Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!
Kicsit eltűnök és teleírjátok a fórumot
ha esetleg valakit érint-érdekel
http://www.echotv.hu/videotar....
há megneharagudgyál már..
első kérdés még a tiéd?
nem mindegy hogy xc -w vagy x wécé..vagy csak ikszcé
há ne haragudoljá meg arra sem emlékszem 100..100alékkosan hogy most akkor a tiéd 250es..249 es vagy már 3százas?
sikerült..de már későn
sziasztok, ha kell valakinek egy szabadonfutó ktmhez... http://www.kepesmotor.hu/motor...
megyek én , mindjárt pakolok autoba be...
Üdv Uram!
Régen hallottunk felőled!
Mi a helyzet veled?
szewasztok bélák ! menjetek motorozni ! jó idő van ....
Enyém XC Viktor megzavarnak a jelölések!
na még a kisteleki vásárba ..veszek egy ..kúrwa sok hasznos hol-mit.
szinte ingyé..a bolti ár alig másfélszereséért..gagyi minőségben.hahahaha
bakker.. ez állati jó volt.

az első si de ez a második ..úr isten ma ki is próbálom... keresek egy 180as sziklát itt helyben nés nekiküldöm a öt20on5öt..ez a tsávó ennek mindegy hogy triál vagy endúrhó.. ugy lehet ha a haja -buja lenne alatta akkor is megcsinálná.. nem 2dikra.. ..harmadikra.
figyeltem nyélgáz súlypont hátul és ennyi..már tudok 2méter agas függőlesges sziklákra felmenni..megnézem mégegyszer..lehet utána a 2,5mes sziklák is a....könyökömön jönnek ki...
de ha nem figyelek eléggé lehet hogy a könyökömet verem szét
amúgy tökre alszom hibátlanul..
álmodok szépeket...
pl.:-a motoros nem ruggatja ki a gyöpet az erdőbe..mert úgy be vannak gyöpesödve némelyik..mármint az erdőbe
- azt hogy virágillatút fingok reggelenként....
-a reggeli szarásról nem is beszélve.
emlegetett ember megjelenik
az fata..akkor lyaú lesz aza a 12-50..
amúgy azt a megamegmondó wagyok.. ami másnál bejön nálam .... kimegy...
egsztrémben 4tély 525 esiksz 19colos gumival...hát nem fér bele egy elbaszott 12-50es áttétel?
nem a kúrwa apját.
Nem eszi meg, évek óta használom !
Xc-w re jó a gyári áttétel 13-50. Krisz Görcsék szerint.
Így van az van!De nem nagyon vagyok kibékülve!Full felújítás után folyton szo..at!A 4.ik gyertyát veszem bele úgy eszi mint más a csoki!
lyaúesést.

há laci most lám hogy a te géped egy 360 ,97es
nekm is volt egy sx 360am 97es.. hú bakker de jó gép volt..reős könnyen indul..de szerettem...
volt egy 1998as sx 380am is ..de azt meg hogy nem..a berugórendszere mindég behalt..mert a 360könyen indult még papucsban is a 380meg még a krosszcsizmának is behajlitotta a talpát..

patyi..hát kriszék..azt mondják ök a 2012 250-300xc-wre is gépekre is 12-48ast tesznek mert a 13-52 tól nagy a hátsó fogaskerék és
annyi hogy jobban kopik a kicsi kerék de amúgy mega láncvezetőröl azt mondták nem basztati.
a 12-50 néztem ha rajta ülök alapban már nem ér a vezetőhöz a lánc...
holnap kipróbálom.
Egy ide illő kép!
Halihó!

vik majsztró...a 12-es lánckerék az megeszi hamar a lácvezetőt....
a kommenteket nem irja ..de az első oldalon van a vidi.könnyű megtalálni.
irtam hozzá pár kommnetet.. egy erészis irt nekünk motorosoknak hogy összevernek ..persze virágnyelven..én meg virágnyelven leirtam pár történetet...
amiket ök a saját fórumukra nem mernek felirni..én sem merném ha összevernék a kötekedős baszakodó nagy arcomat