Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

déw. segitcss.
a számitó..gépemen a monitorgyán alul volta egy csik..abban volt a startmenü.meg a kálypi meg minden..
de most oldalt van.semi gáz csak azvar igy .
mit csináljak hogy visszajösszön alúrra..próbáltam neki csokit meg ilyesmi de nem használt.. bezzeg a gyerek csokira visszajön...ez meg semmi
Köszönöm
Ha előbb okosítom magam és csak utána méricskélek...bár még se, most sem az volt a baj, hanem a hangok a fejembe
Nem értem egyébként s nem az első, tudom mit nem szabad aztán még is azt csinálom.
Na majd most ha megjön könyv és kiokosod, utána még a hengerfejet is kimaratom egyébként semmi amit csinálok, tegnap este olvasgattam japán oldalakat és ott hengerfejből vettek le, meg kompresszió állítgatás, volt nekik valami programozható gyújtás is, sőt komplett tuning kiteket lehetett venni RMXre rezo, gyújts minden volt benne, lehet ez a fos gyújtás is valami olyasmi volt, azért nem találtam sehol gyáriban.

Versenyző haver mesélte, egyik gyorsaságin az itinerbe is be volt írva, na itt lassan mert gázos kaynar, s inkább ne...erre mit csinál, amikor mennek, abba a kanyarba határon, be is mentek a szakadékba, az volt a mákjuk, hogy lekormányozta a kocsi a szakadék irányába és nem volt pirulettó mélyzuhanás, hanem orral lefelé mentek.
Majsztró, postáztál nekem könyvet a héten?
Csak azért kérdem, hogy várjam-e...egyébként nem SOS, ráérek úgy is csak ökör lesz belőlem, hiába tanulok
jaj Dew! csak ma sikerült feladni a könyveket...bocs már
az biztos,ha megnyerem a lottot veszek neki egy Asiawing lx 450 t,meg meg 3t ,h legyen alkatresze
aha
Tsókolom Fél lábbal má kint?
Ilyeneket ne kérj tőle,me fog egy Bükk-Mátra-Bakony ösvényestérképet azt belehajtogatja
holnapután egész napos programunk lesz,még uccsóra elmegyünk Linzbe a barátnőmhöz.reggel megyünk,este jövünk,ez csak villámlátogatás lesz
na arra a fórumbulira engem is meg kell hííínod ám,azért hazajövök
a mai az bizony a nagy semmi lesz
pár dolgoz még szeretnék venni itthon,gondolok itt pár gyógyszerre,egy ismerősöm ígért jóféle házi eperpálinkát,elmegyek azért aztán tulajdonképpen ennyi
ma jön haza a kedves papa ,őt várom ezerrel
Ha így folytatja az eső, SIBIUban megint szopás lesz, nem kicsi , már most tervezhetik át a nyomvonalat
Szia! Mi lesz a mai munkanélküli program?
Van egy sztori, arra a mai napig emlékszem, csak lehet nem eléggé égett be a tudatomba

Volt egy monitor, szétszedtem, de nem sikerült megcsinálni,
láttam nagyjából mi baja, de nem volt hozzá alkatrész stb.
Meg voltam győződve róla ez egy VGA monitor(akkoriban az sokat ért), még a 604x480 as CGA monitorok forogtak. Na elvittem szerelőhöz, azt mondta valami 10eFt bele az alkatrész, tutira meg akarom-e csinálni, mondom persze. Amikor megcsinálta, kiderül számomra, ez egy CGA monitor, ami összesen ért valami 4eFt ot

"Tanulj tinó, ökör lesz belőled."

Na jó befejezem, jesszus ezeket visszaolvasva/elolvasva szép kép lehet rólam lehet nem áll messze az igazságtól
Felvállalom, az a típus vagyok, aki saját kárán tanul, vagy még így se

Adtam fel lottót, most fogok nyerni és megtartjuk azt a fórum bulit de RMX égetés program csak akkor lesz, ha szar lesz a gyújtás, különben nem lemosom és üvegszekrénybe rakom mint Hófehérkét a törpék

Befejeztem, bocsi akit untattam
jó reggelt
Megmondom az őszintét, gyerekkorom óta minden elektronyos cucc érdekelt, mindent szétszedtem, megvizsgáltam, berheltem, állítgattam, de a végén mindnek ez lett az eredménye, amihez hozzányúltam, azt többet nem lehetett használni na jó volt pár kivétel és milyen sikerélmény

Az a fő baj az elektronikával meg velem, hogy csak szeretnék érteni hozzá, de a tranzisztorok világánál már elvesztem a fonalat.
Ellenállás, kondenzátor, tekercsek, stb. még megyeget, de ha beugrik egy IC vagy sima tranzisztor
Így maradt a számítógép programozás, ott nem lehet elrontani semmit
bár visszagondolva ez sem igaz, volt amikor hardvert programoztam
Volt sok minden számítógépre buherálva, kis autópályához pálya köridő mérő, komplett szimulátor(gáz,fék,kormány stb.)
aztán még sorolhatnék pár dolgot.

Nem lett volna gond ezzel a motor méricskével sem, tudtam az alapszabályt, járó motor elektronikájába nem szabad belemérni, olvastam róla csomót miket lehet agyonvágni vele...többek között a HALL os jeladót, stb.
Erre mit csinálok, amikor már úgy döntöttem végeztem...hát belemértem.
azert nem megy konnyen szarra egy ilyen,kiveve ha nem kap vmi nagy aramlokest,megsz a test....sztem az meg mentheto lett volna,olyan meg nem nagyon van,h muk,csak eltolt gyujtassal

kar volt erte,beke poraira
Semmi gond, csak egy fordulatszám, stb mérők függvényében kívülről programozható beépített ROM modul kell. Vagy valami ilyesmi

De laptopról mindent megoldok
Inkább ez a fos durrant volna el, de úgy látszik a motor volt kevesebb védelemmel ellátva, persze még mindig nem értem elektronikailag mi is történt, mert ez sima induktív jeladó amire kötöttem a mikrofon jelet , szóval kell még egy CDI
mondjuk nem 2t,de elobb utobb belejonnel

mar csak be kene szerezzek 5-6 cdi t
Tiedet is beállítom, ne aggódj, még a szelepeket is, a hézagod olyan jó lesz, hogy a szelepfej azonnal beszakad a hengerbe de hát valamin meg kell tanulni ezt is , na beáldozod a KTM et?

Remélem még most hétvégén de ez majd csak holnap este derül ki
Hat ollyan jo lenne,ha a exc n egy kapcsoloval tobb gyujt terkeppbol tudnek valasztani,szivesen rad biznek egy ilyen projektet
Az a kurva
http://www.sportmotor.hu/motor...

Ha ezt előbb látom, csinálok én is inkább fából motort
Gyújtás állítás

RMXre annyi pénzem elment szumma az 5 év alatt amióta nálam van, hogy lassan már zsír új GASGAS EC300 at vehetnék na jó ebbe benne van a benya olaj stb is

Ha minden összejön, holnapra itt a komplett másik gyújtás nem csak CDI, de ha szar lesz vele, láttok RMX égető videót Elvileg dettó ugyanaz az RMX250-R-es típus, csak régebbi évjárat és a srác megesküdött, hogy működő gyújtást árul.
Azt viszont nem tudom, hogy mivel fogok fűteni télen mehetek fát lopni az erdőre, legalább valami haszna is lesz az RMXnek mert eddig a nyújtott élvezeten kívül csak a pénzt vitte
Na jó, ezen tanultam motorozni, meg motort szerelni
2T gyújtás beállítást vállalok, laptoppal, mérőműszerekkel