Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom, nekem télen se esik jól hasogatni, de muszáj valamikor
még a hidegben is jobban esik gurulni inkább a motorral
az erdőn annyi fa van kidőlve, ha azt mind be lehetne hozni ingyen elég lenne 3 télre is...
Mondjuk van pár hely, ahonnan motorral kéne lehozni a feldarabolt rönköket, mert más ott nem jön ki
Van ahol méteres átmérőjű fa van kidőlve, na azt feladat lenne még fél méteresre összevágva is behúzni
Valami nem stimmel, ha a rönk fa 2150Ft/mázsa, akkor a kalodás hasított nem lehet 2160Ft/mázsa
HP csak mono mikrofon bemenet van a laptopon,
nem értettem miért nem mér az egyik jeladóm aztán kiderült,
vihetem le a nagy gépet a műhelybe
vagy felmotorozok a lépcsőházban a szobába
mégmég 2 nap meló...ne tudjátok meg hogy szenvedek,nagyon nehezemre esik már "normálisan" viselkedni...néha odavágom hogy hagyjanak mááá engem békén az utolsó napjaimon,ne velem váltassák meg a világot.
Jött a helyemre 2 új emberke,ketten együtt sem fognak annyit érni ott mint én,ezt nem nagyképűségből mondom.Nem velük van a bajom de mondtam,tanítgassa őket más,kínlódjon velük más...én már nem akarok.

boldogságosat akkor
igen télen jó lenne de igy meg akkor nem kell. nyáron meg jól le lehet izzadni... amit amúgy én sosem szoktam
sok boldog névnapot kivánok a zarándnak.
ma ugyan is zaránd van

manka a hasigatás az faja meló..
a jövőhét elején meg is lesz.
utána meg rendelek még 3kalodát amabból..
akkor lesz 70mázsa fa..az bővren elég lesz a télre...
az olyan fa amit csak azért kell darabolni hogy...azért ne csak felpakoljam a helyére . azért el tudom ütni az időt mással is...legalább jut időm folytatni a műhely hőszigetelését.
Denk jú veri máccs
én a fahasogatást meghagyom téli sportnak...tök jol esik a minuszban kimennyi 1-2 orát hasogatni...
ilyenkor csak felkuglizom hogy tudjon száradni, és jol hasadjon...
megsúgom Neked,imádok fát vágni...de komolyan
segítenék is de akkor túl hamar végeznél vele és vehetnéd a következő adag fát
köszi az ifót ronis!
déw.
ez geci jó volt.. a csattanót hiányoltam kissé mert ez a melles-leg ez a döntés már a pénzkiosztás előtt eldőlt
én azt hitten ma az utolsó csaj meglép a milliókkal amiket nyert a dőzsdén egy mexigói mátcsóval

na megvettem a tüzifát..-ezt főleg vásosi panelosoknak irom -
á moindom 2150 bükk az jó 75ért most meg ugyan ennyiért egy hónap múlva mikor emezt eltermelem hátra..(mert nincs időm a sok blogozás, telefonálás-szkálypolás gyagyással meg motorozás miatt az egy napos munka egy hónap )
de nem is volt baj a fával..mert szép száraz is..méretileg sem oly gáz..és egész addig örültem is neki még le nem mázsáltuk és elköszöntünk egymássatól(édes csókot lehelvén egymás borostás kipirult izzadt arcára)majd kifizetvén a mázsálást a mázsaházban is megnéztem milyen fájuk van...
bükk
kalodás..
jó száraz(thawai vágás)
mázsája kb.:2160ft
és úgy van hasogatva hogy a felét nem is kell hasitani a másik felét meg max félbe
és pont elég lett volna belőle 5 kaloda.
egy napi hasitást spóroltam volna meg de mivel fogyózni akarok..hát nem is baj..mondjuk ennyi erővel...
..felhivom a fuharost és akihez vitt fát annak ingyé összevágnám..mert mocskossul ráérek és úgy is fogyni akarok
Ez kellemes terep
Honnan szedtek ennyi nézőt lehet ott kéne motorozni, biztosan több teret engednek neki, mint erre
Egy férfi szeretett volna megházasodni, de minel három lány is tetszett neki, szüksége volt egy módszerre, amivel eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális számára. Így aztán mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a reakciójuk. Az első lány fodrászhoz, kozmetikushoz ment, a többit pedig szépítőszerekre, ruhákra költötte, majd azt mondta: "Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek láss engem".
A második horgászfelszerelést, nagy színes TV-t, videót, és egy teljes hónapra elegendő sörkészletet vásárolt, mondván: "Nagyon szeretlek, és azt szeretném, hogy Te a lehető legjobban érezd magad".
A harmadik befektette a tőzsdén a maga ezer dollárját, részvényeket adott és vett, opciós meg egyéb határidős ügyleteket kötött, és megsokszorozta az eredeti összeget: "A pénzt a közös jövőnk megalapozására fordítjuk majd, és hosszú, boldog házasságunk lesz".
Emberünket teljesen lenyűgözték a lányok, és csak nagyon nehezen tudott választani közülük. Végül, hosszas
gondolkodás és elemzés után azt a lányt választotta, amelyiknek legnagyobb volt a melle.
ezt nem éretem én sem..mért nem lehet normálissan megadni...mint a motorolaj cserénél...
persze persze met ha rosszul folyatja ki a paraszt a telóból akkor az ott marad olaj...
de azért valami közelítőt adhatna.. mint 1,1 liter olajszűrő nélkül ill 1.3 olajszűrövel.
de nem amúgy az 5,2-6deciig az a 48as wp be is jó. 43asba meg a 4,8 körüli ha jól rém-juk ill néhány megyénkben rém-lik

ha jól emlégzem 1996ban mikor még entéhá 100 nyolcat csak A kisnémetkornélnak hivták akkör ő 14 évessen 1elsőosztályban osztotta a pontokat...ill gyűjtötte.
a 20on évesek előtt között
igaza van Ronisnak,a szerviz konyvbe a legres van megadva mm-ben,de 5,5 dl tokeletes mennyiseg!
MI lesz Veled, begipszelnek?
Hogy van az ujjad?
Jó reggelt
5,5-6 dl..
ez de jo kis video...

tök jo látni hogy olaszoknál, meg spanyoloknál mekkora szurkolo tábora van ennek a sportnak...
ott volt a vidin szegény Mika Ahola , ő is ott élt olaszba finn létére, igy egész évben tudott motorozni...
szép idő van menjen mindenki kapálni a hegyre..ill kapratni a hegyre :-)
lyaúreggelt.
mindenki dolgozik..
azt kétlem
3-15 ezerig attol függ mit akarsz tekercselni...
azt megmondom vállakal simán el lehet fél évig, vagy akár 1 évig is szivni...
tudom, már megvolt mindkettő... van hogy éjszaka arra kelek hogy fáj mint atom, reggelire mint akit agyon vertek... ahogy Kori is irta a blogjában, dehát az ember leszarja ez is a sport része meg kell szokni vele élni...ennyi...

szerencsések akiknek még sose volt semmi sérülésük... persze majd lesz , csak idő kérdése...