Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgen..
http://www.youtube.com/watch?v...
Csináld magad játszótér a hátsókertben
Jószerencse!

Mennyi oil kell az első telóba?
2000 GG
csikusz..hát a te haverod akkor tőle nem köcsögség...tőle ez lyaúfejség

jémsz sztyúárt is jön hozzánk az amatőrbe...
jöhet ..nem? magyaroszágon még nem volt bajnoki pontja..nem?
bocs hogy sztyuártot irom mindég..de nekem ő a kedvencem..a B.A.Z. megyei ehte madzsar tsávó...dzsémsz
na ezt lálykoljátok a fészbukszon.
hali,egy újra tekercselés mennyi many lehet?
Az szép Jobbulgatást.Én kb már 3 hete vertem oda magam,de a vállam még nem az igazi,szerintem vagy félév lesz mire teljesen összejön.Az első 3 nap, az szopós volt
Azé teee oktondi tojás,me még fiatal,a fő menete az a 2. AZ elsőbe meg elengedték.Tán az is baj,hogy jó valaki?
nem a csajom volt... az erdei ribancom büntetett
nekem már volt ilyen... a jobb kezemen a hüvelykujjamat kétszer toltam be a tenyerembe...
letörik a csont ,és csak az utolso ujjperc áll ki a többi beugrott a tenyerembe... na akkor ugy megszadizott a doki mint atom...
leültetett egy székre elémállt háttal beszoritotta a lába közé a kezemet és elkezdte rángatni mint atom, azt hittem lerugom azt a sintért...

na begipszelték, két hét mulva elmentem abba a kék rögzitőben motorozni hogy jo ez már, aztán egy sima bedöléskor az a szar ugy megvezette nem birt elhajolni, és ujbol visszatört, naazt is ott a homokbányába fekve rögtön kirántottam magamnak... nem volt kellemes de az adrenalin nagy segitség ilyen szituba, az emberi szervezet igen jol műkszik extrém helyzetben ...
itt van nektek blazusiak
http://www.youtube.com/watch?f...
máá megint mit csináltál?
nyúkáátál oszt elverte a kezedet a zasszony
én nem megyek idén...nekem már csak az Oktoberfestek maradnak majd
na komolyan.
az ilyen versenyzőknek tudok gratulálni.
másodosztályba első valaki lyaú.
de ah ugyan ott elsőosztályba meg ötödik akkor viszont a másodosztályból kizárni...
minek királykodik ott..
há akkor nth 108 vagy grill gabi vagy szatyina is mehetne II. osztályban és akkor ott ök is királyok lennének..akkor viszont emez megent ötödik lenne
szóval nem értem...segitsetek
ha valaki ilyen szinten profi akkor miért kell a II. osztályban királykodni...mért nem hagyja meg a helyet másnak?
igen szerintem rez van.. egy ilyn név nagyot tud bukni egy racén!
hajrá jár-vik-sz. .
teddinek ott az amerigai pézes indoor.(ajtóban ill ban-ajtó
olvasta ma tiédet is .. hát felfelé derékszögbe
de ha visszaraktad magadnakk akkor mostmár téged is megillet az neved elé az új rag.
Dr Bálint

én még nem éltem át ilyet..de lehet nem mertem volna visszarakni a helyére csak áltam volna és néztem volna mint bálám(szerintem az inkább bélám na mindegy)szamara..vagy mint pontúgy az újkapura..vagy a többi ide abszolút eszembe nem illő okosnál okosabb haonlatok.
szóval respekt hogy visszaraktad..
de helyére faszányul?
aki még nem tudná ,most hétvégén van Alsoőrsi Herli Feszt.. reggel ota halgatom a traktor hangokat meg a sok szirénát... remélem nem törik magukat tul sokan szarrá....

áá tegnap láttam egy ilyen csopperista ördögöt bekanyarodni ...még most is röhögök ha eszembe jut, nagyon röhejes volt az a lábazásos topogás amit lerendezett

mondjuk viccet félre téve egy ilyen motorkezélesre alkalmatlan marha tiszta időzitett bomba lehet...

és akkor még nem emlitettem azt a sok x5, meg Q7-es mögött utánfutoval hozott csopperista hétvégi ördögöt...talpig bőrbe, rojtokkal, a vér motoros hells angels menágerek.....
amugy van ilyen extrém farönkös bánya platobol kiugros futam is, arra külön kell nevezni..
kihagytad a hűvelyk ujjat.. az már három..

Ügyesek minden tiszteletem!
Okítsad őket nemhogy indulnál már egy versenyen és úgy oktatnád a mezőnyt

Bevallom enegem az extreme enduro mindig is jobban izgat
Ezt lessed-e Dewedeee Tóth Józsi barátom MX2 II.osztályt vezeti,az MX2 első osztályban pedig 5. http://mxonline.hu/mxob_a_harmadik_fordulo_vasarnap_acson tanulunk még egy kicsit, azt jobb lesz ez
7L tankú (gyárilag) RM250 el elindulni a Red Bull Hare Scramble Ez szét lehet tuningolva, vagy nem gondolják komolyan, ok a Pastrana ezzel ment, de az a Pastrana.
Százszor inkább RMX250, mint RM250, szerintem.

Ami még fura, csajok 525 EXC vel, apám, na ott lehet kondi, az a motor engem is megesz reggelire vadállat, de van Husaberg FE570 is
Nem látom a nevezési listán a taddy gyereket, lehet elég volt neki az 5, többször nem indul, mert már nem kihívás?
Vagy fél, hogy most már szabályosan is lenyomja Jarvis és el se indul?
A Letty megint váltott, most Husqvarna WR 300 al nyomja.
Azért vannak nagy nevek most is, lesz verseny

Egy dolgot nem vágok, az hogy láttam 1800 as rajtszámot is, azt jelenti, hogy közel 2000en neveztek?
Aki bújt aki nem, erzberg tömegsportra a nevezés lejárt
Hajrá mindenki, irány a hegy és legyőzni
Ja az még kicsit odébb van előbb van ez a buzi száguldozós prolog nem hogy inkább csinálnának valami jó kis látványos kör extrémet ott alul, 10 esével mennek 2 kört, első 4 vagy 5 továbbjut, meg is van az 500 induló, s legalább olyanok indulnának akiknek van esélyük végigmenni, nem tempós krosszosok, akik elhalnak az első feljáróban