biztos vagyok benne hogy már az éjjel elkezdesz legyártani a konyhában egy saját továbbfejlesztett szabadalmu CDI-t...
szinte látom lelki szemeim elött ahogy azon agyalsz hogyan nyuld le szegény nagymama Sokol rádioját amiben pont van egy olyan tirisztor ami neked jo lenne...
Nem véletlen van annyiféle gyújtás Pl. az újabb RM250-en már power érzékelő és karbi sole is van, ami mind-mind befolyásolja az előgyújtást. Lehet beindulna, meg menne is másik motor gyújtásával, de hogy nem úgy szabályozná a gyújtást ahogy kell, az majdnem tuti, abból meg megint csak a bajok lehetnek
Ebben a szaros CDI ben annyi hulladék alkatrész volt mint égen a csillag, nem annyi, mint a kapcsolási rajzon
Majd holnap okosabb leszek, lehet Harry Potter meglátogat és varázsol egy kis gógyit a fejembe
sőőt Dumbledor egy pöccintéssel 500 db-ot gyárt le belőle... utána még el is adhatsz belőle... esetleg milyen sok vidám tesztelgetést csinálhatsz otthon büntetlenül...
Mondjuk sokkal többet én sem fejlődtem.Éppen csak annyival,hogy nem nézek bele az ilyen dolgokba! Ráhagyom a szakemberre,aztán ha elbasz valamit (volt már ilyen),akkor van kin leverni.
Na most rábasztál,mert ismerem! Sőőőt, Dambledorral együtt szoktam iszogatni!Úgyhogy tudd miket írsz,mert felül a seprűjére,aztán átváltoztat békává,vagy BKV-vá!
jézuska mari valaga... dehogy fog neked attol hajtokarod szakadni hogy rárakod egy RM gyujtását...
ha megy vele akkor gooo motorozzá.. ezt az einstein gént meg valahogy fojtsd el magadban ... tudod a hangok amik folyton mondogatják , de vajon mitől megy vizsgáljuk meg teszteljük gyorsan ezt a kelempászmadárkergetőt..
Köszi, de a CDi-t már kinyírtam, nem javítható
Van egy RMX "kereskedő" srác, majd vele beszélek egyet, van e nekik ilyen CDI je, ha nincs, akkor marad a másik bontós, neki szerintem lesz, csak kicsi az esélye, hogy ez a típus, azt meg csak akkor veszem meg, ha lemegyek és kipróbálom.
Hálás köszönet, hogy segíteni próbáltok RM250nek más a gyújtása, végül is sok mindent rá lehet faragni, csak az előgyújtástól fosok, ha koppanásra szabályozza nekem valamelyik, akkor még a hajtókarom is törni fog, stb. , rgo. legrosszabb esetben másik RMX250 gyújtás és azt is szaki állítsa be/ellenőrizze le
Köszi az infót
de ezt már biztos nem
Ki volt öntve valami gumiszarral az egész, menet közben szét faragtam és utána jókedvemben apró darabokra törtem
A motor összes kárát saját hülyeségemnek köszönhetem, kezdjük a gyújtással, egészen a hűtőig(nem csináltam védőt időben), stb.
Szóval engem kéne javíttatni, nem a motort
lehet születési rendellenesség, nem javítható
szinte látom lelki szemeim elött ahogy azon agyalsz hogyan nyuld le szegény nagymama Sokol rádioját amiben pont van egy olyan tirisztor ami neked jo lenne...
Ebben a szaros CDI ben annyi hulladék alkatrész volt mint égen a csillag, nem annyi, mint a kapcsolási rajzon
Majd holnap okosabb leszek, lehet Harry Potter meglátogat és varázsol egy kis gógyit a fejembe
mindenképpen csábito ajánlat..
Jimmi küld egy Baglyot Harry Potternak.. azzal a kodolt üzenettel : CDI kaputt Hilfe service! Tudjuk ki újjra él!
erre Potter biztos ezermillio százalék hogy azonnal segit és összevarázsolja...
vagy nem de az biztos...
De jó lenne ha így működne!
Beszólhatnának a gyárba és ennyi idő alatt lejön a gépsorról a motor
Fiatalság.bolondság!
ha megy vele akkor gooo motorozzá.. ezt az einstein gént meg valahogy fojtsd el magadban ... tudod a hangok amik folyton mondogatják , de vajon mitől megy vizsgáljuk meg teszteljük gyorsan ezt a kelempászmadárkergetőt..
Van egy RMX "kereskedő" srác, majd vele beszélek egyet, van e nekik ilyen CDI je, ha nincs, akkor marad a másik bontós, neki szerintem lesz, csak kicsi az esélye, hogy ez a típus, azt meg csak akkor veszem meg, ha lemegyek és kipróbálom.
nincsenek ilyen extra hibák ha erre gondolsz...
de ezt már biztos nem
Ki volt öntve valami gumiszarral az egész, menet közben szét faragtam és utána jókedvemben apró darabokra törtem
A motor összes kárát saját hülyeségemnek köszönhetem, kezdjük a gyújtással, egészen a hűtőig(nem csináltam védőt időben), stb.
Szóval engem kéne javíttatni, nem a motort
lehet születési rendellenesség, nem javítható