Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyerekek.. kéthetente..de legkésőbb havonta be kell inditani..télen is...
mert a karbiba letrutymósodik a csula..bele töt úgy mint a majter a vödörbe...
kéttélyek meg ha havonta nem indijják be ...úgy jár mint szali...főtengely szimeringeknek annyi az kb 6ezer a kettő!
pedig csak annyi kll kéthetente.. beröccs bemelegit két hár om erőssebb gázfreccs és szépen leálít..öt perc per /tú víksz..vagy fél év múlva full szopás.
mondjuk akinek kettő motorja van annak hetente be kell inditani az egyiket
6 barbár kellett volna oda
hat ja az alapjarati fuvoka athatolhatatlan volt 6bar szamara
Jó sok ganaj lehetett benne,ha egy évig tisztogattad
Kb. 1 evig en sem mentem vele,volt is tisztogatni valo a karbiban....
Azannya,én olyannal nem járok csak a gyerek járt
Raadasul a Hutyaberggel mentem ki,ilyuen oregembereknek(nem racer)sokkal jobb,kenyelmesebb a karakterisztika,tokeletesen megalkotott motor.
Úgyis kell is
Szep jo napot!

A het vegen megforditottam a palyan a haladasi iranyt,es kuuuurva jo lett,tiszta Romania,bar ott meg nem is voltam.
déw igazándiból az a situ..sirok lesz 10nap múlva.. a racét leszarom..de akkor mennek oda többen pösti haverek.lehet akkor ..... mi is .
az a baj szali kicsit magára veszi a dolgokat...
mert ha kijönne vele graham vagy sétáló jani..és azt mondja kikerüli nem baj.. .kerüld ...vagy kijön rikizúzda..az sem..de szali ...szali nem kerülheti ki mert nek is egyéleten át az orraaládörgölném..ahogy ő is nekem..hogy a bergel mumosokoat kikerültem.... ...éppp nem arra felé néztem mikor mentem el mellette
de az már rég volt... a ktmnek nincsenek fóbiái
ez felmegy mindenhol....
a halálfeljáró előtt ..emlékszel szali..ahol egy ilyne katlan aljába befodultunk fel egy baszott nagy kidölt fa mellett...felröcsögtettük a feléig..én keresztbeáltam és nézted mér nem mék tovább csak figyelek felfelé...aztán visszábgurultam az oldalnyomon és kiengedtem a szellemet a parasztból ...na az is milyen egy fasza ki rész..ahol el akartál oldalazni a fa alatt .csak akkor a szakadékba lökött volna a nagyfa...emlékszel..na az is finom.
Felcsillanat a szemed mikor megláttad, mi?
Én is voltam így jó pár hellyel, jót tett nekem ez a Romáia nagyon, azóta olyan helyeket kerestem s még nem ért véget a keresés
Kitartó a csapat

Erre felénk is kezd alakulni pajtás(okkal) jobb szívni, ha haladunk, mint szólózni.
na beszéltél eskával?
qplungmókahenger ügyben?
na a szali féle dzsipus videó...ott 3.20nál kidönt eghy fát ..ha az nincs bukfenc az aljáig!
beszéltem egy ilyen dzsipussal.. nem faterrel:-)) hanem valaki..legyen a neve ...valaki aki okosabb mint valaha.
szóval ő mondta ez a dzsipuzás király.. csaj meléd mész a hegyben megélsz kufirc.. mész tovább kaja ...pihi ...kufirc... megentmenet haza...
ha viszont terepesre veszed a figurát .. akkor meg sok100ezrebe is belekerül egy javitás ha kemény vany mint a kö..de nem hiszed el hogy a gép nem tud ott felmászni...!
odaküldöd odabaszod lengőkar felfüggesztés váltó szóval mindent nyirsz....plussz ha visszakell tolatni akkro könnyen a beborulás veszélye ott van .. plusz ez nem csajk felburul hanem legurul a hegyoldalt mint egy labda a dombról...
szóval én azt mondom aki azt szereti az azt csinálja.. d eén ha szeretném se menne ..,..mert nekem ez veszsélyes.. az hogy brulunk..ehhez képest a motor egy lálytos sport..nekem elég is

