Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lyaúl van ne basztassuk dévet..
dév.
figyu..nem soká ott a szomszéd..lyaú élyt..
gyanus... kimérné a gé pőntot hogy hol van de addig méregetné hogy zatán az is elmászna..elmásza egy máski pasi alá
Mikó van a csaj a csúcson Ja,má ül tutul a csúcson Dew dew,azt ha nem jó teker a bringa alattad,azt is szétszeded?
Szerintem monoba bemikrofinozza még a puncist is mielőtt mellovagolná,hátha tud rajta állítani,hogy jobb legyen
ami ma jó történ.
holnapra hivtak csongrádra hajtani..de valahogy a holnap túl sűrű lett..igy .
de fél ora múlva meg hivtak hogy hopsz most mennyünk pályázni mert eső után köpönyeg nyálazd meg a lőcsömet ..vagy hogy a mondás és itt a hawer kis30mp körpályályán... hú bakkler..fé hétre értm ki és majd negyed kilencig verettük...a vége felé az eső megent verette de akkor már nem számított...
hú de kafi volt...
két románia között ne mis lehetne fajább egy kis pályázás...
na pályára a 14-50sel mentem.. ami megent csak ideális krosszátétel... 2-3ban mindent hó de kafi volt..ááá
eszemeb ugrott dévid..ha ő is a méregetés helyett délutánonként csaptna egy kicsit a pályályán olcsóbban és még jobban is érezné magát...
de ha csak a répályát dugványozta volna valami pihe puha pinába azzal is olcsóbban járt volan.. egy 10esért olyan csajon vannak...ha otthon épp nincsenek..akik a kedvedre stezsnek ott és ahol akarod..
kizárva: a garagéban a laptops mérések..
bár úgy lehet egy ilyen diszköret a pina körülsem tudna akkopra kárt okozi az eremikszedben mint maga a mester dév .
Ne variáljál már annyit,mert még kiderul,hogy nem is suzuki,hanem derbi senda kettő 50 Mennyé aludni
Dew azért ne kapj rá az izére hogy csak azért szétkalapácsolsz egy cdi-t hogy nekünk jo kedvünk legyen...

amugymeg tutti jo másé is rá, elárulok nektek egy nagy titkot.. de pszzt ez szuper titkos...

pl az exc 250-300 also gyujto-világito tekercse tök ugyan az mint az ec 250-300, de a karbi is detto... aztán tovább megyek de ez már NASA szintü titok... 2008-tol a cdi is ugyan az... szoval nincs új a nap alatt ahogy csikusz is mondta.... e van..

természetesen ez szuper titkos 6 ezer ft-os informácio per/kopf... aki nem fizet küldöm Szergejt a meninblecket...

Ezen beszartam ,
Látom jó kedved derített és kicsit felpörgette a fórumot ez a hülyeségem, legalább ennyi haszna volt

Ez a motor beszarás, valami RMX meg RM kutyvalék de kurvára
Egyik se stimmel rá rajz alapján, se az RM, se az RMX

Mondjuk jó pár alkatrész van, amit RMet kell rá rendelni, mert nem RMX, akkor már a gyújtás miért ne lehetne valami gyúrt dolog
2/4 re a tréfával..2/4=1/2=0,5
tehát félre a tréfával.. az rm 250cdit simán beinvesztálhatod..szinte biztos hogy be lehet vele állítani hogy jó legyen..
kb olyana mint a ktm nél.. az sx 151 ill 250 ugyan az de jó rá a zexc 125-250-30cdi is.annyi hogy az exc cdi az kicsit kissebb előgyulát ad ezért finomabb a gázreakciója..ami...van aki szereti van aki sx-et szeret pl ÉN
szóval nem kúrja szét a hajtott karodat...csak még erőszakossab les za gázvétele.. ami tudsz állitani ha az alaplapon állitasz kicsit.
kb enyi a lyaútanácsom mára...
ezt meg is fogadhatnád..meg azt hogy a büdös életbe a benzinbetöltésen kivül..amit előtte bekeversz..nem csinálsz vele semmit!
ezzel a tanáccsal..amit már sokan mások is megfogalmaztak flower..azaz virág nyelven..egysokáig élhető motorod is lehetne!
igy viszont már mikor hazaérsz és kinyitod a szerszámost ..isten legyint egyet és elfordul...
a popkornból... a Zőrdögök felvisitanak kinjukba:már megent ezt nem hiszem el.. hogy meddig lehet és kel lvalakinek tönkretenni a dolgait hogy egyszer ráhagyja...már hUlla fáradtak azok is.
itt a fórumon legalább kettő--akiről eddig én tudomást szerezterm-csa kolvasónk már öngyilkos lett miattad...
dév kérlek hagyd rá a szuzuki karbantartását
Amúgy havernak említettem hogy most van a a romaniacs és lehet harap a bulira
Ha igen, semmi nem lehetetlen Ronis
Vagy motul
Volt benne tudatosság
őt ismeri mindenki... jo srác..
az nem tutul,h totul
az dejo ..Sibiu és környéke.. igazi enduro paradise..
hat aztat az alu tankost ismerem ,Csaba
Raaaay! 380km a red bull romaniacs SIBIU
felizsmertem.
ez az Óréndzs Kántri CSoppersz új verdálya:röviditve csak ÓKCS.... ha az óreg tutul már nem élne..de él és igy forog a zsirjában

déw.
ha megy a szomszéd..hátradugott kézzel...
köszönj el a szeretteidtől(már akire azt hiszed szeretett )
kisérd hátra a garagéban tedd a nyakad a motoremelőbakra kényelmessen...több gondod nem lesz az életben.. egyetel csapással..mondhatni varázsütéssel(varázsfejszecsapásra)megoldódol
250-280 kb
De ha kell megyünk Torockora , Csak ott a haver tudja aránylag az utat,illetve ott is összespannolt román motorosokkal
http://www.sportmotor.hu/motor...
Csinálok Dewednek egy ilyet http://www.fourstrokesonly.com...
Vigyázót mutatnám meg Dewnek?illetve a fórumról szívesen BÁRKINEK!
Tőllem kb 180-200km!
beirod a gógléba.torocko maps..és már be is adja a térképet...
albajúlia felett van...
déw ától kb egy 50es