neeem,még itthon...tegnap dódoztam utolsót,ma megyek 9-re be a papírokért...keservesen ment eddig minden de megérte mert minden a lehető legjobban alakult.csütörtökön vagy pénteken lesz a nagy utazás én inkább a csüt. éjjelt választanám mert éjjel jobban szeretek ennyit vezetni.1100 km az jobb ha gyér forgalom közepedte telik
takarítani fogok a szemben lévő hotelban...
de már nagyon várom ám...ilyen asszisztensi állást szeretnék majd egyszer kint de ehhez egyenlőre a német tudásom az kevés....míg takarítok,mellette nyelviskolába ugyanúgy járok továbbra is
mindenesetre vannak bajok a szallagozással minden évben... jo párszor tul mennek meg ilyesmi...
merthogy egy Jarvis vagy Lettenbichler már nem fog direkt csalni... ők csak a nyomot meg a szallagot nézik és mennek a tempojukban, szoval ez sokkal inkább a rendezők fellelősége ha kihagynak vagy tévesztenek 1 kaput...
nálam biztos hogy Jarvis nyert, vagy 8 percet vert Jonny-ra...
Azért az köcsögség, hogy mindenkinél azt írják 12:00 kor startolt
Nagy szart a 10. sort még csak akkor engedték el, amikor a vezető már a végén járt, majdnem 13 óra volt...
Checkpoint: 6 Ludwig´s Land teljesítve, a 7est már nem érte el.
A Jarvis meg a Letty is itt van megjelenítve, mint eredmény, RGO a 7est hagyhatták ki
Istvan Ratgeber sajnos DNS, de grat, hogy bejutott az 500 ba
Show, ha visszaértél, mesélj, milyen volt ott élőben?
Mi itt TV-n néztük, de szerintem jobb volt, mintha kiutazok,
akkor max látok egy helyet, sok kicsi motort, de így...hála Redbull TV
én csak bezőldülők majd , választok egy szép mocsarat és telefingom..
500 motoros ráengedve tul sok küzdős 1 nyomosra...más recept nem nagyon képzelhető el...
Legalább lesz aki majd Románban elzavarja a medvéket
Jön az a német szerintem 2-3 hónap múlva magától
az is lehet hogy átváltozok Shrek-é..
de már nagyon várom ám...ilyen asszisztensi állást szeretnék majd egyszer kint de ehhez egyenlőre a német tudásom az kevés....míg takarítok,mellette nyelviskolába ugyanúgy járok továbbra is
Kelleni fog valami jó gumi, itt 5 napja szakad, tegnap már a mezőn gyalog is korcsolyáztam az ebbel séta közben
merthogy egy Jarvis vagy Lettenbichler már nem fog direkt csalni...
nálam biztos hogy Jarvis nyert, vagy 8 percet vert Jonny-ra...
Nagy szart a 10. sort még csak akkor engedték el, amikor a vezető már a végén járt, majdnem 13 óra volt...
mesélj mit melozol ott kint..?
Holló Bence!
http://www.erzbergrodeo.at/jar...
Checkpoint: 6 Ludwig´s Land teljesítve, a 7est már nem érte el.
A Jarvis meg a Letty is itt van megjelenítve, mint eredmény, RGO a 7est hagyhatták ki
Istvan Ratgeber sajnos DNS, de grat, hogy bejutott az 500 ba
Show, ha visszaértél, mesélj, milyen volt ott élőben?
Mi itt TV-n néztük, de szerintem jobb volt, mintha kiutazok,
akkor max látok egy helyet, sok kicsi motort, de így...hála Redbull TV
這對您的健康! (zhè duì nín de jiàn kāng !) - Gesundheit...