szali.
bakker a halálföljáró leirása.... ..jó
de ne hivjuk igy mert az nem lenne jó ómen...
amúgy meg mondtam hogy kikerülheted
az a baj mikor ezt találtam... mint mikor az ember gyémátntot talál a kertjében trágyázás közbe szóval akkor az alján a kis S előtti elugró még nem is volt ugró igazán... csak már most hogy lemosódott meg 3 motoros már felment...kirugtuk... plussz most a púderon lecsúszik a béna gumid. ..vegyél te is kendát

már nyugdíjba mentünk ............. volna ....ha....

de mégse....

itt szeret mindenki motorozni ....
Welcome
Hajtás hétvégenként? A Halacskáscsoki team sok tagja felszívódott Remélem nem azért, mert levadászták őket
Na ez az, amit nem próbálnék be az ilyen meghalsz vagy felmész feljárók
Igaz részemről magamat félteném, nem a motort utóbbit csak sajnálnám, de nem féltem

Amiről a múltkor csináltam képet és Jarvis fellépőnek hívom, na azt is azért hagyom ki, mert onnan csúnyát lehet hanyattesni, de az max 4m, s nem 10m
nini titok olvaso zééé..
mintha itt játszódna pilisbe...

jobb reggeltet!
azért voltam beszarva mert lelki szemeim előtt lepergett hogy lezúg a motor és rommá törik. ráadásul két hónapja nem motorozok. csak lazulok a strandon .

képzelj el egy 8-10 méter magas valamit. oda kel felrongyolni egy patakból. vagyis merőlegesen át az iszapos patakon. jobb és bal oldalt egy 5 méteres függőleges sziklatömb . közte van egy szük S alakú átjáró.. amolyan lefolyás a kötömbők közt. de a kötömbök közé nincs bevésődve még az átfolyás ,hanem a felső síkjában van. tehát ha jobbra baszod el akkor ott zuhansz le, ha balra akkor ott. nem állít meg semmi. akkora szerencse meg nincs ,hogy a lefolyásban marad a motor ráadásul az tükör sima puderes.

a tetején kicsit kiszélesedik ahogy a sziklák fölé lépsz ,de ott meg pont ahol fel lehetne menni gyorsba a végén fa van az útban! a sziklák alatt meg van egy pici S kanyar aminek a közepén van egy kis szikladomb ami megdob.
viktor azt átugratta én meg elbasztam kis gázzal. és pont a sziklák felett fektettem el a motort ahol nagy mákomra mozdulatlanul maradtam és felakadt a motor a lábtartóban . meg se tudtam mozdulni mert akkor lecsúszok. itt tilos elgyertyázni mert azonnal a szikláról lezúgatod magad a géppel együtt. ha nem megy fel akkor marad az elfektetés . de semmikép eldobás.
na itt rángattuk fel centiről centire kötéllel. vik meg felment annyira ,hogy már túllépet jócskán a kritikus ponton és felcibálta gyorsan.

ha legközelebb erre megyünk tuti megint bekulázok és inkább elcsapom a fejem ahogy viktor szokta a mumusainál :) mikor elöl megy és azt hiszi nem figyelek hol járunk.
Rajtam kívül max. 5 ember bár az már kicsit sok, ebbe még páran beleférnek
Te is veheted úgy, meg vagy hívva, amikor erre járnál
Akikkel aktívan dumálok itt a fórumon, bárki kereshet, hogy jönne vendéghajtani erre, ha megoldható, összehozzuk
na még a végén nálad forumtalizunk.. én benne vagyok..
Hi!
Mi újság van? Motorkázás? Versenyre neveztetek?