Dew! azzal kell megtanulni menni ami van...ha eddig egy "gyenge" RMX ed volt,most meg egy erős RMX ed akkor nehogy visszabutísd mindenféle hekkeléssel,power állítással,tessék megtanulni vele menni! vagy add el a picsába de gyorsan,még mielőtt megint a kuplungot is hekkelheted...
legalább tudsz majd tüzit is venni az árából
go románia!
Azzal kezdtem, hogy multiméterrel végigmértem mindent a CDI kivételével,
onnan tudom, hogy kompatibilis az alaplap is, meg a gyújtótekercs is legalábbis ellenállásban, ami az alaplap/CDI csatlakozókat illeti, azzal volt szopás
Laptopot tényleg nem látott meg nem is tervezem
Köszönöm mindenkinek a sok imát , de túl sok lett
Az hagyján, hogy beindult, de ezzel 1-2be olyan hátra szaltó lesz ha egy pillanatra elbambulok és rosszkor húzok gázt
Kibaszott erős lett alul is, sose volt ilyen még a múltkori felújítás után se, felül is piszokul megy, nem tudom honnan jött belőle ez elő, de 0,3 üzemóra alatt szétszaggatta az csuklóm/alkarom a kispályán, sárba...
Ok, ez köszönhető a jó guminak is, fog ez a 6DAY sáron
meg annak, hogy fostalicska az állóképességem
Kb 4. be félgázon megy olyan tempót, mint korábban 5be fülét megtekerve, nem igazán vágom honnan ez a sok erő, tényleg ennyit számít a gyújtás Kiforgatást ki se mertem próbálni
A powert kicsit későn nyit, rá kell kuplungolni, de utána aztán lehet kapaszkodni
Megmondom őszintén, nekem ettől erősebb motor nem kell, ebbe kell még egy kuplung és jónapot
Sajna a hekkelt kuplung időnként úgy dönt, hogy áthajt ez kellemetlen, mert fékezni is kell, ha állok, illetve ennek eredményeként le is fúlladok, ha nem húzkodom a gázt , de most ez van
Ami még érdekes, hogy a hirtelen sok nyomaték miatt gázra is összeül a hátulja
Szóval a motor már nem akadály, melegedni sem melegszik, igaz tempósat mentem, de normális üzemnek látszik minden.
Azt nem tudom, hogy én ezt hogy fogom bírni, meg kezelni, megint van egy új motorom
Hangsúlyozom, csak saját magához képest, aki 300 al megy annak ez biztosan gyenge lenne
Na beindult az RMX, jár is szépen, a hangja is jónak tűnik.
Füstöl mint állat, de ez még lehet kezdeti probléma, mert telerúgdostam olajjal/benyával a karbiból üresben a forgattyúsházat, míg kerestem a szikrát.
Most/holnap elmegyek kipróbálni mit alkot terhelésre és ha minden ok, 100% ra változik a menet a most már 90% ról
Szopjanak le a suzuki mérnökök, nem tudom mit kell anyit variálni a csatlakozásokkal volt szívás mire összehoztam, bár az enyém a későbbi típus volt a logikusabb, lehet ők is később jöttek rá
S azért vagyok kicsit pipa mert az alaplapom és a gyújtótrafóm ellenállása tizedre annyi mint azé, amit most vettem, így van tartalék. A gyújtótrafót le se cseréltem, fent hagytam a sajátom.
még egy gondolat a gyujtástérképröl... volt triálom TXT 280-as 2006-os, azon is volt ez a gomb, de ott meg aztán semmit nem észleltem.. kérdeztem komoly triálosokat hogy most akkor mi a gond, esetleg bennem van a hiba vagy mi...
na elmondták többen is hogy legalább 1 év triálozás után fogom megérezni azt a kis nűansznyi külőnbséget amit a kapcsolo segit sárosban...
egy barátom árulja, én csak közvetítettem(ahogy látszik 41 a boltban,25ért jó!)
viszont nekem is ezek vannak fent, a bergen is az van,azt szinte aszfalton használtam,aligha kopott...
az exc-n már megvágtam,mert éle nem volt,de bütyökmagasság még mindig jó
Dew, nekem volt egy pár motorom amin volt gyárilag kapcsolhato gyujtás térkép, ezen a mostanin is van, de nehogy elhidd hogy valami marha nagy különbséget veszel észre...
egészen pici a változás, annyi hogy a lightesbe, az also 50% tartományban nem forog el olyan hirtelen a kerék sárosban, de ha nem figyelsz abban is tul lehet huzni....
talán olyan 15-20% a különbség, de csak mondom a feléig, felette ugyan ugy elforog mint a diszno..
egyszoval nagy kutyagumi ez a változtathato gyujtástérképes kapcsolosdi... érezni kell a tapadást, gázfüggő a sztori a többi mint fejben dől el.... ennyi...
