapdával kényszerpályára rakva.
Ok, majd a 4.i héten egyeztetünk telefonon, Ricsiékkel is beszélnem kell úgy is.
a husabergnek abba hagyják a ferde blokkos 4T gyártását...szerintem egy ok az hogy nem tudnak hozzá eladni annyi alkatrészt mint más 4T ktm hez bármihez,és így nincs benne a "vedd az alkatrészt" üzletpolitika...
jóra sikerültek ezek a blokkok,ez TÉNY!
nekem jo akkor is..
Neki van motorja most?
Halasszuk már el kicsit , amíg nem jön a fizu, össz-vissz van 5L benya a motoromban, azt is meggondolom ide helybe elmenjek-e hétvégén, illetve a kocsi tankja is porzik.
Jún 11. i héten leszek szabin, gondoltam veszek arra hétre egy autópálya matricát és go több helyre tanulni, akiktől kértem
Viktort ismerve én az utobbira tippelnék...

occso aluminyijumot átveszünk jeligére..
de legalább csinosak.. az is valami...
Látom megy a biznissz
Öntödébe van haver, vagy otthon csinálod nagyanyó rezsójában?
el kéne menni Zéé-hez motorozni... nem jössz? mondjuk hétvégén?

neked közel is van.. Zé tud rövidebb utat.

Azért az idegesítő, hogy mennyi szarságot kell csinálni a motorokra, hogy extrém-üzembiztos legyen
Komolyan mondom, nem érdemes új motor venni mert csak szemét, inkább valami régebbit és azt felújítani.
Bár az után gyártot és mostanában készített új gyári alkatrészek sem a régiek már, régen legalább figyeltek a minőségre, de most csak a "vedd az alkatrészt" üzletpolitika dívik
neked is.
Jobbulást neki
Reggelt!
nem a barátodról volt szó!
mert ő azt végképp nem vicces.
Nekem ebben az állapotban van most egy barátom,remélem meggyógyul.Így ez annyira nem is vickes.
éberkóma...
látsz hallasz de semmire nem reagálsz...na az a szívás.....
ja.
csak akkor szivás ha mondjunk arra a napra nem emlékszel miért és hogyan, de minden reggel a baleset utáni nap ébrednél..éber kómában..na az a szivás

kovalens..atomos ...elsőrendő kötés ez mind ugyan az.
kémílya első osztály
kémíílya tantárgy hejessírása.. magyar birodalom második osztály
a csávo a végére hogy felfejlesztette magát...

gondolj bele egy idő után simán kenterbe vernéd Knightet, hiába törnéd el kezed-lábad egy falon, ha másnap megint hibátlanul ébrednél...