Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érzésböl jol áll... ennyi, a természet meg majd teszi a dolgát középkorban sem volt röntgen, mégse haltak bele egy sima kis ujjtörésbe, hanem dolgoztak tovább...

ugyanitt vállalunk törött szétugrott végtagok vissza rántását ingyé...

más ... nagyon remélem nem fog sok motoros meghalni a hétvégén, mert itt anyit megy a hörlisek miatt a mentő ,tűzolto, rendőr sziréna, lassan már ugy érzem magam mintha pöstön laknák...
Nem vagy semmi és azt honnan tudod, hogy a csont a helyén van-e? Van műhely röntgened is?
persze... kapott műhely gipszet jo sok géz és celluksz rá.. ha koszos lesz vagy elázik ujat kap...
Most jut eszembe, faterom kocsijából kikötötték a lambda szondát, neki lehet megvan, az pont jó lenne keverési arány mérésre
Csak lehet azért vették ki, mert szar

Mondjuk a berakás is érdekes lenne, azért szét nem fúrom a gumi csonkot

Aki jártas a témában, ahhoz kérdés:
Hogy szokták ezt mérni? Mivel, meg azt hogy/hova teszik be?
Előre is köszönöm
Ronis, mi van az ujjaddal? Kapott gipszet, vagy csak borogatsz?
Zoozee-val helyzet?
Jó munkát neked
Holnap lessed erzberg online előadást
http://live.redbull.tv/events/...

Mondjuk szerintem le fog halni a terheléstől
Azaz mehetünk inkább motorozni
Hosszútávra nekem olyan nő nem kell, aki csinos+jó az ágyban, de nem tudok vele váltani két szót se szerencsére ez annyira nem függ össze, vannak csinos intelligens lányok

Ha későn van a szikra/nincs minden fordulaton, a keverék nem ég el rendesen, ettől füstölhet, meg a gyertyát is beköpheti szerintem, de ez csak elméleti feltevés nálam, eddigi szerény ismereteim alapján kurva sok dologtól függ az az igazság, marha bonyolult ez a 2T működés.
Ha sokat kap esete forog fent, még az is lehet több körön is a karbiban
Az lenne a tuti karbi hangolásra, ha tudnám mérni a levegő benya arányát a membrán előtt tuti lehet, majd egyszer azt is
Elvan a gyerek, ha játszik, mi?
Szép reggelt
Jó reggelt
nem .
van egy majd 3 éves 20kilós 1méter magas akadályozó tényező a haladásban...
imádom csak túl sokszor mondta az hogy apa-apaapa-apa-apa-apaapa-apa-apa-apa..egy perc alatt
nehéz úgy 20 kilós tönköket hasitani ha kzben egy kézzel fogom a méteres acélnyelű fejszét amásikkla a kölköt próbálom jóiránymutatás közben tháwol tartani.
8kor meg jött az annya.ennyi
meg ne tévedjete.

azért mert valaki csinos és baszottt jól néz ki még simán lehet ÍkÚ bet-jár
sőt nem kell hogy feltétlen okos, csak jót lhessen vele dumcsizni(pl: bolygónk felmelegedéséről a föld polarizáció váltásáról..ami miatt kipusztultak a dinók..és a álysz kosszak is azért lett.. csak előbb döglöttek bele a dinók a nap áltam okozott mágneses sugárzásba!
mi is igy járunk csak az a kérdés 25 év vagy 250 azért az utobbi szimpatikusabb

