Rám hoztad a frászt, de még jó hogy most, amíg nem indítottam be így a motort Beugrott valami, amit felragasztottam mágnessel kevert ragasztót a TDC pontra, azt leszedem és megnézem úgy is, valószínű ez adja a 2. szikrát amikor nem kéne, mert attól is vesz jelet a gyújtás jeladó.
A múltkori mérésen nem látok 2 szikrát, csak 1et, tehát valószínű ez lesz a bibi, szerencse, hogy leesett
háj
megjöttek az emelt nyomású sapkák amcsiból. sajnos nem ktm re való jött ,hanem japánra való. akit érdekel beszer áron adom darabja 6500.- ft úgy írja all japanise offroad és mx dirtbike. szóval elvileg jó az összes fostalicskára.
amugy milyén szép volt Lettenbichler-töl a végén az a mondat mikor az első döbbenet után, azt mondta.. mindegy én jol éreztem magam, egy remek verseny volt, jövő héten meg RBR, ott küzdünk újra
pl a Dinamiton is jopáran feljutottak olyan fél körül... onnan pedig már csak egy köpés lett volna a cél... mekkora egy gyökér rendezőség az aki nekik sem ad esélyt hogy befussanak, de most komolyan...
átjutottak a nehéz részeken, már csak egy dőngetős lett volna a célig, és bent vannak... erre mikor beérnek már nincs ott senki, mert lefujták előbb az eső miatt...
jahh meg rakhattak volna 3-4 kamerát a nehéz erdei részekre, a gyökeres lépcsős oldalazos szivatosokhoz.. amikor ott kűzd 50-60 motoros....
mert igy magárol a pályarészböl látott az ember kb 50 motorost harcolni a többi 450 eltünt... lehet megette őket a Vas hegy..nem tom...eltüntek. Lost..
nem-nem ha a TDC jelet is mérem, 2 db gyújtás jel majd 1 tdc jel, megint 2db gyújtás, majd 1 db tdc és így tovább.
Különösebben nem zavar a dolog, az első szikrától úgy is berobban a keverék, a 2. már felesleges(vagy kitudja milyen japán trükk ez ), csak nem értem minek van. Egyébként a szikrán is látszik, hogy ti-ti-...-ti-ti-...
Egyébként majd beindítom a motort és úgy megnézem, már ha beindul még egyáltalán
szegény Jarvist, meg Lettenbichlert de be szopatták, hogy azért kizárták őket mert valami szájbakurt chek pointot nem jo irányba kerültek és nem olvasta le a csávo a szaros számukat...vagy mi a faszom..
és ezt csak a célban mondják meg nekik... szerencslétlen Andreas anyit tudott csak mondani... "de most mondják...."
viszont nagyon szurkoltam Kovács Ervin Zsolt-nak.. iszonyat jol ment Carl ebédje után volt 6.-ik helyen is a kiirás szerint aztán eltünt.... remélem beért időn belül..
Aki nem nézte, még pótolhatja, lehet nézni ismétlést
Kurva jó volt, nem éri meg kiutazni, mert így sokkal több minden infó/látvány van ingyen, igaz ez csak TV, nem élő...akkor is nagy köszönet a redbullTVnek, jól összehozták
Jöv hét ugyan itt RBR 2012 ről élő közvetítés
Sajna nem értettem a dumát, csak néha. Mi a tökömért zárták ki a Jarvist, meg a Lettyt? Valami 4. csekpoitot kihagyták? Nem igazán értem, látom 3 csekkolnak, majd ha 5nél csekkolnak, akkor már tudom valami nem okés...bár visszamenni meg
Azt hittem hosszabb, 30 km és leszopják magukot oda vissza
Amikor a Jhonny gyerek bukott a sziklánál azt hittem kitörik a nyaka
Mondtam, hogy a Japán gyerek ügyes, persze nem arra értettem, hogy lebontja a KTMet jó helyen végzett
Volt pár garambol csávó dombon felfelé milyet repült már
Az elejét mutatták azt is, ahogy a Knight elszállt a prologón, az is csúnya volt
Van is egy kis ventillem,vmi mitsu olajhuton volt,kis aranyos. A legjobb egy fujo lenne,de azt felrakni.....Spec nem vagyok egy olyan aki szetuvegeli,porgeti,de mikor nincs menetszel,melege lehet.A Bergnek eleve akkora hutuje van,sokkal szimpibb nekem.
