Mi két hét múlva megyünk lagziba,ráadásul a lányomat megbolondították hogy legyen koszorúslány.Vihetem ruhát próbálni,fotózásra meg minden ilyen faszságra.De mondtam nekik,hogy akkor a fiú is megy!Mondták hogy persze jöhet az is,rózsaszirmokat szórni.Szerencsétlenek,még nem tudják mit vállaltak be! Örüljenek,ha nem kosarastól vágja oda nekik a rózsaszirmokat!
az aranyos volt tegnapelőtt este ...anyum telefonál hogy zoli ugye nem felejtetted el hogy szombat banzáj? ....akkor jutott eszembe hogy nem dehogy ..kérdeztem mit idegeskedsz van még egy hetünk ....aztán mondta hogy akkor úgynézki mégis elfelejtettem az esküvést...
sütni fog rólad az együttérzés . szerintem jelents beteget vazze :)
amúgy viktor, te egy állat vagy jót röhögtem. Zozi nak meg kurvára igaza van.
ha mégis elmégy feltétlen mondjál beszédet a gyertyafényes keringőzés előtt! és CSAK AZ IGAZAT! de előtte szívjál fel egy liter házipálinkát a hatás kedvéért.
itt meg százágra süt anap és meleg van. csak kicsit jobban fúj a szél a megszokottnál. azért ma is kimegyek kajakozni. muhahahah
ne menyé.
mond azt hogy te meg épp válsz...és meghivod őket szeretettel csak hogy megmutasd mi a következő lépés a házasság után
hát a válás...
szóval hivd meg öket..ere ők morbidnak találnak és nem mennek el..ezért meg azt mondod ha ti sem jöttök el az én meghívásomra akkor én sem a tiétekre múúú hahahaha
hát igen...
péntekig oda kellett volna érni a csekknek!
csak te nem fizetted be szerdán..hiába beszéltük meg
de a kisasszony elfogadta csak kép kellet mert neki de én meg ímlébe nem tudtam sehogy berakni...ennyi
atyaúristen mekkora kavarás mehetett ott! ment a telefonálgatás mint az állat mi? gondolom ,ha már csekkek lettel feltéve erre a fórumra ,hogy nézze meg valaki aki érintett. muhahahaha
hály..
én is meséljeka a malyi napomról...
reggel nyolckor felszedtem a régi bejáró kő lapjait.. majd kisikoltam és kibetonoztam...
aztán leszedtem a kátélyem kipufogódobját és szétvágtam...mármint a dob előtti kis pöcsöt.. levágtam majd egy szalámi vágásoa ugyan olyan hosszút raktam be..ezzel 15mm rel kijjebb kerül a dob azon része amit a kerék mocskossul csiszol..tipikus 525 probléma...
a dob eleje nagyon bent van a kerékhez közel...és csiszolja...a többiek miért tudták párhuzamossan elhozni a dobot a kerékkel...
de holnaptól már ez is olyan mert a széndiokszid nem csak a vizben jaú hanem a heggesztéstecsnikszkában is
de hiányzik már egy jó motorozás... mikor lesz a fórum tali,nem láttam hogy fix lenne már... ha nem ütné a tervet,akkor csatlakoznék majd... persze nem ám az elvetemült déw racéra
Riki ti nem mentek mostanság vmi közelre? vagy nincs kedvetek feljönni újhelyre? Zsoltinak megjött a new 350exc-f sixdays... atyám de gyönyörű az is... csak nekem nem jön össze az új motor
Örülök, hogy sikerült megoldani
Nekem holnap programom van, nem jó,
de annyira fáj most mindenem, hogy akkor se igen tudnék menni, ha minden OK lenne Sok volt a mai hajtás
Azt kérdezték tegnap a postán,hogy hogyan adtad fel.Mondtam nekik hogy becsomagolva! Azt kérdezték,hogy simán,vagy idő garantáltan.Oda ért az ára?
szóval kurva jó
nagyon szakad az essssső.... de por az nincs
bocsi de nem vagyok képbe naprakészen ..és most nincs kedvem visszaolvasni mert közbe ruhákat keresek a bálra....
sütni fog rólad az együttérzés . szerintem jelents beteget vazze :)
amúgy viktor, te egy állat vagy jót röhögtem. Zozi nak meg kurvára igaza van.
ha mégis elmégy feltétlen mondjál beszédet a gyertyafényes keringőzés előtt! és CSAK AZ IGAZAT! de előtte szívjál fel egy liter házipálinkát a hatás kedvéért.
itt meg százágra süt anap és meleg van. csak kicsit jobban fúj a szél a megszokottnál. azért ma is kimegyek kajakozni. muhahahah
ronis kérsz egy jó kávét? vagy alszol még? (most fordul a " bé" oldalára )
húú de nincs kedvem ehhez az egészhez ...főleg tudom hogyértelmetlenek ezek az esküvős faszságok....
micsoda pénz- és időpocsékolás az ilyesmi ...
dehát így lehet megtanítani a libát ugatni ha elveszed feleségül....
itt meg száraz-ság van
mond azt hogy te meg épp válsz...és meghivod őket szeretettel csak hogy megmutasd mi a következő lépés a házasság után
hát a válás...
szóval hivd meg öket..ere ők morbidnak találnak és nem mennek el..ezért meg azt mondod ha ti sem jöttök el az én meghívásomra akkor én sem a tiétekre
péntekig oda kellett volna érni a csekknek!
csak te nem fizetted be szerdán..hiába beszéltük meg
de a kisasszony elfogadta csak kép kellet mert neki de én meg ímlébe nem tudtam sehogy berakni...ennyi
vazze esik az eső mint a szar már éjjeltől.......micsoda szar idő...hogy hiányzott hétvégére....
és ami a legrosszabb elfeljtettem, hogy kell menem esküvőre....agyvérzés....azthittem tökre ,hogy jövő szombat....nincs nagy kedvem....
http://www.facebook.com/photo....
hanem a rendszergazda hölgynek..mert emilben nem tudtam felrakni a képet sehogy sem igy meg látja
én is meséljeka a malyi napomról...
reggel nyolckor felszedtem a régi bejáró kő lapjait.. majd kisikoltam és kibetonoztam...
aztán leszedtem a kátélyem kipufogódobját és szétvágtam...mármint a dob előtti kis pöcsöt.. levágtam majd egy szalámi vágásoa ugyan olyan hosszút raktam be..ezzel 15mm rel kijjebb kerül a dob azon része amit a kerék mocskossul csiszol..tipikus 525 probléma...
a dob eleje nagyon bent van a kerékhez közel...és csiszolja...a többiek miért tudták párhuzamossan elhozni a dobot a kerékkel...
de holnaptól már ez is olyan
Mármint újhelyre
itthon vagy kint mentek?
nem tudom már követni a videókat baszod...
Riki ti nem mentek mostanság vmi közelre? vagy nincs kedvetek feljönni újhelyre? Zsoltinak megjött a new 350exc-f sixdays... atyám de gyönyörű az is... csak nekem nem jön össze az új motor
Nekem holnap programom van, nem jó,
de annyira fáj most mindenem, hogy akkor se igen tudnék menni, ha minden OK lenne
Nektek jó hajtást!