Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét, mi ez a gyér forgalom?
Az eső elmosta a nagy írónkat Zarándot is?
ennél profibbat nem tudsz csinálni... ez már bizonyitott...sokszor.
stét
jó a védő bálint! hasonló lesz az enyém is
csak könnyebben leszerelhető. a ktm nek középen a torok felett lejön egy 40X40 es zártszelvény abba installáltam betétet amiből kiindul az egész. lent meg rá van szerelve az alsó trepnire két csavarral lejön az egész és atom stabil. szóval hasonlót hekkelek én is csak tán kicsit lesz jobb :)) amúgy ez közelit a profi cucchoz. próbálom énis szakosan megcsinálni .
hivj még valakit és akkor mehetünk vasárnap...
nekem megvan mind2...kell? ebből vizsgáztam 4esre ESTM
Jó mulatást nektek, megyek szerelni meg csekkolni is
A légszűrőn már túl vagyok, az megvolt tegnap ezt utálom a legjobban
Na ezt nem sikerült dekódolnom.
Mi az a 4 könyv cím, s ebbe benne van-e az a 2, amit keresek, illetve, eladod-e?
Azt értem, h nem a legfrissebb tudomány van benne, de a vasam sem a legfrissebb (98 as), szóval jó lesz ez, az alapokat kéne kicsit elsajátítani, nem akarok tuningolni, így se tudom kimotorozni
Szerintem a nagyon alapok nem változtak
Version 4 rezovédő Vagy mennyi is?
Nekem 2,5 decis a túlfolyó, sima samponos műanyag tartó, elején habzott is a kinyomott hűtőfolyadék, mert nem mostam ki rendesen
Viszont a tetejére csak tűvel szúrtam pici lyukat, szinte sípol amikor nyomja bele a túlfolyt anyagot, innen tudom, h melege van
Állandóan szuszog a motorom, ha melegszik, meg ha lehűl, akkor is
Azt még ronis nem segít senkinek
Köszi szépen a segítséget!
a tartály bármi lehet csak az aljára menjen be a viz, vagy érjen le a cső az aljáig, és legyen a tetején tulfolyo ha megtellik..
Szasz Ittisa hideg vane,pedig lecsuktam a fagyasztót
Jó estét Keni Wájsz 4 könyv van,de ezek csak a felszínt súrolják A mai teknics meg naprakészt követelne,bááár ehhez ért Joe Bár
Hello Ronis!
Ha megkérnélek és nem gond, tennél fel légyszíves a rezo védőről és a "házilag" készített kiegyenlítő tartályról képet!? Nagyon megköszönném!
Üdv: Norbi
nekem robogo kell ,nem ilyen mini bigyo..
Itt a boltbajárós!
itt is szar idő van....
Tanácsoda igen vágtam ki felesleget, meg van lyuk a kartervédőben is, olaj meg víz cseréhez már nem kell leszedni, de most a rezot akarom levenni benézek a hengerbe a powerre, illetve az előgyújtást mérném, ahhoz meg gyújtás dekli le, ezek meg csak úgy mennek, ha lent van minden.
itt szakad és télies hideg van..
abbol a rezovédőböl kivagdostad azt a sok felesleget?

a kartervédőbe is lehet furkodni nagy lyukakat jopár helyre..
Felétek milyen idő van? Itt már most esik elég régóta, ez már tutira elverte a port , de gyanítom szappanos talajt is készít
Még nem tudom de nem lehetetlen

Tudod, hogy nekem aztán van rajta minden csak egy baja van ennek a sok szarnak, nehéz meg nem nagyon férek hozzá tőle semmihez, sok idő leszedni
Pedig ma délután is lebontom, rá akarok nézni pár dologra a blokkban.
Reggelt