ha van ventillátor az a tökéletes megoldás.. bár volt olyan hogy azok is kérték a nagyvizpumpát..lásd nagy R nél a sima ventillátorral is fort azon a nagy lapát És a ventillátor együtt kelett!
de ha nincs lehetőség ventillátorra a kkor a nagyobb lapátos vizkerék nagyon sokat segit.. a bergnél is..a ktm meg azóta még nem volt olyan durva környezetbe ahol forna.. ill az sx az sokkal később forrt alapból is! mint a szutyaberg a nagyvizkerékkel együtt is!
na.
járó vagy sétáló jani az rangsor elején lábkín útána.. pól boltom a másik akinek szurkolok(járviksz után) az a 4dik.
de az a kovács ervin aki a dévát nyerte 2012 ben az meg a hatodik!
aztakúrvaéletbe
írnék én izgalmasabbat is de be kell érnetek ennyivel...motorozni nem tudok,nincs mivel.ideillő téma most nincs
soha nem voltam még így....minden percét élvezem
A múltkori mérésen nem látok 2 szikrát, csak 1et, tehát valószínű ez lesz a bibi, szerencse, hogy leesett
megjöttek az emelt nyomású sapkák amcsiból. sajnos nem ktm re való jött ,hanem japánra való. akit érdekel beszer áron adom darabja 6500.- ft úgy írja all japanise offroad és mx dirtbike. szóval elvileg jó az összes fostalicskára.
http://www.btosports.com/p/CV4...
még ma irjon akinek kell mert holnap küldöm vissza a picsába.
vagy pl a 2 trafos gyujt wasted spark,az pl egysz szikrazik,csak a masik szikra ellenfazisu
ilyen egy igazi fanatik sportember ,
átjutottak a nehéz részeken, már csak egy dőngetős lett volna a célig, és bent vannak... erre mikor beérnek már nincs ott senki, mert lefujták előbb az eső miatt...
mert igy magárol a pályarészböl látott az ember kb 50 motorost harcolni a többi 450 eltünt...
Zsolti nem ért be szerintem, mert idő előtt lefújták a versenyt az eső miatt, ha ez nincs, szerintem beér
Különösebben nem zavar a dolog, az első szikrától úgy is berobban a keverék, a 2. már felesleges(vagy kitudja milyen japán trükk ez
Egyébként majd beindítom a motort és úgy megnézem, már ha beindul még egyáltalán
és ezt csak a célban mondják meg nekik...
viszont nagyon szurkoltam Kovács Ervin Zsolt-nak..
Kurva jó volt, nem éri meg kiutazni, mert így sokkal több minden infó/látvány van ingyen, igaz ez csak TV, nem élő...akkor is nagy köszönet a redbullTVnek, jól összehozták
Jöv hét ugyan itt RBR 2012 ről élő közvetítés
Sajna nem értettem a dumát, csak néha. Mi a tökömért zárták ki a Jarvist, meg a Lettyt?
Azt hittem hosszabb, 30 km és leszopják magukot oda vissza
Amikor a Jhonny gyerek bukott a sziklánál azt hittem kitörik a nyaka
Mondtam, hogy a Japán gyerek ügyes, persze nem arra értettem, hogy lebontja a KTMet
Volt pár garambol
Az elejét mutatták azt is, ahogy a Knight elszállt a prologón, az is csúnya volt
de ha nincs lehetőség ventillátorra a kkor a nagyobb lapátos vizkerék nagyon sokat segit.. a bergnél is..a ktm meg azóta még nem volt olyan durva környezetbe ahol forna.. ill az sx az sokkal később forrt alapból is! mint a szutyaberg a nagyvizkerékkel együtt is!
járó vagy sétáló jani az rangsor elején lábkín útána.. pól boltom a másik akinek szurkolok(járviksz után) az a 4dik.
de az a kovács ervin aki a dévát nyerte 2012 ben az meg a hatodik!
aztakúrvaéletbe