anyám fogait örököltem van már kb 7-8gyökérkezelt 3 már hiányzik bölcseségel együtt 4 van egy pár rosz is szóval elég jó, ebbőla sok pénzből kb új motort lehetett volna már venni
nekem egyszer fájt azért fogam mert rossz volt,ki is húzták akkor...na azóta nem volt ilyen problémám,vigyázom rájuk nagyon viszont a bölcsességfogam belenőtt az állkapcsomba,azért kellett kiszedni.azt hittem ott halok meg
Az erdei koron talalkoztam egy brigaddal,eppen mondtam is ,h egy iranyba menjunk,nehogy....de eltevedtek a koron es...en meg eppen na mondom jo temposan megcsinalom ez a par kanyart.....aztan meg egy robogosnak is megalltam egy belathatatlan kanyarban ,hat ez ilyen nap volt.Volt veluk egy husquarnas gyerek,huuu ,az nagyon nyomta az elmeleti oktato reszt,de eleg hamar lemaradt rolam
ez gyárilag egy 10x18x6os szimering..a bergben is ilyne volt a vizpumpánál...most az egyik mérete..11x21x6
a másik meg 9x17x6
mert igaz hogy volt nálam..de az új mindég a boltból jött...a tartalékor meg nem nézegettem benne volt a csavaros aranytatyóba...
azért aranytatyó mert olyan csavarok alátétek vannak bene amik a többiek motorjába is jó..főleg az övéket kell tákolni...de volt már nekem is szükségem rá és akkor ez igazi arany...tatyó(csavarok 4-10mm 10-30mm hosszúig...anyák alátétek nagykarimásak...zégergyűrű vizpumpához, 2t lánckerékhez, 13 ktm lk. tartalék patentszem..meg vizpumpa szimering...egy félökölnyi kis tatyó
na a csavarok közt tömörödött össze...nem is gondoltam volna.
a másikat már beraktam kis fémházba
Az nem semmi reakcióidőt kíván, főleg olyan tempónál, amit te szoktál menni. Utána megálltatok megdumálni, vagy csak továbbmenés volt? Jól értem, motorossal taliztál szembe?
Sima erdei talajon nem "probléma", pont ezen a szar puhán volt a cél a gyakorlás
Viszont ha már ennyi órát beleöltem, aki látja a hibákat az mondhatná mire figyeljek, jó párat én is látok
A hátsóféket meg a súlypontot azt benéztem párszor, de jöhet más tipp/tanács is
Nincs mese, meg kéne tanulni kerekezni, vagy legalább érezni a motort egy keréken, tudni a holtpontot
Ilyenem se volt még, nem tudom megnyitni
A szövegekből ítélve valami terepjárós erdész szívatás volt rajta...
hát szerintem nem szép dolog
Inkább békében, VILÁGBÉKE
a másik meg 9x17x6
mert igaz hogy volt nálam..de az új mindég a boltból jött...a tartalékor meg nem nézegettem benne volt a csavaros aranytatyóba...
azért aranytatyó mert olyan csavarok alátétek vannak bene amik a többiek motorjába is jó..főleg az övéket kell tákolni...de volt már nekem is szükségem rá és akkor ez igazi arany...tatyó(csavarok 4-10mm 10-30mm hosszúig...anyák alátétek nagykarimásak...zégergyűrű vizpumpához, 2t lánckerékhez, 13 ktm lk. tartalék patentszem..meg vizpumpa szimering...egy félökölnyi kis tatyó
na a csavarok közt tömörödött össze...nem is gondoltam volna.
a másikat már beraktam kis fémházba
Majd jövök, megyek átnézem a vasat, aztán lehet hajtépés lesz belőle
Sima erdei talajon nem "probléma", pont ezen a szar puhán volt a cél a gyakorlás
De mi történt az orcáddal?
Sztem rendes erdei talajon gyakorold,ahol van grip,ezen a palakoves szaron csak szopatod magad.
Nekem mara meg volt a 2 szembemenes,szerencsere kikerultem a szembe jovot,meg karist sem lett.De jo szaraz az erdo,porzik minden.
Itt van neked videó, csak a te kedvedért
http://www.youtube.com/watch?v...
Viszont ha már ennyi órát beleöltem, aki látja a hibákat az mondhatná mire figyeljek, jó párat én is látok
A hátsóféket meg a súlypontot azt benéztem párszor, de jöhet más tipp/tanács is
Nincs mese, meg kéne tanulni kerekezni, vagy legalább érezni a motort egy keréken, tudni a holtpontot
Ez már fogasléc, de még ez is kiemelt
A szövegekből ítélve valami terepjárós erdész szívatás volt rajta...
hát szerintem nem szép dolog
Inkább békében, VILÁGBÉKE
Na ez vajon hogy hozta össze?
Egyébként kurva jó, na ebből lehetne tanulni kilassítva
Maga jár mostanság motorozni?