Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól sejtem, akkor neked nem lesz motorkázás egy darabig
Csak két újjal kapaszkodni elég necces, bár lehet neked elég erős a kicsi meg a gyűrűs ujjad
Ez nagyon ott van
szerintem lesznek ott többen is magyarok...

mondjuk a fityeszt azt nem értem, tán ők szponzorálják vagy mi...?
Jaj de ronis hog yirhatsz ilyet hisz kicsiny fidesz által kormányzott országunkat képviseli az Ádám :) Ne irj ilyet ezbergröl :)
bakker de szar egy kézzel csinálni mindent...

viszont már kitaláltam hogy ha begipszeljük az ujjamat, van régi rossz kesztyüm levágom a középső ujját , kuplungot beljebb állitom hogy tudjam huzni mutatoujjal... talán fog müködni a dolog..
na azt meg hogy a tv-ben nézzem... naneee... inkább oljetek meg egy kanál vizben...
Jó reggelt!
Ezt már linkeltem, de hátha érdekel valakit.
http://live.redbull.tv/events/...

A lényege a fenti linken ÉLŐ közvetítés:
RED BULL HARE SCRAMBLE 2012
10 Jun 2012 11:00 am - 10 Jun 2012 4:15 pm

Azt nem tudom milyen lesz, de kíváncsi leszek ha nézem, de lehet motorozok inkább
persze ez a magánvéleményem a dologrol.... attol még sok sikert azoknak akik elindulnak rajta....
ááá, én leszarom erzberget...sajnálom ha ez bárki érzelmeit sérti, mondjuk annyira nem érdekel ...

szerintem egy nagy imidzs gyár az egész, egy tömegsport rendezvény kereteiben...

500 indulo 50-es sorokban 10 sorbol inditva és mindez 4 orás versenyben...kaotikus sorban állás a falakon, egy csomoan felfelé, jopáran ugyan ott szemben lefelé döngetnek ezerrel...
aztán az erdőben jopár olyan hely van ahol ha nem huznak fel akkor sose jutsz a tetejére... komoly háttere van ott a ki-kinek segit dolognak...

talán ha változtatnának a szabályokon, és lenne mondjuk 5,vagy 6-orás verseny , a sorokat mondjuk 4-5 perces csuszással inditanák, és az uccso sortol indul az idő...
igy biztos többen beérnének a célba, és tán nagyobb ösztönző ereje lenne a motorosoknál hogy végig mentek erzbergen...és megcsinálták..
persze az imidzsgyár igy is jol műkszik, hiszen minden évben neveznek rá vagy 1200-an amiböl 500 kvalifikál, és csak az első sorbol vagy 10-en érnek be a célba, viszont a nézők látnak legalább jo sok horrort...

szerintem bármelyik román verseny 100-szor többet ér, RBR-en 4 napig kell teljesiteni, és a középmezőny megy átlag napi 6-8 orát full hardban, na az komoly...
de van aki hajnali 4-kor ér be mert kint éjszakázik a dzsungelban, és reggel 6-kor pedig rajt, menni kell megint...
sikerült jol megfűszerezni az ebébet...pedig már majdnem lapos volt a gumim...

majd ha sokszor be lesz motorozva, akkor beállnak rendesen a kövek, talán nem fognak enyit mozogni..vagy de az biztos...
jo reggelt.
Ronis :) menny szurkuni az ádámnak :)
hály...
én nem dolgozom semmit.
a munka megtalál..meg az idióták is.. mikor bajuk van... amúgy meg leszarják a másikat...
de megszoktam már.
tudom hogy nem kevés bajod van szalajtós, de főleg fejben. nem véletlenül szalajtasz néha...
de nem gond... majd hívsz ha kellek...én meg felveszem ha épp nem lesz senki akivel mennyek...és megent mehetünk együtt..ilyenez a barátság
az alkatrészt meg szard le .a tiédet is leszarják..főleg hogy beugatsz nekik..szerintem már azta rég itt van csak ráültek egy kicsit..hogy érezd a törödést és hivogasd őket napi 32szer..
a hangod akarják hallani..
de szerrRrintem egyszerűbb lenne ha randit kérne a tsávó..lehet te is hamarabb kötélnek állnál...a legutóbbi ilyne kötélnek ált csávót úgy kellett levágni..a padláson a gerendáról

