déw.
a telóból kiveszik a kereket.(ennyi) és akkor lejjebb öl az egész gépa 62cm átmérőjű kerék felével..azaz 31cmrel.
az összes új gépet igy szállilyák.
sajna csak onnan tom mert láttam képen...átélni még ne mvolt szerencsém..mármint hogy én csomagoljam ki a sajátomat.
imádom a sx 525öt ,de egy ilyen úly 300as xc vagy exc azért elcserélném
bár még nem mentem vele..
sx kettő50nel már mentem ami 2010es volt..hát kettő ötven ez nagyon nyüszikélt alattam...szaliék mondták is mért nem kapcsoltam(mikor hoztam egy heverét..aki azóta tsopperos lett) visszább..én mondom hova..üresbe... mert mondom az egyestől kissebb fokozat az a 0ásazaz üres...hát de akkor azt mocskos nehezen vittem volna fel.
mondjuk akkor qplungot nek kellett volna úgy pumpálni mint a Zűrhajós játékban a tűzgombot nyomkorászni.
szóval vissazvonom az állítást mert előbb mennem kellene egy 300asal hogy álmodozhassam róla ...ha megtoldanám a ktmet 1misivel akkor lenne egy új 300asom..ami az 525 höz képest hogy is tolná a kis mázsatizemet...
További szép napot , mennem kell még szervízelni, hátra volt még pár apróság, vajon mit cseszek el ma
Raaay féle sixdayt teszem fel előre, meg a kopott hátsónak kell élet csinálni, illetve egy hátsó fékpedál maradt ha jól emlékszem
keresek ktm re való 2t 250/300 2004- kuplung alsó munkahengert sos. ha 2006- van ,az is jó ,de ahhoz kell a saját hidrócsőve is, vagy esetleg teljes komplett szett is érdekel. (teteje alja)az se baj ,ha lopott.
tel 06702424696 sms re tudok csak válaszolni vagy emailre mert szara telefonom... gabeszktm@yahoo.com de inkább sms
Csoda hogy még mersz kérdezni
HA XP-d van. Ez?
Jobb gomb a tálcán oda, ahol nincs semmi program, csak a szürke csík(már ha szürke) a feljövő menüben van egy olyan pipa, hogy "tálca zárolása" azon ne legyen pipa.
Na utána ismét katt a szürke felületre, de úgy katt, hogy a bal gombot tartsd nyomva és húzd át a tálcát oda ahova akarod(drag&drop) .
Majd érdemes az előbb említett tálca zárolást kipipálni, akkor a kölyök nem fogja elhuzigálni.
http://youtu.be/BosLqpLb84A
a telóból kiveszik a kereket.(ennyi) és akkor lejjebb öl az egész gépa 62cm átmérőjű kerék felével..azaz 31cmrel.
az összes új gépet igy szállilyák.
sajna csak onnan tom mert láttam képen...átélni még ne mvolt szerencsém..mármint hogy én csomagoljam ki a sajátomat.
imádom a sx 525öt ,de egy ilyen úly 300as xc vagy exc azért elcserélném
bár még nem mentem vele..
sx kettő50nel már mentem ami 2010es volt..hát kettő ötven ez nagyon nyüszikélt alattam...szaliék mondták is mért nem kapcsoltam(mikor hoztam egy heverét..aki azóta tsopperos lett) visszább..én mondom hova..üresbe...
mondjuk akkor qplungot nek kellett volna úgy pumpálni mint a Zűrhajós játékban a tűzgombot nyomkorászni.
szóval vissazvonom az állítást mert előbb mennem kellene egy 300asal hogy álmodozhassam róla ...ha megtoldanám a ktmet 1misivel akkor lenne egy új 300asom..ami az 525 höz képest hogy is tolná a kis mázsatizemet...
Raaay féle
Az első villával mit csináltak, nincs benne rugó, vagy össze van húzatva szállítás idejére?
http://youtu.be/Sz_WqgnVmTo
Mi lett végül a kereskedőddel, küldte az alkatrészt?
tel 06702424696 sms re tudok csak válaszolni vagy emailre mert szara telefonom... gabeszktm@yahoo.com de inkább sms
még lyaú hogy nem ért oda a szomszéd a baltával...
most mit csinálnék nélküled.
theremiksz.
http://www.hpi.be/index.htm
De mikor akarod kapcsolgatni?
majd ahogy beszéltük,visszakerül vmikor! okulj!
HA XP-d van. Ez?
Jobb gomb a tálcán oda, ahol nincs semmi program, csak a szürke csík(már ha szürke) a feljövő menüben van egy olyan pipa, hogy "tálca zárolása" azon ne legyen pipa.
Na utána ismét katt a szürke felületre, de úgy katt, hogy a bal gombot tartsd nyomva és húzd át a tálcát oda ahova akarod(drag&drop) .
Majd érdemes az előbb említett tálca zárolást kipipálni, akkor a kölyök nem fogja elhuzigálni.
Ha Win7-ed van, szólj, leírom azt is