Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen
Nincs egy rohadt vonohorgos autom....

Ti honnan indultok Db?
Gyere most hétvégén/ Torockó/
ja közbe észrevetem hogy már ti is megtaláltátok
figyi..
az öt 20on5 az az motorok motorj..a krémek krémje az sx 525 nagy vizkerékkel a 12-50 szekunder áttételel pedig egyenessen az eghszrém endúrózás netovábbja.
de ha egyszer és ne adgyj izsten kevéslesz. .a következő úgy lehet a z ázsia rizs lesz desel kiwitelben..egy V12 ,20literes turbó motorral
Szép volt Bence!
Gratulálok!
Csak így tovább!
Vik,figyelmedbe ajanlanam :Asiawing lx 450,es van diesel kivitelben is

csak ,ha nem lennel elegedett as 525 el...
Az Asiawing is eljutott a a 3 checkpoint ig ,lehet a motor kepes lett volna teljesen megcs?
VOLTAK bocsánat
szégyelem is magam.
az első 19ben 3db 4t
az első 11ben 0db azaz nulla darab...
béna állatok.

bálint a fáknál is...ha zöld az még akkor kihajthat, ha fekete azt le kell vágni az már nem zöldell ki.

déw.
sajnálom...mármint azt hogy ezt a sok felesleges mérés elvégzése után egy hajszálnyival sem lesz jobb a verdád. . a gyertyaképen nem seit de ha jó vele a motor...akkor nem is kellene állitgatni...
de hobbinak ez sem rosszabb mint a horgászat vagy a krokikutya kifestése ..azért a motorozáshoz képest még elég gyenge hobbi.
jó reggelt!szevasztok! na leülök megnézem az erzberges ismétlést...röpke 4:45perc

mentek ronis a romaniacsra?tán rikiékkel összecuccoltok?nagy itt a szevezkedés úgy látom
Haverok itt voltam hétvégén. Van benne szerintem fincsi hejjjjj is
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nállam esik
OK!
Szép napot nektek, megyek szervízelni, megnézem beindul-e még egyáltalán az RMX a sok méricske után
Aztán lehet jól összebaszom sárral bár még szakad az eső,
ha így folytatja és ez van kint Romániában is, szopóka lesz a RBR2012 idén is
Szabin vagyok a héten, nem csücsülök MSN, majd kereslek telefonon szerdán, vagy adok másik MSN címet
menyivel 1szerübb lett volna ha fekete sprayvel fujsz bele 1 RMX feliratot... ráadásul az csak 5 másodperc melo..
köszönöm..
ügyes műhely kutya, csak aklimatizálodott...
Értelemszerűen neked is áll az az ajánlat, amit tőled kaptam
és a kis srácnak találtatok már sulit szeptembertől... vagy magántanulo lesz egy darabig?
2009 es tacskó(nem fajtiszta)
Hétvégén idomult a motoromhoz, sárgára meszeltem a garázsban ez a gyagyás meg lefeküdt ahova szokott, neki a falnak
Sárga volt a fél kutya, 1 órán át mostam róla a meszet
Persze én volta a hülye, mert nem csuktam ki, gondoltam van annyi esze, nem fekszik a festett falnak, de hozta a formáját
ha zőld lesz akkor Shrek leszek, ha fekete akkor maga az Ördög..