Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jo

Komm mal her du lauser! GYere ide te gazember...

nyithatnánk vitát arrol ki a nagyobb gazember...
Dew ez jo volt igy reggelire..

na elhuztam szétkapratom a Bakony legmagasabb hegyét..
hát ez kúrvajó !befostam

új sport a terepjárócsalogatás.
ez unalmas lesz motorbuzterátorokon kivül nem olvasandó!

úr isten..
most számoltam ki a fokazoatlépcsőkkel. az új 12-50 átételt..
nekem ezelőtti életem legfaszább verdálya. az egy 2004es sx 525 volt 6os váltóval..de úgy hogy a krosz váltózoz egy exc 1 fokozatot tettek.
na az érdekes volt mert a jó rövid egye.(nem krossz hanem az exc!)az megvolt... de az többi az a sx ből maradt fokozatok meg a hosszabb kettes és 3as..
na azzal az volt az érdekes..hogy mindég 1gyesben meg kellett guritani... nagyon nagy fordulatvisszaesésre jött a 2 fokozat.. szám szerint45%kal ugrott...
nem volt vele baj mert egyben is birta a lassúkat..de kettőben föltakva olyat lépett..csak...
de a helyből gyorsak előtt azért egyes nélkül kettőben nem indult volna szépen...mert ugye nem endóró kettes volt hanem a hosszú krossz kettes..(az endúróhoz képest 2és feles fokozat)..
tehát volt benne egy egyes egy 2és feles ..egy háromas közeli(3,2) és egy 4 fokozat meg 5, és 6..ezek már egyformák 4-5-6 az excvel.

az a váltó csak azért nem volt szimpi mert a helyböl hirtelen hosszúkat vagy egybe megguritottam föl kettőbe és töltöm vagy sehogy ert egyben meg tól rövid volt..de a lassúkban meg jó!
mamármost..az sxbne a fokozatlépcsők..nagyon közel 20%osak(1-2-3-4 ben 20%19%és 18%)namármost ez a 20,4 % változás pontossan kapok egy
,
szóval az új váltó kiopsztás(miközbne a váltót nem is basztatam:-),de mégis igy változik) a következő képp lesz.:
1.fokozat: pontossan az endúró egyé lett, a másó ill zoró ill lépésben fokozat(ekkor a 14-48as exc egyese egyenlő a 12-50 sx egyesével )
2.fokozat: pontossan a másfeles..a helyből feljáró fokozat amivel a hirtelen nekiugrósokat lehet csinálni..mert egyből könnyen megy is de a sebbesség is ott van nem kicsit!..ez pontossan a gyári sx 14-48assal lesz egyenlő!(a egyenletesssen kiosztott 20%os váltófokozati lépcsők miatt!)
3. fokozat:pontossan a 14-48as sx 525 2 dik fokozatával lesz egyenlő..amivel a régebbi sxem is volt..ami a helyből elinduláson kívűl igazi brutálfeljáró fokozat..ez a pontossan a exc 525 gyári 2,5 fokozata!.
4.dik az a 3dik gyári sx 525
5. az a 4.dik gyári sx 525
a 6.dik pedig kis em találjátok..az 5dik fokozat lesz...
ezek olyan 1%on belüli eltéréssel lettek..vannak.
csak az miatt aggódom hogy az eddigi 130utazót vissza kell vennem kényelmes 110re mert ezt kibaszott sokat használtam .
mondom idén már talán kétszer is 6ba kapcsoltam...mert mondom megnézem milyen az a mikor 130nál csak brummog a motor
Nekem rengeteg ilyen újszerű alkatrészem van!
megnéztem újra.

0:06nál vezsi észre a betonon bókélőász motoros az erdei útat rongáló ződ telepjárót.
viszafordul..mert nem keresi a bajt.ahahaha
bemegy neki...a telepályrón hátul ott a vaddiszó és döglötté tett állat szállító kis trepni!
bemegy mellette figyeli hogy jön e..nem jön,nem kapcsolt...
megy az erdei úton..és elé mellé megy a betonúton alatta közlekedő ződtelpjárós természetbarátnak...
felveszi karikára hogy köszönjön neki illetve jelezze barátkozsós szándékát...
sokszor dudálgat is...
ez a a tsávó ez a természetbarátok barátja...
a srácnak küldök benzint..ha rak még fel vidiket:-)))

