Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyumán.. van még pisztráng abban a patakban vagy már mindet kigerebjézted ? kéne menni valami fasza helyre pícézni. szeptemberben megyek az adriára . azt tervezem ,hogy szardiniára megyek mert az jön üres horogra is!azt megsütögetem aparton faszénsütőn.... de jólene valami nagyobb retket kirángatni... nincs valami ötleted mivel kéne próbálni? legyen legalább 10 kilóforma bármi... láttam a múltkori cápádat ,de azért én ilyet nem tevezek . tonhalra gondolok vagy mittudomén mik vannak ott...
a B az vágja ..mik voltak
ammán történet
Ez igy van!
nekem is volt ,,legjobbbarátom nak hitt fasz,,akinek a kurvája akit én szereztem neki mert elöttem a haverjaim baszták szopatták széjjel a kaszniműhelyben esténkén unalmukban ez a barom meg beleszerelmesedett azt a mikor megmondtam neki hogy elbaszod az életed én voltam a hülyefasz de mind1 jól megette a szart vele év után el is vetette magát a csaj a barommal ugrott a 300xc a levesbe mert kellett a lé a gyerekre a barom,,A másik is jól bevásárolt teherbebaszott egy lehúzós kurvát aki letépte miatta vett fel 8milla hitelt ami most kb 16 offon van saj tiplizett ez meg alkesz lett beszélhetek neki 40évesen akarja eljátszani a 20éves figurát beszivva bebaszva 200zal hasít a speed el mert az RMZ ott is ment a hitelbe most meg mind haragszik az egész világrameg magára meg én vagyok a fasz mindnek félrekurt a csaja mind szenved nincs szabadság se lóvé se picsák semmi.Aki zoralabb volt azok is elkoptak az évek alatt Valaki Köszárhegyen törte nyakát ott döglött meg a porba valaki kocsival állt fejre ,valaki a 8ason vágott 240el ketté egy civic ket ,hosszú börtönévek,Afrikába emigrálás a törvény keze elöl stb..az easy money hot biches korszak meg szépen elkopott,Márakinek, akinek volt esze az beletette valamibe lakásba,telekbe ,de z is szopás baszhatom amit most eladni nem tudok, leszarom én baszok mindenre 1életem van inkább éljek 30évet mint egy oroszlán mit 70 et mint egy nyúl
Nem rohadok meg egy panelba nem állok be a sorba szarér hugyér nem gürizek a semmiért és meló után otthon nézem a hiteles TV men a Lidls s csipzet nem ülök egy Swift be, nem fogom be a szám nem állok a sorba és nézem a szar dagadt retek nőt aki nem szop le mélytorkosan mindenkinek van VÁLASZTÁSA!
ja és nálunk nem volt a családba válás,erőszak alkoholista szölők semmi negatív példa ,volt gyerekszobám vittek vadászni,horgászni volt PW50 es yamahám)nem voltam kulcsosgyerek az hogy ilyen lettem az is az én döntésem lehettem volna 2diplomás öltönyös felsővezwető rózsaszín inggel céges Volvóval újépítésű lakoóparklakó impotens fasz Yamaha Fazerrel átkötött kardigánnal labladolt sétáltatva valami citrombaharapott fapinával...de helyette
tényleg nincs valkakinek egy kurva kuplung munkahengerje? petrus Tomi nem kérdeznéd meg a szuper haverod? én már biztos nem hívom fel azt az állatot .
voltam olyan esküvőn szolnokon a majális parkban , ahol a vőlegény lecumiztatott egy fasza spinét a vendégek közül a parkban! a marha biztos egybe rakta a legénybúcsúval az időpontot!

amúgy már rég elváltak de nem amiatt . az akkor csak mende monda volt a menyasszony nem hitte el . más meg nem számít. neki hitt nem a szemének eset.
szerintem az esküvő intézménye a megfelelésröl és a birtoklásrol szol.... kb ennyi...
föleg akkor jo ha pont te vagy az aki csinálja...
a másik nagy mániájuk a csajoknak a házasságban az esküvői ruha kultusz... na azért nagyon oda vannak.. ismerek olyat aki ha tehetné egész nap abban járna...
amúgy nem vagyok családellenes! még mielőtt az esne le ebből. a gyerek szent! én még nem tudom de biztos jólehet..

viszont sokaknál tényleg azt látom ,hogy képesek egy befektetésnek tekinteni az esküvőt... összeszámolják kiket hívjanak meg és kiket ne és kit miért...a fele vad idegen lesz! aztán kiadja nekik ,hogy ha szerencséjük lesz pluszal jönnek ki a buli után! és abból el tudnak menni nyaralni. hát ez mekkora faszság... ha egyébként nem megy egy szaros nyaralás valami fasza helyen minek ekkora kockázatot vállalni ezért? meg hogy jól bezabáljon a sok fasz aki valójában nyűgnek érzi ha el kell menni egy lagzira 40 fokban.... szóval a vendégeknek se jó mert pluszkiadás, akkor tényleg ki a jófenének éri ez meg az esküvői fotós és a rendezvény szervező cégen kívül?

