Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az éjjeli vezetésben az a gáz hogy éjfél után hajnali 1-2-re nagyon beálmosodsz...hiába cserélgettek sűrün... szerintem jobb nappal..
van ebed..? milyen modell?
az Chupakabra Viktor reszortja... ...

én csak bezőldülők majd , választok egy szép mocsarat és telefingom..
szerintem ugy vannak vele hogy magasrol leszarják mikor rajtolnak, 2.-sor után ugysincs esély a célba jutásra...

500 motoros ráengedve tul sok küzdős 1 nyomosra...más recept nem nagyon képzelhető el...
neeem,még itthon...tegnap dódoztam utolsót,ma megyek 9-re be a papírokért...keservesen ment eddig minden de megérte mert minden a lehető legjobban alakult.csütörtökön vagy pénteken lesz a nagy utazás én inkább a csüt. éjjelt választanám mert éjjel jobban szeretek ennyit vezetni.1100 km az jobb ha gyér forgalom közepedte telik

Legalább lesz aki majd Románban elzavarja a medvéket
a zöldülés az jó jel...csak ne feketedjen,az a lényeg
Ja hogy már kint akkor gondolom örül a lelked, hogy végre együtt a Család
Jön az a német szerintem 2-3 hónap múlva magától
ha a zőldülés javulás akkor igen..

az is lehet hogy átváltozok Shrek-é..
takarítani fogok a szemben lévő hotelban...
de már nagyon várom ám...ilyen asszisztensi állást szeretnék majd egyszer kint de ehhez egyenlőre a német tudásom az kevés....míg takarítok,mellette nyelviskolába ugyanúgy járok továbbra is
neked is..

Kelleni fog valami jó gumi, itt 5 napja szakad, tegnap már a mezőn gyalog is korcsolyáztam az ebbel séta közben
mindenesetre vannak bajok a szallagozással minden évben... jo párszor tul mennek meg ilyesmi...

merthogy egy Jarvis vagy Lettenbichler már nem fog direkt csalni... ők csak a nyomot meg a szallagot nézik és mennek a tempojukban, szoval ez sokkal inkább a rendezők fellelősége ha kihagynak vagy tévesztenek 1 kaput...

nálam biztos hogy Jarvis nyert, vagy 8 percet vert Jonny-ra...
Javul az ujjad?
Szebb reggelt
Azért az köcsögség, hogy mindenkinél azt írják 12:00 kor startolt
Nagy szart a 10. sort még csak akkor engedték el, amikor a vezető már a végén járt, majdnem 13 óra volt...
... biztos..

mesélj mit melozol ott kint..?
Jó reggelt!

Holló Bence!
http://www.erzbergrodeo.at/jar...

Checkpoint: 6 Ludwig´s Land teljesítve, a 7est már nem érte el.
A Jarvis meg a Letty is itt van megjelenítve, mint eredmény, RGO a 7est hagyhatták ki

Istvan Ratgeber sajnos DNS, de grat, hogy bejutott az 500 ba

Show, ha visszaértél, mesélj, milyen volt ott élőben?
Mi itt TV-n néztük, de szerintem jobb volt, mintha kiutazok,
akkor max látok egy helyet, sok kicsi motort, de így...hála Redbull TV
biztos úgy van
我好 一般的 大致上好
na ez jo..

這對您的健康! (zhè duì nín de jiàn kāng !) - Gesundheit...
..打招呼 (dă zhāo hū). én lenni kicci kinyai, teremni rizs jol... idő lenni szuper...