Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felétek is ilyet hordanak a nők a kontyuk alatt? Mérd ki,ennek vannak hullámai Dewenmérember
Tuti kiméri,azt majd írkálja,hogy bammeg jó lett,jó lett,na most hozom azt monóba lenyomozom
Ez a nap, sőt merem kockáztatni a hónap jelmondata a tőled, mindent vitt

"Addig jár a RMiksz az erdőbe még dév ki nem méri a gyújtását garázsban"
Tegyál rá kamerát is,szeretném látni mikő beköpi a murcit a befecskendező Atz kíváncsi vagyok melyik a legyorsabb kisgeci Meee, ugye mi mind azok voltunk egyszer
a tel avivi kristof
ez az úgy hordták össze több féle cuccból...
konkréta narra gondolsz hogy úgy lapátolták össze a sz.rodat
akor jó lesz az az rm 250cdi is..csak ha beindul és megy..ki nem mérd mitől jó
Lehet japan belpiacos?JDM
Semmi gond, aki nem ismeri fel a valódi orgazmust, annak adok beépíthető rezgés érzékelőt a péniszre, együttlét előtt felrakja és a probléma megoldva

Már csak azt nem tudom, hogy is jelezzen
Rádijóhullám Mérő Déw
Pedig nőzzé,me az a aa milyen Kristóf az férjhez ment arról lekéstél
lyaú lyaú.
de én nem ezt látom..inkább csak azt..
lyé ez működik de miért?
elkezdi mérni.. javitani és addig csinálja..na jó mostmár ..ez kész.mert már eddig sem tudtasm miért működött jól, de most már legalább tudom miért nem működik..sehogy.
kérem a következőt..őa a dokrorok ellentétej..a dr negátja ..
de mia ia az a Dr forditottja legyen a neve RD-éw
Rádilyóhollámok mérő Déw.
az új mondás addig jár a RMiksz az erdőbe még dév ki nem méri a gyújtását garázsban
92
Na bameg, van így is elég sok elba... nő, akkor inkább nem foglalkozom vele, de lehet kitanulnám az első pár X után ezt is
Ja,mi meg nézegessük,hogy melyik kamuzik meg melyik nem? furatmérők legyenek nálad meg vágóhorog,nehogy benyeljék mikrofont a mélybe ,azt eltünjön a méhbe
Fejtsd meg, ez melyik gyújtás
Ilyen 6-os csatijú dugót nem láttam egyik RMX-en se még, csak ezen, RM250 ken láttam ilyet. Viszont azon meg kicsit más a dugaszolás, abból se vágom melyik évjárat lehet.
Mondom, ez valami egyveleg motor, légszűrőt is RM250 ét vettem bele, fékbetétről nem beszélve, aztán a motorblokk sem stimmel a vázszámhoz, meg még sorolhatnám, lehet valami "tuning" verda volt japánban és úgy hordták össze többféle cuccból
Aztán tenne rá turbót
el fogod baszni őket..tuttibiztos..
ott meg előtöltést állogatna... meg azon agyalna hogy lehetne az elektromos pdi fejeket beépiteni..

Rég nem röhögtem ennyit, már lassan kezdem azt mondani megérte ez a hülyeség.
Szóval bemikrofonozom a csajt és mérem az orgazmus jelet,
ja meg a gyújtását is beállítom, ha nem stimmel.
Holnaptól új vállalkozást indítok, csajok jöhetnek hangolásra
na elmegyek aludni... holnap pedig a kanyarmaroval marok pár uj felömlöt a robogo hengerre... ementáli racing bazzee...
Na latod ezert kene neki a diesel Asiawing,nincs gyjtasjel.
ezt te nem érted... van neki az az einstein génje... az nem hagyja hogy csak ugy elmenjen a dolgok mellett anélkül hogy ne kötné rá a laptopot... egyszerüen kényszere van rá hogy tudja mitöl működik
ez olyan megszállott hobby féle dolog...

kia rossebet érdekel a motorozás mikor világrengető görbéket lehet fejtegetni.. ráadásul KETTŐ van belőle , ez már gyanus...