figyi..
az öt 20on5 az az motorok motorj..a krémek krémje az sx 525 nagy vizkerékkel a 12-50 szekunder áttételel pedig egyenessen az eghszrém endúrózás netovábbja.
de ha egyszer és ne adgyj izsten kevéslesz. .a következő úgy lehet a z ázsia rizs lesz desel kiwitelben..egy V12 ,20literes turbó motorral
szégyelem is magam.
az első 19ben 3db 4t
az első 11ben 0db azaz nulla darab...
béna állatok.
bálint a fáknál is...ha zöld az még akkor kihajthat, ha fekete azt le kell vágni az már nem zöldell ki.
déw.
sajnálom...mármint azt hogy ezt a sok felesleges mérés elvégzése után egy hajszálnyival sem lesz jobb a verdád. . a gyertyaképen nem seit de ha jó vele a motor...akkor nem is kellene állitgatni...
de hobbinak ez sem rosszabb mint a horgászat vagy a krokikutya kifestése ..azért a motorozáshoz képest még elég gyenge hobbi.
Szép napot nektek, megyek szervízelni, megnézem beindul-e még egyáltalán az RMX a sok méricske után
Aztán lehet jól összebaszom sárral bár még szakad az eső,
ha így folytatja és ez van kint Romániában is, szopóka lesz a RBR2012 idén is
2009 es tacskó(nem fajtiszta)
Hétvégén idomult a motoromhoz, sárgára meszeltem a garázsban ez a gyagyás meg lefeküdt ahova szokott, neki a falnak
Sárga volt a fél kutya, 1 órán át mostam róla a meszet
Persze én volta a hülye, mert nem csuktam ki, gondoltam van annyi esze, nem fekszik a festett falnak, de hozta a formáját
Ti honnan indultok Db?
az öt 20on5 az az motorok motorj..a krémek krémje az sx 525 nagy vizkerékkel a 12-50 szekunder áttételel pedig egyenessen az eghszrém endúrózás netovábbja.
de ha egyszer és ne adgyj izsten kevéslesz. .a következő úgy lehet a z ázsia rizs lesz desel kiwitelben..egy V12 ,20literes turbó motorral
Gratulálok!
Csak így tovább!
csak ,ha nem lennel elegedett as 525 el...
az első 19ben 3db 4t
az első 11ben 0db azaz nulla darab...
béna állatok.
bálint a fáknál is...ha zöld az még akkor kihajthat, ha fekete azt le kell vágni az már nem zöldell ki.
déw.
sajnálom...mármint azt hogy ezt a sok felesleges mérés elvégzése után egy hajszálnyival sem lesz jobb a verdád.
de hobbinak ez sem rosszabb mint a horgászat vagy a krokikutya kifestése ..azért a motorozáshoz képest még elég gyenge hobbi.
mentek ronis a romaniacsra?tán rikiékkel összecuccoltok?nagy itt a szevezkedés úgy látom
http://www.sportmotor.hu/motor...
Aztán lehet jól összebaszom sárral
ha így folytatja és ez van kint Romániában is, szopóka lesz a RBR2012 idén is
Hétvégén idomult a motoromhoz, sárgára meszeltem a garázsban ez a gyagyás meg lefeküdt ahova szokott, neki a falnak
Sárga volt a fél kutya, 1 órán át mostam róla a meszet
Persze én volta a hülye, mert nem csuktam ki, gondoltam van annyi esze, nem fekszik a festett falnak, de hozta a formáját