Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dew... tudod van az a mondás addig jár a korsos lány a kutra amig jol meg nem ba....k... ezt most vigasztalás képpen mondtam ...minek csesztetni olyat ami jo...

most fogadj szépen szot és állitsd be a karbit... az nem fog ennyire fájni... elsőként a benyábol vegyél elfele..
Emil ment.
estét..
Sok ember meg tudja azt csinálni! Ha kész lenne a motorod utána hagyd ugy és motorozz vele inkább
Fuuuuuujjj,milyen tartalmu oldalakat linkelsz be itten

gusztustalan
gyujt jelhez meg oszcilloszkop kel,ha nezegetni akarsz ilyet

Asiawing lx 450
Meg lehet csinalni a cdi t,csak az a szar ha kemeny gyantaval van kiontve....nehez serulesm kifaragni

Valami zsidai nevu csavo van arrafele Karancsalja v hol....az fogl ilyen cdi javitassal,legalabbis 10-15 eve csinalta
Vik, nem érzek semmit, dühöt sem, elhaláloztam...

Felesleges mérni is, meg elvinni is, van benne egy vezérlő cucc, ami fordulat függvényében húzogatja az előgyújtást, na az eldurrant ebben a CDIben, így elbassza az előgyújtás értéket és ezért állt le csattanva a motor, ez a CDI kuka...Még szerencse, hogy kis fordulaton csinálta, képzeld el, ha tépek és pörgetem a motort valahol és ott bassza el az előgyújtást
Másik meg...árban se piskóta, meg típusba se tudom, erről a szarról lekopott a matrica.

Kezdek szép lassan megbarátkozni a gondolattal, hogy motorozás nuku.

Ricsi, ezer sorry, de ez a hétvége szerintem esélytelen holnap felhívok pár helyet, hogy van-e nekik CDI/gyújtás, meg hány milliárdért árulják, de ha van is, az ára miatt...szóval ezért érzem esélytelennek. Szerdát mondtam, addigra ha lesz motor megyek, ha tuti nem lesz, inkább lemondom.
Én most itt a fórumon megígérem neked,ha nyerek a lottón,veszek neked egy zsír új 300-ast,ezt meg egy fórumbuli keretében ledobjuk valami magas hídról,aztán utána felgyújtjuk,a parazsán sütünk szalonnát,mikor jól laktunk,akkor meg rápisáljuk a sört!
Na?
Köszi az infót , de nem akarok rárakni akármilyen CDI-t, még SJ-s RMX ét se, ezzel az erővel ki is baszhatom belőle, simán ráteszek egy tranzisztoros kapcsolót, ami a tekercset rákapcsolja a kimenetre, ha van jel és kész
Kapcsolási rajzom már van, csak még konkrét értékeket nem tudok Már az is jó lenne, ha a típusát tudnám legalább, de RMX fórumba csak kérdezni szoktak...

A felgyújtás jó ötlet de nem mégsem, egy szaros CDI miatt leégetni egy jó motor inkább magamat gyújtom fel, úgy is elment már az a maradék kevés eszem is
robogó cdi jó hozzá,csak mán nem tudom melyik
Ne szarjá be,úgyis szarba szaladsz ,De ha megveszel egyet,és szétszeded egy helyben befosol,úhhogy még szaladgálnod sem kell hozzá
Amikor ilyen balfaszságot (bocs) csináltam,a haverom megszokta rántani a vállát,és csak annyit szokott mondani: Fasznak kell hozzányúlnod!
http://video.xnxx.com/video138...
nesze
az RMX ed meg gyujtsd fel menj el a lottózóba 16,33,52,67,71
a 4milliárdból 1%ot küldjé meg vegyél 1 új motort és szopass le egy MILF et!
vik, hagyd már abba szétesek a székben... van elég baja dewnek,küldj neki inkább egy cdi-t minthogy verőembereket küldenél szegényre
aki ilyen faja vidiket meg képeket rak fel az nem lehet ekkora...
dév szedd össze magad..ha unatkozol..és nincs pina ..verd ki a rápát...de ne a cdt.
wágod?
felhivom robit oszt elmegy a nyir haverjaival lerombolja a garázsodat szétveri a laptopodat..és már segitettek rajtad..nem kicsit .
ne mérlyél mostmár semmit!
vidd el egy szervizesnek..meséld el..mekkora egy..b-a-r-o-m.vagy és kérd meg segitsen.
én szerintem mérgesebb vagyok rád mint te magadra.
figyu dév..
segitek..most is..
küldök a szomszédnak egy baltát..szeret a szomszéd vag utál..
ha utál akkor nincs gond holnap reggelre egy csapással!megoldja a sok gondot a fejedben..
ha meg szeret akkor meg elmesélem neki önkinzó..önszétbaszó okos tettedet és ...akkor meg azért fog megoldani egy csapással ...mert szeret és nem akarja hogy a való életben többet szenvedj.

én 1995 óta foglakozom kissebb nagyobb motor gondnoksággal..
értek a krossszverdákhoz mit kiszel tünde a szilveszter stallóné-hoz.
de gyújtásra sem mérek rá csak ha megvan az érték és akkor is óvatosban,de naon naon.
a cdiket meg messze elkerülöm...hogy méregessem..mi a fasznak.
déw.
elutazok holnap ha a szmoszéd nem véállal be és segitek rajtad ...bakkancsal.
kitaposam belőled a rosssz- ellemeket.
Helló látom neked 300 asod van tudnál abban segíteni
hogy kinéztem egy GG200at
http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_ec_200-5853739
mire
kéne figyelnem hogy nagyon ne szaladjak bele sz.r ba
kösz
dew! te rengeted hangot hallhatsz a fejedben hogy ennyi minden hülyeséget(már bocsi ) de megcsinálsz... banyek...nehogy már emiatt ugorjon a dolog...van ott valakinek egy rm(x) gyújtás? teszteljétek ki mit rontottál el...hátha jó lenne...jajj te csávó... vagy te bajban...de még keresed is
JUJJJJJ
Mondtam,hogy pinázzál
Ennyi, aki hülye haljon meg, no comment
Jó eséllyel nem hogy csak románia nem lesz, de motorozás se
Már raktam össze a motort, befejeztem a méricskélést, mert rájöttem szarok a jeladók, nem mérnek mindig amikor kéne, s akkor eszembe jutott mérjek fordulatot a bent lévő jeladóval, na mértem...de minek.
Agyonbasztam vele vagy a CDI-t (esetleg a jeladót), beindul a motor, megy pár mp. majd elmászik az előgyújtás(szerintem ez történik), csatt és leáll, nem is kísérletezek vele, mert még eltöri a hajtókarom, ennyi volt....
Most agyalhatok azon hogy és mit mérjek ki a CDI-n, hogy jó e vagy nem, de ebből tuti csere lesz.
Ennyit...a méricskélésről. Pedig tudtam, hogy ez az amit nem szabad, menet közben belemérni a motor elektronikába, ma meg elfelejtettem és még is megcsináltam
Most még hihetetlen, ideges se vagyok, fel se fogtam.
nem lesz kivel cserélgetni...én megyek a Mondeommal,apa az ő autójával

szakad az eső de a tatabányai KTM-es elvetemült motorosok ettől nem riadnak vissza árkon-bokron-pocsolyán át motoroznak a város kellős közepén nekem tetszett,a többség anyázott mikor fél pillanatra megállt a forgalom miattuk

na most már nekem is jutott ma motoros élmény