déw 2,5mm az nagyon közeli jó érték.
a gyertyakép nem előgyújtás függő anniyra mint karbinátor beállitás függő.
ha nagyon feka akkor sokat kap..a sűbert középálláson a ff csökkentehted esetleg egy két mértettel..
nekem a 380sx az gyárilag 178ast irt ide 300m alá 20foban.
aztán az lett belle hogy 165tel ment a legjoban...ez azért nem kicsi különbség.
168al sem vlt rossz...170nel már azért érződött hogy nem úgy lép..a 178assal meg emezekhez képest kifejezetten szar volt!
Még nem az igazi, gyertyakép is fekete, még mindig túl füstölős szerintem. Ok lehet karbi is, de a gyújtásnál kezdem, méréssel alátámasztom az érzésem, vagy nem aztán meg állíthatom megint az előgyújtást, ha újrahangolom a karbit bár azt se tudom a fordulatszám változást kezeli-e a CDI ami az előgyújtást illeti
Mérés ezt is kimutatja, de egyébként is mérnék, mert a jelcsík a lendkeréken 15mm, az kb 7.5 fok és nem tudom, mikor jön létre a szikra ez idő alatt.
Amíg ez a 7.5 fok elmegy, addig a dugó 2mm megy fel.

A gyári éket megette valahol a por, így reszeltem bele egyet, volt játéka így a lendkeréknek, most kimértem, 1 fok, így azt az 1 fokot korábbra is tettem a gyújtást, most 2.5mm van a TDC ig onnantól, hogy a lendkerék jelcsík eléri a jeladót, de a szikra szerintem még később keletkezik, ezt akarom kimérni pontosan mikor.
Az alaplap jelen van még most is, azt nem állítottam. Korábbra mérés nélkül nem merem tenni, nehogy kopogás legyen belőle
Meg szerintem így lesz jó, de még nem próbáltam

S ami a lényeg, az a helyzet, hogy érdekel a dolog, kíváncsi vagyok miket mérek, mi van a háttérben stb. Eddig mindig csak érzésre/botfülre állítottam a dolgokat de most ránézek a power nyitásra is, stb. Ez is érdekel, hogy amit találtam szervíz leírást, hogy mikor is kéne nyitnia melyik lapkának, az valóban úgy jó-e nekem, illetve mennyivel tér el a mostani, amit érzésre "belőttem"

A képen a kis jelszedő nem a motor tartozéka ez az, amivel mérni akarom a TDC pontot, a gyújtás jel már megvan.
5-6 ig a csajokat nézted, igaz?
Néha jó a favágás, akár feszkó levezetésnek is, de amikor az a cél, hogy hasíts össze több mázsányit
Nem írigyellek
Ö, izé
A rockstar matricás utolsó előtti hölgyikének adom mindet, nekem ő volt a legtermészetesebb
A végén milyen fejet vág a gyerek

Ezek a csajok készülnek a nőgyárban? Na jó nem mind, de sok elég mű volt. Régen mondta Janik nevű töri tanárom, hogy az iyen nőket nem anya szüli, nőgyárban készülnek
Nem találkozok ilyen csajokkal, komolyan szívesen elbeszélgetnék velük, kíváncsi vagyok mi lakozik a kirívó külcsíny alatt
AAAAAAAjjjjj,de edesek
manka neked is boldog utolsó előtti mókanapot.
ilyen mikor a haja-busa
http://www.sportmotor.hu/motor...
déw melyiknek is adta melyiket?
na most 40 perc alatt többet vágtam mint ötől-hatig.
na most már látszik hogy fogy a nagytönkös rakás
akár jöhet a tél is,nem?
mit javitasz rajta már ..hát egyszer belőtted és most jó is...nem?
akkor meg hagyd rá és hajtsad.
vagy mi az ami oly fontos hogy be kell nézzél az elektronyosság lelkébe.
na ez az.
most vágtam egy órát..
hát a fa szép meg száraz de görcsös nagy fél és negyed tönkkök
igen a normálra összevágott itt a mázsházán...csak akkor vettem észre mikor mezek már hozták.
és utólag okos az ember.most már mindegy.
összedarabolok amenyit birok és a jövőhét vége felé megvesz ama a maradék fát is ..az 3 kaloda.
7mázsa meg bőségesen elég lesz.
További szép estét nektek, megyek hódolok szerelő hobbimnak
Mérőórát sikerült szerválni kölcsönbe holtpont méréshez
Hű, mint a hangyák és ez csak 150 db, kb 10x ennyien vannak
http://youtu.be/2e9O72dCP1w