Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bálint..
csúnyán bebuktál..ott vagy a képen...a alzsóörzsi motoros fezstiválon..egy az egyben látni az arcod..ahogy tolod a tsopperrel
az utolsó előtti sorban balról a ...

http://www.sportmotor.hu/motor...
na ezaz a elment lekvárt kapálni perdátorral..na ott befostam

déw
nekem van itthon 11,5mm es 6napos gumi..kettő..egyik irányban még éles is...mint a ...éles is-tván.
sárban a második legjobb gumi..csak nem hiszik el...még a szemüknek sem...
mert a legjobb a kenda . .
Hogyne,de azt tudd,hogy a románok szőrös talpúak,szerintem a gumijuk is szőrös
Látom, ezen fogsz pörögni mostantól
Elárulom a miértet:
Szakadt az eső, jó nagy sár van és még sose mentem sárban ezzel a gumival, nem tudom milyen. Érdekel a tapasztalat, merjek-e ezzel menni Románba.
Má megint kezded:Bammeg neked mániád ez a méregetés?
Metz 6day-el ment valaki sárban? Hogy viselkedik?
Mondjuk ez már szarrá van kopva, most vagdostam neki élt, de elég kevésnek tartom azt a maradék 9mm-t sáros talajon
Nem kevés,csak dógozok éjjel-nappal Hobbizni is kell idő,meg erre arra amire sosem jut,de kéne,hogy jusson,de ússe jut
Ezek a picsák már csak a pénzt értékelik
Ha hímringyó lennék, nekem fizethetne a csaj gyújtással,
de ha egy első hátsó six dayt ad párban azt is elfogadom

Belegondolva nem lennék jó hímringyó, rengeteg olyan szitut el tudok képzelni, amit vatta új berg TE 300 ért se
Köszönöm, ahogy ígértem legkésőbb holnap este jelzek telón,
pénzt szerváltam, már csak a motor kérdőjel.
Estére kiderül mi a helyzet, ha megjön amit rendeltem,
most csak arra gondolok, hogy belerakom és megyek vele motorozni, fél tankot kimotorozok és minden rendben lesz(nem melegszik túl, megy rendesen, stb.), sőt jobb lesz ezzel a gyújtással, mint volt, aztán mehetünk

Kevés a teló, hogy ilyenekre marad időd? Küldjek kettőt?

Neked RM250 volt, nem?

Egyébként szép dolog ez a felújítós/rendbe rakós vitrinbe rakós dolog, minden tisztelet érte, de ez valahogy nem csigáz fel.
Az már jobban mitől is működik, de ezt tudjuk
Ha azzal fizetsz,akkor max sallert kapsz,nem pinát!
hali...olvasgatok visszafelé,de lemaradtam,milyen meghívás áll bárkinek? nekem inkább a dátum érdekes...
Benne vagy a tervbe
SŐT még más is a fórumról!
Áll a meghívás bárkinek!
Én már megmenekültem az enyémtől,pedig abba mindent újat vettem .Most meló mellett csinálok egy 88-as nyusziötös cerkát(nosztalgikus megtartásra vettem,de mindent kicseréltem)holnap ,ha időm engedim készen is van,pikk-pakk gyári és nem rmx Ennek nem kell laptopos mikrofonos szinuszhullámérő Utána gyün a gasgas.Most ilyen minden motort újracsináló időszakom van.Ússe használom egyiket sem,csak kicsit
Okés Mester!
Ha szar lesz az RMX eladom, az árát meg elkurvázom,
vagy ezzel fizetek a csajoknak
Majd kérdem, egy karburátorért mit adsz?
Vagy a rezonátor? Power szelepé meg kell dolgozni.
Jajj,laptoprmx király má meg oktatásra adod a fejed Hagyd mán abba a hülyeségeidet azt pinázzál
Nekem is szorosan jott le....ez volt a gyari gumija
Jó kis pálya , kéne ilyet építeni , gumi van annyi kidobálva, mint a szemét
Ügyes, így kell gyakorolni

A srácnak tanács, a gumi átkelésnél a 2/3 célozza az elejével és simán átlép rajta, ha használja a telókat gáz se kell akkora, esetleg tempóban ahogy a Taddyék szokták jóval túl kell emelni az elejét a nekiütés után, mert felcsapja a farát, így tempóban átrepül mint a madár Utóbbit sose mertem megpróbálni még sehol, ez is csak elmélet a fejemben, lehet ezektől vagyok zakkant
Én múltkor így csomagoltam ki egy zsír új kawasaki KXF-et.
Igaz hogy a fiamé,és csak 15 centis a motor,de akkor is új,és így csomagoltam ki!
Köszi az infót , talán megéljük, hogy mi is így rendelünk majd
Lehet már vén szarok leszünk, akkor meg már minek
Csirbú-csiribá!
A pirelli, vagyis egyéb kopott gumik igen, a láncot köszönöm nem kérem
Mentem volna a héten pestre/tervben volt a csütörtök, de még nem tudom. Te egyébként hogy tervezed, otthon lennél?

Ez a sixday 90/90 es olyan nehezen ment fel előre, rendesen leizzadtam, nem tudom mi lehet az oka, de szerintem kijöttem a gyakorlatból, kurva rég cseréltem külső vagy ez ilyen nehezebben járós?

Próbáltam kibogozni logikával, hogy a végén ki is a hunyó, kit verjek meg, de elvesztettem a fonalat
Ennek ellenére azért csak varázsolt valamit, találtam gyújtást, most már csak azt kérd, hogy holnap pöpec legyen vele a vas
Majd egy benzinmotoros fűrész kell, hogy tudjak fát elhozni az erdőről Tüzelő pénzből vettem rá egy komplett gyújtást, majd holnap kiderül ha ideér mit alkot vele.
Azt még nem tudom hol leszek hétvégén, még nem beszéltem Ricsiékkel, sajna elég bizonytalan voltam, lehet kerestek mást a helyre, amit meg is értek, ha tudok velük menni, most oda mennék szopni
Holnap este minden kiderül
Estét.

Dew,tegnap szóltam herri potternek aki éppen gyakorolt dambledorral,de nem küldte a baglyot mert a beverli hillsi zsaru összeverekedett rambóval,de úgy,hogy még a terminátor se tudott közöttük igazságot tenni,ezért oda telefonáltak obi van kenobinak,aki sakkozott indiána jonessal,és éppen vesztésre állt,mert csubakka meg hang szóró rossz taktikát mutattak neki,úgyhogy a vesztes helyzeten annyira bepöccent hogy felhívta rokit aki freddi krúgerrel átment hozzá,de csak leia hercegnőt találta otthon aki pont lekvárt kapált predátorral.NNNNAAAA ezért nem ért oda a bagoly! Hihető?