Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reGGeltet...itt a monszun szerintem
ez kb 2 hetes állapot csak....igyekszem élvezni hogy 11 évig szinte minden nap dolgoztam,végig 2-3-4 munkahelyem volt egyszerre
németben már megvan az új helyem
Ez lemaradt
Miért ne, titkos Japán RMX fejlesztés a két szikra, sőt ettől lett sokkal erősebb, mint amikor vettem
Még mindig nem értem, hova lesz a TDC jel, ha az a 2db szikra 2 fordulat, a kettő között min 1 db TDC jelnek lennie kéne
Egyet még nem mértem, ezt pótolom holnap, csak a TDC jelet berúgókarra, kíváncsi leszek milyen idő van a kettő között, ha ugyan az mint a gyújtás jelek között, akkor a gyújtás jel rendben.

A dokumentáláson kell kicsit javítani, elég sokat gondolkodtam mire rájöttem melyik görbén mi is van, meg hogy is mértem
Majd szólj, ha már unatkozol , vagy elzárták a vizet, kikapcsolták az áramot, stb.
Bár egy ismerősöm szerint, ha van hol aludnod, ház a fejed felett, kerted amiben megteremted magadnak a kaját, vized forrásból, akkor lényegében mindened megvan.

Másik haver meg azt mesélte, hogy amikor pénzügyi gondok miatt abba kellett hagyni az autóversenyzést 5 évig nem talált magára utána, úgy agyonvágta lelkileg Remélem nem járok így a motorozással
Nem tudom mit alkotott Jarvis idén, mert nincs róla még bizonyító videó, a tavalyit elhittem, mert láttam videón, de akkor is annyival agyonverte a Taddyt időben, ha ott felküzdi magát, akkor is nyer.

Nem tudom igazából mit néz el
Még nincs fent a result, így nem tudom azt se, melyik ellenőrzőpontot hagyták ki.
Elvesztettem a fonalat a gyújtás meg a TDC jelben nagyon ,
így egyenlőre ezt hagytam, megcsináltam a power szelepre a jeladót Holnap azt méregetek milyen fordulaton mennyire nyit a power

Japán szakik szerint az AETC2-es első lapka 4500-5000 között.
A második lapka 6500-7000 között nyit.
Kíváncsi leszek hogy van nekem most belőve
Estét!
Le a kalappal a srácok előtt
Kurva jót röhögtem ezen

Ricsi, ti is húzni így engem?
hály.
sagi olvastam..én nem tudok ebben segiteni...keverni viszont 40-60ig szokták...a ktmeknél...is!.

na utána jártam.. dzsoni..már az elejétől az első volt mikor jarvikszet kizárták akkor is... endi letti volt mögötte meg dági lábkín és talán utánuk volt dzsárviksz...
azért sajnálom..
mesélték...távoli fórumlakók hogy a walker az nagyon nagyon ott volt a ktmen... volt egy hely mindenki leszált és úgy tolta le ez meg jött és nem vette észer hogy küzdős lefelé jön és nem küzdött csak legurult
látszott már több indór amerigai racén is hogy ez a dzsoni ez jól megy ..teddit szorongatja...de most bizonyitott
Üdv! én új vagyok itt nemrég vettem egy ec 50-est. 2002 es évjárat. Azt mondták nekem hogy már nemsokáig fog menni az olajpumpája inkább mennyek keverékkel. Hol lehet hozzá olajpumpát kapni és mennyi? (ez nem a minarelli blokkos ez csak 11 ló) Illetve milyen arányba keverjek ha keverek? Az igaz hogy ennek a blokkja is üzemórás?
ha elkelt..még meg sem hirdetted de egyból elvitték az extrémendúró nyomásos sapkákat az extrémendúrókkal nem foglakozó rizsgályhákhoz...az tök jó..3 darabot adtál el egy óra alatt. képzeld ha még meg is hirdeted.....te iszonyat lyaú vagy eladásból...IS
hozzas nekem is ilyen mellérendelt 4 báros sapkát amerigábÓ...hú bakker miliomos leszek ebből egy...
egy...
egy...
élet alatt sem
de eltárolgatnám a lyapó 2báros sapkákat a garázsban még szét nem rozsdásodnak