ugyhogy nyugi.. ne csak bújkálj és titok olvass... hanem titok írj is
8.
Köszike
míg te jó esetben csak 21 napot dolgozol addig vik 7-et! jóhogy van ideje körbetelefonálni az országot,meg állandóan motorozni
mennyit unatkozhat már vik...

persze én beszélek mint fő háztartásbeli
Ilyet is csináltam már, mert tele volt a tököm a berúgókarral, zörgött csörgött, kinyílt amikor nem kellett volna, tudom persely, de ez ment házilag gyorsba

Sajna még nem végeztem mindennel, de holnap estére már útra kész lehetek
Ez a konstrukció sem örökös, mint a szegénység, túl nagy a hézag és beveri ezt is, pedig saválló acél viszont minden a helyén kb 700km van benne. Vagy csere, vagy eszterga és 0,8 as lemezre csere majd idővel...
ezek szerint finom lett az ebéd, meg kéne kóstolni csak attól tartok, lehet belehalok

Az ujjad sajnálom remélem gyorsba rendbe jön

Szegény Viktort diszkriminálod, ilyen telefon bedöglött eset cégesnél nekem is volt csak fordítva, ismeretlen szám hív aztán nem szól bele senki, kinyomom pár mp. Újrahív, megint nem szól bele, akkor már kezdtem kicsit pipa lenni, megint hív, akkor már mondtam finoman, ez egy céges szám, kérem ne szórakozzon és kinyomtam. Utána 10 perc múlva hívnak a cégtől a magán számomon, hogy miért szórakozok az ügyfelekkel (Rezgőn van a telefon, azért nem tűnt fel csörgésnél sem, hogy nincs hang)
estét
anyuuuu...apuuu... kezdődik...
1,6-vagy 1,8... azért tekerd le és nézz bele hogy ott a tömitő él nincs-e el oxidálva...
Viktor. senki se érti a névtelen célozgatásodat amit nekem szántál.

1. ne hívogass 10 x egy nap a 3500.- ft os fékbetét miatt amiért elkocsikáztam 400 km t hogy megvehessem neked 4000 .- helyett mert nem érdekel honnan veszed. nekem elfér a dobozban úgysem tudok motorozni...
2. azért nyomlak ki mert dolgozok és veled ellentétben nem érek rá trécselni illetve nem is érdekel semmilyen motorral kapcsolatos kérdés.
3 az 4egy dolog ,hogy te napjában 3 x körbetelefonálod és visszahívatod magad a fél országgal skipon és máshol. de ezt nem várd el tőlem is.
4. ha te kint vagy oltani és akkor hívlak és te nem érsz rá... az azt jelenti hogy küldenem kell egy sms-t hogy te rohadt köcsög ?
majd jövő héten összerakom a motort és ha lesz hova kimenni és ki tudok menni kimegyek ha nem ugy is jó.
5. egyenlőre örülök hogy juk van a seggemen . Ákoséknak azért nem álltam meg a benzinkuton mert más miatt mentem be és rohantam és igazából nem akartam fájditani a szivem sem ,hogy leálljak ott nézegetni a motorokat.
6. a telefonomon rossza a hangszóro ,ha felveszem semmit se hallassz! és elkezdessz kurvaanyázni hiába nyomom ki ujrahivsz ujra nem hallassz és mégjobban anyázol...
7 ennyi.
Köszi a választ!
Már harmadik alkalommal vettem észre hogy nem áll el a csöpögés, és a sapkánál is ma vettem észre hogy van egy kis cseppenés!
Most 1,2 es sapka van rajta, Te milyet ajánlasz?