)pályán
.
miatt lett ez az egész..mert annő mikor még ö is sokat zarándolt nem keveset motoroztunk mi ketten és mesélte hogy neki a gasgas on a 12 lk azért kell mert mindent igy kettesben tud csinálni!(neki is 6os a váltója) és az a rövid egyes meg a lépésben haladáskor meg pont jó)
.
nekem a leg emlékezetesebb még pár éve az volt, felraktam egy zsir új krom rezot ahogy beértem az erdőbe akkorát estem mint 1 hofelhő a rezo telibe egy kurva nagy kővet, a felére behorpadt....
vagy nem de az biztos..
ettől szép a világ
Parasztgázos, vagy trükkös? Mi vele a baj?
még
mi sem értünk egy büdös kukkot sem Viktor irásaibol főleg ezekböl az áttételes dolgokbol, csak mi jol titkoljuk...csinálj igy te is és bologass buzgon..
biztos nincs az a joisten hogy én ilyennel szorakozzak...
Már csak azt nem tudom, mivel még nem voltam sehol idegen helyen, hogy a technikát tanulom-e meg valójában, azaz ha másutt hasonlót látok ott is menni fog, vagy csak a konkrét helyet gyakorlom be
Sejtem, hogy a nagy átlag megtanulja a technikát, de nem tudom nálam hogy szuperál ez a dolog.
-be de elég lightesre sikerült a turné, a turavezető helyi srác 4 ora motoroozás után befejezte mert moziba ment a csajával, pont mikor kezdtünk volna beindulni...
annyi hogy összesároztuk magunkat mint a varacskos diszno....de nagyon gyengusz turné volt..
csak ez a Ronis Ebédje lesz...
Most őszintén, mi a faszt akarnak a helyén? Beszántják és sóval hintik? Mert nem hinném, hogy valaki búzával akarná bevetni...
igaz hogy az áttétel jobb volt vele, falat mászni lényegesen könyebb volt, mert 1-ben tul forog mint a diszno, ha oda baszom neki de nem elég gyors, 2-be gyors de nem elég erős....