nem baj ha nem adtad el és visszküldöd..majd lesz ktmhez valód nemsoká... csak egy órán belül ne irj már hülyeséget hogy eladtad a 2 báros extrémendúróban is szokotlanul nagy nyomású sapeszokat az extrémben soha nem menő japán krosszverdákra...ugy hogy meg sem hirdetted sehol...csak itt a gasgason.
szali...érted...
azért szeretünk...mert lyaú fej vagy.
lyaútanác,sfor you:inkább rakd össze a ktmet és mennyé ki az erdőbe egy kört kerülni nehogy csúnya meglepetés legyen az első zarándoláskor.
mert akkor ahogy -izsmerlek- ott helyben felgyújtod
és ezt senki sem szeretné átélni
mesélj milyene volt az özbörg országában?
na ennek örülök.
hanem valami lyapó rizskályha fórumon hirdetni..
a spordt motororon van olyan hogy ipszilony zé ill ipszilony-zé-ef.. szuzuki erem meg ilyen fórumok.
dév eben is ugy lehet tud segiteni.

tényleg dévid.
most akkor dzsárvisz az első helyen ment végig...valójában csak diZkwalifikázták?
mer akkor marad dzsárviz a: du biz de beszt
nem kellett japán fórum.már elkelt mind. a motorom holnap kész. hétvégén már csapatni fogok vele .
még nem láttam zarándol arcát élőben..de fuly
a tükör biztossan torzít.. a fotók meg hamisítottak

szali én segitek nem úgy mint az a göcsög
szoval.. ha nem európalyi modelles való..mint a gas gas ill kátélyem..tehát próbáld meg nem a ktm ill gasgas fórumon..hanem
olyan szép és halkszavu mint te nincs több...egyedi vagy bazze...
stét
gecsa.
ez nem volt szép az amerigai rendelés az amerigai és kész
olyan vagy mint zarándol.
fuly
http://live.redbull.tv/events/...

Jobb oldalon Watch again on Demond
Nem tudom meddig lesz elérhető, így nézd meg még most
nem én kúrtam el ,hanem a haverom.
és én nem haragszom rá mert őt meg az amarikai boltos viccelte meg . örülök neki ,hogy behozza a szarjaimat legalább ez működik!

és a vicc az ,hogy felhívta a céget és az első telefonra készségesen felejánlották ,hogy vissza veszik postaköltséggel együtt és elnézést kértek.

ide csak azért tettem fel ,ha esetleg valakinek nagy szüksége van sapkára és japánja van akkor tudok neki dobni egyet. vágod? amúgy holnap küldöm el haveromnak pestre az meg küldi vissza a boltba nem probléma.
jaj azért annyira ne
Neked volt igazad, így is duplán vannak, de szívó hangról levettem a tutit, az bizony 2 fordulat szikrája, ahogy te mondtad csak azt nem kapítolom, akkor hova lesz az egyik TDC jel
Lehet nem fordul eleget a lendkerék és az már pont nem ad jelet.

Na a tuti, így nem lehet mérni, hogy kézzel rúgdosom kicsit, mert ki tudja hol áll meg épp a lendkerék
Be kell indítani
fél éve munkanélküli vagyok...minden percét élvezem!
a nagy amerikai rendelős mester,csak annyit nézett el,hogy japaníz modell
király vagy gabesz...ezen nagyobbbat röhögtem ma mint bárm i máson!

Dew! mikor lehet megnézni az ismétlést és hol? lemaradtam az erzbergről...most jöttünk motorkázásból...zsírfaszavót