aztán azt még ne is meséljük hogy az esküvők 30 % ában a menyasszonyt megkúrja valaki a vc ben vagy a parkolóban aki éppen nem a férje! muhahaha na az jó vicc még.
Még tegnap este is egyezkedtünk a tulajdonossal,ami nem könnyű eset,mert egy 90 éves Magyar származású francia figura.
Még ő le van maradva 56-ba.
Én beajánlottam az asszonynak hogy vegyünk a pénzből neki is motorkát, de nem volt őszinte a vigyora :)
Mondta hogy nem vagyok százas...
Főleg mikor szülés kellős közepén érdeklődtem tőle: mikorra tervezzük a következőt!
Amúgy a lakodalom tényleg pazarlás, de ezt nehezen látják be + kell nekik az a rongyrázás, mondhassák a "barinőknek" milyen jó és szép volt!
ahoy költöző mester? odébb álltatok?
ennyi! teljes mértékben egyetértek,együttérzek!
háá beszarás
csak a mélyen vallásos pároknál működik tartosan ez a házasság intézménye dolog,.. olyan meg már alig van....
szali... adott a csajom frissibe egy tanácsot neked..: azt mondja mond a csajnak ..drágám sporold össze a maldiv szigeti nászut árát, és utána megfontoljuk az eskűvőt...

hatékony modszer ... az igaz lehet hamarabb kerülnél lapátra...
amúgy tényleg a legostobább dolog a világon. azért az egy napért ,hogy szép ruhába legyenek egy pár órára képesek elmenni a legvégsőkig! ahogy hallom van olyan barom aki hitelt is vesz fel emiatt! na ez számomra a világ vége ..... az összes ismerősöm vagy félrekúr vagy rég elvált vagy lecserélte fiatalabbra az asszonyt.és jól kinullázták magukat... félre baszni lehet papír nélkül is. ha meg jól elvannak minek elbaszni ezzel a rongyrázással? szerintem a gyereknek is tök mindegy hogy van papír vagy nincs. hiszen ,ha annyira számítana akkor nem lenne ennyire lényegtelen váláskor. szóval egyetlen egy pozitívumot nem tudnék a számlájára írni a dolognak. idejét múlt intézmény.

ja és azon röhögök ,hogy pár éve az összes haverom ugatott hogy miért nem házasodtam még meg és hogy miért nem állapodsz meg te fasz? most meg már évek óta nem haverkodunk ezekkel mert becsírultak és befásultak a szar házasságukba... és lámlám.. a nagypofájuak! kivétel nélkül tönkrement a házasságuk és a jobbik esetben egy ujjab kivitelü pinával látom őket ..... a szarabbik esetben meg azt látom hogy egy rom lett az ember és próbál újra 20 évesekkel a kocsmáknál szerencsét próbálni.... muhahahah persze már nem a régi a feelingje az ilyen arcoknak.... kicsit megtaposta az élet.... csak azt nem tudom akkor mi a faszra verte magát az összes 10-15 évvel ezelőtt? a gyerekét meg réges régen leszarta mint ahogy az én faterom is leszart annó és lelépett.... amúgy ha látnék egy jó példát talán máskép vélekednék... de azt max még nagyapáink idején láttunk utoljára! azok meg már sajnos odavannak... nagyot fordult azóta a világ ezügyben. itt már nem divat kiállni valaki mellett ha szarban van. kivétel nélkül mindenki a könnyebb utat választja! és a pofádba vágja hogy béna voltál van másik! vagy egyszerüen nem éri be azzal akit egykor szeretett ha van egy százalékkal jobb vagy annak hitt ....

szép történet..

én 12 éve vagyok a csajommal és nem akar hozzám jönni... mondjuk nem is akarom elvenni, de ő se engem...

akármilyen nászutat igérnék se jönne hozzám...
hogy a faszba nem látják ezt be a nők? az én csajom is ezzel a kibaszott esküvővel jön állandóan. közben egy kurva kuplung munkahengert nem tudok venni ,de még egy új kajakot sem! nemhogy házasodjak.... baszni el a nemlétező lóvét erre a faszságra.... rég kiment a divatból is. hülye baromság.... CSAK FELBASZOM RAJTA MAGAM... meg,hogy hova megyünk nászútra? a maldív szigetekre ugye?, na ettől tudok még falra mászni.. előre fosok a naptól mikor válaszút elé leszek állítva....

egyszer már jártam így egy régi csajommal. akkor az esküvő napján elmentem motorversenyre . ki voltunk irva márc 24 ére egy sima önkormányzati esküvőre . mégcsak nem is hacacárés volt. abban is benne volt hogy csak bemegyünk és egybekelünk melegitőben.. de én inkább a könnyebb utat választottam. el is hagyott hálistennek még abban a hónapban!