Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lyaúreggel.
ébredgyetek fŐŐl.
najahh... arc az van...de legalább nem vagy szerény.
pár száraz fát félre dobálsz aztán hajrá... jo kis helynek néz ki..

a fénykép, video sose adja vissza egy hely nehézségét...élőben mikor rajta ülsz kiderül ..
kv
figyu..az nem is én voltam..
wéletlen volt mint ahogy születtem..
meg én csak túristáskodtam.. szerintem kihagytam vagy 6-8 ellenőrző pointot csak elbaszták az irósok és rossz számot irtak fel .. és ennyi... .
figyu ha nem jó akkor nem jó ..akkor a következő hétvége vagy az azutáni... vagy karácsonykor nem nem az a hétvége foglalt.

figyu.. nagy R nek is csak a szálya nagy meg a ...be...valójában ő vele még nem is mentünk ..csak erdei az autó forgalom elől el nem zárt utakon lámpa rendszám indeksz visszapillantó tükör stb stb tbc.
Persze, megígérem, hogy talán felérek a kerülő könnyebb úton a tetőre, míg ti felharcoljátok magatok a nehezebben, hogy ne kelljen sokat várni rám
DEVA A osztály magyarból első 5 be...azért ne viccelj ilyennel, hogy nincs ott tudás
Ok, de ahogy mondtam telefonon az időpont nem jó akkor, majd megvitatjuk telefonon miért nem és keresünk másikat.

Esőt elpasszolom s ti fogtok tanítani engem, mint annó Nagy R
beszélek szalival.. szokott neki leni ilyen 10en pár mm magas bütykű

hátha akad még...
viszünk neked ajándékba.,..ha 19 colos kereked lenne akkor tudnék vinni én is...de 18colos az nincs
már készítem is a verdámat...leszedem a kipufogót és a végét megcsináltatom.....met sajnos úgy néz ki a vége mint egy szétkór ánusz hogy néz ki majd a képeken hogy na ott áll fent a buzi a siroki 100m magassan boldogan integet az ánuszos kipufogójával..a buzi
szóval szép lesz..rá is iratom hogy aprókawits by vik
Van valakinek kidobandó metzeler six day hátsó 18" ba? (140/ de lehet keskenyebb is)
Forgásirányos, s aki már nem akarja felrakni fordítva és még maradt rajta bütyök is, az érdekelne, akár megvételre is
Előre is köszi az infót
a képektől sosem várj semmit..nem ad vissza valós szitut..
biztos vok benne hogy jó helyen lakol.
egyet igérj meg..itt mindenki előtt...
ha elmegyünk innen a seggedről...nem csúfolsz ki minket ha bekulázunk és mindég a gyengébb részekre vitetjük magunkat!
innen az alfődről nem kell csodát várni..az arcunk nagy de a tudás mögötte az elfér egy kis teszkós szatyorban.. olyan teszkós aagciós tudás ez..
ugyhogy akár milyen bénák vagyunk csak semmi öszinteség...lyaú
figyu dév..
ne tervezz más programot a jövöhét végére.. péntek szombat vasárnap..megmásszuk a hegyedet
ott kezdünk itt a fényképeken.. minden helyet amit ide beraktál meg akarunk mászni mert minden képed fasza! ..persze csak is az alkotmány a kressz a ptk és a btk keretein belül...only szabályossan
megnézzük a sirokit is... aztán meg megyünk hozzád.. csak esőt rendeljé...por ne legyen
Ez hány fokos lehet?
Erre mondtam neked, hogy szerintem lehetetlen(legalábbis számomra) ez már csak az 5m-es sziklahasadék utáni része(az elsőn látszik mi van alatta), nem tudom a kép mit mond, élőben mintha zorbább lenne
Egy dombért kicsengetnéd a belépőt? Ok mondjuk 60 fok az 60 fok Bár lehet benne van a nevezési díjban a beugró, nem tudom mennyi lehet.
Viszont akkor mehetsz oda 2 nap, mert a verseny előtti napon is ott kell lenni a "próba" felmenetelen és a versenyen is.
A díjazás most nem tudom mennyi, igazából leírást se találok
Jaaaaaaaaaa

Csak nehogy a többiek a régi irányba menjenek
Óvatosba nyomjad az ilyen visszafeléket.

A régi szép idők, mi?
Jó estét!
felhivtam de tuti romániában voltak már, mert másképp csörgött a telefon. ráadásul ott ülhetett fater mellett . az meg hülyén jött volna ki ,hogy rajta is egy ilyen vackot keresek. én bízok még az öregben hogy megkeresi. hétfőig várok.
Pázmánd Fel-le Huszonéve
most lesz a siroki motoros találkozó? neme el kéne menni arra a felfutóra . pár éve voltunk. még a nagy moslékokkal. 525 exc.
nem tom a kis zümi mit csinálna annak a falnak? vagy esetleg szerezni kéne egy 125 öst és azzal elmenni... nem is hülyeség.

az egyetlen baj ami ott van ,hogy tele van selejt alkesz üvöltözős agyalágyult gyökér csopperessel. akik este sem alszanak . szóval ha lenne valami fasza szállás a közelben akkor érdemes lenne esetleg elmenni és benevezni. hátha fel tudnánk menni. de hogy én nem alszok mégegyszer ott a parkolóban utánfutón az is kurvaisten!
Ja,vagy 2 éves kípp,de szíp A jány
Ne bammeg,azt ha 6? Indítgassa a faszom azzal menne el a nap
az a kép már nem malyi
de a berg szépállapotban van...
az én 450 fc az úgy nézett ki mikor eladó sorba került...mind a lyányok szoktak...hogy egy 1968as lelakott motor hozzá képest..úlyszülött lett vóna:-) . .
de csak spólylerileg...kicsit sokat szorongattal a mábomközött a spólylerokat meg a hegy is karcolta rendessen..azalatt a500 üzóra alatt amig én koptattam..de már más koptatja