Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jobban figyelnel,egy hollan fasz ment az Erzbergen ,es a 3. check ig eljutott vele,ugyhogy ne kutyazzad.es van diesel kivitel is,latod Dew re is gondoltak
Az télleg WC lánc Azt,olyan kis dobozokba teszik csak?VAgy ez az új felfújható modell?Amit gyorsba le lehet ereszteni azt zsebretenni? Ez mán az? Alu helyett rizspapírbú
Na ez egy igazi dííízel verda! 1,9D!
háhh most esett le hogy az a lánc nem is elhagyás ellen van, hanem hogy ne lopják le....

betyáros védelem , rakhattak volna hasonlot a lábtartokra, olajbetöltőre...
Bármelyik megoldással jobban járt volna! Mindkét esetben le lenne róla a gond!
Réj , anyit emlegetted ezt az Asiawing lx 450-et már rákerestem...

szegény japok máris indithatnák a licensz pert... azon a wc láncon a hűtő sapka elhagyás ellen , na azon még mindig szakadok... naon durva, lehet holnap felrakok én is egyet ...
Én eladtam volna
Már réges rég meggyújtottam volna a picsába!
Pálinkafőző Ez a Dewewdember ez kihozza mindenkiből a farkast
Riki ,Torockonak,mi a roman neve?mennyi km toletek?
Asiawing lx 450 diesel,es abba nem kell cdi
ni ez a kapcsolási rajz először azt hittem pálinka főző....
de most már látom ez a rizspálinka főző ála szutyuki módra .,
vagy egy Simson Enduro Fünfzig kubik centiméter , drei gang, schnell fahre, abszolulte adrenalin dose...... jeee...
De, csak rózsaszín
egy derbi senda 50...
Inkább eladná azt a fost ,azt venne egy 50-est
Akkor már rég el kellett volna sütni ezt a varázs igét! Most beljebb lenne egy CDI-vel!
Ezt láttam én is
Ez egy szar semmitérő fos cdi,mondom vagy régi yamaha vagy pöcsöm tudja melyik jó hozzá Réges régen egy messzi messzi galaxisban úgy 25 éve tekercseltünk,fel-le ilyen olyan értékre,me ugye nem mindegy,jeladókat csináltunk,kézzel tekergetve számolva a meneteket,lendkerekeket hekkeltünk,helyeztünk át,me az ék nem oda esett,stb stb...Babetta gyújtás dobozt a feketét is rá tettük ilyen okosmotorokra,áttekerve mindent hozzá értékre és jó volt,sőt lehet jobb is He ezeket is paraszt csinálta,ma meg mán mindenhez hozzálehet férni fillérért,csak akkoriban nem volt semmi.
Ammeg más kérdés,hogy ha nem értel valamihez akkor hagyoljad a picsbe Inkább pinázzá Attól legfeljebb sebes lesz a nyelved,ha 2 nappal előtte bortotválta (mán az arcát )
ez nem az a varázsige... erre csak kiesik minden szerszám Dew kezéböl és vigyázban áll reggelig...

mondjuk addig sem ront el semmit...
Köszönöm mindenkinek ezt a rengeteg segítséget

Ő legalább ért hozzá, nem úgy mint egyesek

Lehet szerencsém lesz a hülyeségben, ahogy nézem a csákó PJs RMX et bont, annak meg elvileg ugyanaz a CDI je
Kígyós Csaba

Elektronikai alkatrészek gyártása

Őrbottyán, Vakbottyán u. 10.

Telefon: 20/334-2266
kapitulátusz!