Megjött a cucc, hát... úgy nézem az alaplap jeladó sérült,
illetve a leállító gombot elfeledtem, az nekem más csatlakozós, a bekötése is más, szóval ez még agyalós/faragós kör lesz, este megmondom mi lett vele. Lehet csapatban mantrázni és imádkozni, hogy jó legyen
Csak betalálok, nem is ez a baj, hanem szerintem a motortól nem látom a jobb oldali tükröt, ez már nagyobb probléma jobbra sávváltásnál Ezen még agyalok kicsit, ha leveszem a farokidomot is, tán látható lesz
Köszönöm a választ
gyárilag ez 12mm bütyökmagas lenne akkor?
Az a bibi, forgásirányos, ezt nem lehet forgatni.
Ok, bevállalom ezzel ezt a sarat (mást úgy se nagyon tehetnék fel), de ha a sárban egy helyben kapirgálok mint tyúk a kertben akkor téged foglak szidni
Bár, van egy Mitas C02-m egész jó állapotban, de emlékeim szerint az sárba se fogott semmi, csak puha salakban volt jó
legalább tudsz majd tüzit is venni az árából
go románia!
onnan tudom, hogy kompatibilis az alaplap is, meg a gyújtótekercs is
Laptopot tényleg nem látott
Az hagyján, hogy beindult, de ezzel 1-2be olyan hátra szaltó lesz ha egy pillanatra elbambulok és rosszkor húzok gázt
Kibaszott erős lett alul is, sose volt ilyen még a múltkori felújítás után se, felül is piszokul megy, nem tudom honnan jött belőle ez elő, de 0,3 üzemóra alatt szétszaggatta az csuklóm/alkarom a kispályán, sárba...
Ok, ez köszönhető a jó guminak is, fog ez a 6DAY sáron
meg annak, hogy fostalicska az állóképességem
Kb 4. be félgázon megy olyan tempót, mint korábban 5be fülét megtekerve, nem igazán vágom honnan ez a sok erő, tényleg ennyit számít a gyújtás
A powert kicsit későn nyit, rá kell kuplungolni, de utána aztán lehet kapaszkodni
Megmondom őszintén, nekem ettől erősebb motor nem kell, ebbe kell még egy kuplung és jónapot
Sajna a hekkelt kuplung időnként úgy dönt, hogy áthajt ez kellemetlen, mert fékezni is kell, ha állok, illetve ennek eredményeként le is fúlladok, ha nem húzkodom a gázt
Ami még érdekes, hogy a hirtelen sok nyomaték miatt gázra is összeül a hátulja
Szóval a motor már nem akadály, melegedni sem melegszik, igaz tempósat mentem, de normális üzemnek látszik minden.
Azt nem tudom, hogy én ezt hogy fogom bírni, meg kezelni, megint van egy új motorom
Hangsúlyozom, csak saját magához képest, aki 300 al megy annak ez biztosan gyenge lenne
Füstöl mint állat, de ez még lehet kezdeti probléma, mert telerúgdostam olajjal/benyával a karbiból üresben a forgattyúsházat, míg kerestem a szikrát.
Most/holnap elmegyek kipróbálni mit alkot terhelésre és ha minden ok, 100% ra változik a menet a most már 90% ról
Szopjanak le a suzuki mérnökök, nem tudom mit kell anyit variálni a csatlakozásokkal
S azért vagyok kicsit pipa mert az alaplapom és a gyújtótrafóm ellenállása tizedre annyi mint azé, amit most vettem, így van tartalék.
Pár óra múlva mondom még mi van, holnap tutit.
szinte csak követ látott már lehajigálta őket...
na elmondták többen is hogy legalább 1 év triálozás után fogom megérezni azt a kis nűansznyi külőnbséget amit a kapcsolo segit sárosban...
az egy placebo kapcsolo..
viszont nekem is ezek vannak fent, a bergen is az van,azt szinte aszfalton használtam,aligha kopott...
az exc-n már megvágtam,mert éle nem volt,de bütyökmagasság még mindig jó
egészen pici a változás, annyi hogy a lightesbe, az also 50% tartományban nem forog el olyan hirtelen a kerék sárosban, de ha nem figyelsz abban is tul lehet huzni....
talán olyan 15-20% a különbség, de csak mondom a feléig, felette ugyan ugy elforog mint a diszno..
egyszoval nagy kutyagumi ez a változtathato gyujtástérképes kapcsolosdi... érezni kell a tapadást, gázfüggő a sztori a többi mint fejben dől el.... ennyi...
http://aunergyor.hu/alkatresze...
http://aune
rgyor.hu/alkatresze...
illetve a leállító gombot elfeledtem, az nekem más csatlakozós, a bekötése is más, szóval ez még agyalós/faragós kör lesz, este megmondom mi lett vele. Lehet csapatban mantrázni és imádkozni, hogy jó legyen
Szép napot!
gyárilag ez 12mm bütyökmagas lenne akkor?
Az a bibi, forgásirányos, ezt nem lehet forgatni.
Ok, bevállalom ezzel ezt a sarat (mást úgy se nagyon tehetnék fel), de ha a sárban egy helyben kapirgálok mint tyúk a kertben akkor téged foglak szidni
Bár, van egy Mitas C02-m egész jó állapotban, de emlékeim szerint az sárba se fogott semmi, csak puha salakban volt jó
Szállást megoldjuk utána indulás hajnalban kifele
Raaaay, Ronis esetleg ti?