bocsi hogy csak késön vettem észre..ezeket a kis apróságokat. ti már biztos egyből lecsekkoltátok...de lássuk be kissé felszines vok:-(
lya a widelyó lemaradt.
úr isten milyen videót találtam.
nem volt nehéz
én úgy gondolom ez a barátkozás ne továbbja...mikor egyedül megy és a jó helyeket meg a karja mutatni a teleplyárósoknak is..mert már unatkozik..
barátokat keres.. ez én úgy hívom mostmár lálykolás a természet lágy ölén
mert kárt okozott a buzui az úton..a két kerekű 140kilós bélerzével..a kéttonás telepjáró az meg ..az meg nem..a kivágott fák óriásfák is a természetes erdei látkép része..a döglöttt nyúl és a kizsigerelt vaddiszó természetes élőhelye..illetve nem élő mert ugye döglött..de inkább úgy mondanám a természetben megtalálható helye..mert vadász erdész fakitermelő az a tewrmészetvédelem szerves része .. köcsög rályder meg ..mit is képzel..hangos..meg megfuttatja az állatot...
lelőni kivágni széles erdei utakat csinálni bekeriteni a vadakat össze vissza idióta keritéssel amibe áram van!az normális természetes és baráti természetbaráti
egyet tanuljatok meg..kereskedővel szemben ..max alul maradhatsz..
inkább heggesztették volna fel gabesz vaniliáspudding pálcával a labirint tengely léptetődet..ug lehet 1/2 éven beül akor is töbet hajthnál vel emint igy...mert mostmár hogy csúnyán beszéltél vele.. csak azért is lyaúl leszopat...nem csiál ö semit csak igérget..azt pénteken sem jön..de semelyik pénteken
mert amúgy jól láttad..kb 1000ember megy hozzá havonta.. ebből egy kettő beszopatott ..simán belefér a statisztikába.
ne agódj engem is beszopatak...vártam egy fékbetétre..mikor meg vettem egyből lett...de neked biztos meséltem a sztorit
ugyhogy dont wörri és dont be a fréjd...dont engri(gyengébb németeske kedvéért..ez angol és azt jelenti ne ne aggódj ne félj ne légy mérges)
lyaú reggelt.

zozi...
beszéltem a moderátorral, azt mondta az utolsó két napi írásaid törli a picsába...azért csak annyit irhatál néha hogy akkó igen.
mert a válaszok kész vannak csak jól kell kérdeznie.

csikusz...
szerintem te ..és sokan mások is 1/2-re értik ezt a híírdetést...
ö jó állapotút szeretne ehelyet! nem mindegy ugye
csak a szöveget fogalmazta meg rosszol...szétverődött hizó qÚplung -gagyira kuplungolt agy és ház-eladó és jó állapotút vennék helyete .ha kutyaszart keresel..répával hivj,30ért még alkudhatsz is belőle ..

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Újszerűű akkó milyen a szar?
ép most indulok haver mármint bebaszni a többi majd utána. vagy közben. muhahahaha
ebben a csajban semmi extrém nincs..egy 70éves.. rusnya...naaz már extém élmény.
Vagy ezt ...ha netán megilletődnél dobj 1 cyalistet be elötte ha nincs szólj
ADOK
http://www.piroslampa.net/piro...
nézz új hobby után
én a helyedbe este jól bebasznék,beszívnék az
http://www.piroslampa.net/piro...
Beletaposnák a szájába,az hétszencség!Én ezt tenném,vagy még esetleg durvább dolgokat is!
Gondoltam hogy nem Ócsa, velük még sosem volt gondom!
Amúgy náluk is volt, hogy kellett várni heteket az alkatrészre, de azért, mert a KTM nem küldte
rély.
igazad van mondtam is neki..de hajt..fosztóképző..volt..magyarul hajt- hatatlan
de nem az én dolgom.. őa igyakarta igy lesz.. csak reménykedhet hogy a jövőhétre itt lesz..eddig 3 hét alatt 3 csomagban nem volt majd legközelebb biztos.
a mindég a cápa megy elöl a és akkor a reményhal meg utoljára. .
dév
na itt a hiba...
mostmár látom mért kell szegény sárvédőnek minden halytáskor meghalni és a schuffni tunning fasztory részing garagéban meg újjá születni a szörnyű kötegelők sűrűjéből
hát vigyázz már arra a gépre...
hát az visz haza majd estére...
há figyllye lyoda
a kerekek lent te meg a gép fölött legyél...
mert értem én hogy tágitani akarod a tudást, de melyiket? az egyre nagyobb esésből sem lesz semmi bajom...
kaszkadőr-lajosvagyok
az ötven méter magas falaknál ez nem jön be...
hát ez beszarás jó képsorozat! jó gyerek vagy te Dawe! kérünk még videót és képeket!

amúgy ha egy ilyen fasza kis bánya volna a közelben már megcsináltam volna a világ legjobb edzőpályáját az biztos. minden nap veretnék rajta meló után 30 percet azt hiszem nem lenne gond semmire. elég 200-300 méter x ugyanennyi és mindent bele lehet tenni aminek benne kel lenni.... irígy vagyok rohadtul.

dani. nem az akire gondolsz. azok rendes tagok csak nekem még messzebb van. ócsai Norbi nem ilyen amatőr balfasz! ráadásul az ért is hozzá.
Melyik bolt ez
Milyen volt a kapirgálás?
Sokszor többet ér egy kis gyakorlás, mint a hajtás
Kimentem ma tanulni szöcske technikát, motoroztam össze vissza vagy 30nm en és alig fogyott a benya így sokáig elég lesz az 5L. A módszert nem érzem még
Kis naívan gondoltam ebben a puha szarban majd itt felugrok helyből Lett belőle hátra szaltó
Nem ott lakom, nem oda kéne jönnöd, de nincs túl messzi légvonalban, csak légvonalban szerintem nem tudsz jönni.
gondolom nem centik koptak belole,h 3-4 tized,Vik szaki megbirkozott volna a feledattal sztem

Ez azert szep orszag,kifizeted es szopathatnak kovetkezmenyek nelkul,semmi vedelme a polgarnak....most megtanulhatod,csak magadra szamithatsz