Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja hogy írkáljátok ki mibe motorol...fasza ...
ahoz már szednem kell a qavingtont.... el ne felejtsem hova kell irogatni...
szia bálintgazda látom te azért tartottad a frontot a "régicsibészek" közül....mi még a sírból is ide fogunk irogatni....vagy nem
mi a pálya..? jol fogy a nánai pevec..
mennyit írtatok vazze...szép kicsit leveszem a szemem a topikról... üdv zsírferinek ,hogy betalált ide ...majd hívnálak valamikor...

meg se kérdezem kivel miújság..vissza kell olvasnom aztán tudni fogom....

tényleg beszarás a sok irodalom... de fajin....

látom megy a térdvédőzés ezerrel....
azta titok olvaso főbéla hétszentségitnekije
micsoda megérzés...... méghogy nincs telepátia.... pont most titokolvastam befelé...reméltem is ,hogy hiányoltok....

szewasztok béláim az úrban ! kicsit sok volt a meló....kevesebb a motorozás... azért mentem pár karikát a biztonság kedvéért.... persze nem lehetett eleget .....
de most lesz időm motorozással foglalkozni úgynézki ...hála Isten eljött a pillanat... még királyválasztunk aztán nyugalmasabb a pálya....

annyi időm lett tegnaptól ,hogy éjjel már itthon is el tudtam mosogatni ....
ja kész a kocsim is az is rengeteg szabadidőt vett el esténként kicsit tudtam vele csak foglalkozni ....meg amikor tehetem gyerekezek ezerrel.....

de mehetünk motorolni.....pont most frissül motorparkom is
....
ki tudja...
az biztos hogy valaki mindig figyelt fentröl és alámtolt egy jo puha csipkebokrot hogy tudjak mire esni...

mondjuk még estig lehetne mesélni a sztorikat... fogtak már rám részeg vadászok fegyvert, akadtam fent kifeszitett kötélen hogy baszná szájba az anyját aki ilyennel szorakozik..

azért ha mérlegre rakom még mindig a legváltozatosabb és legtöbb izgalmat nyujto motorsport az ENDURO.... mert utcán sokkal többen akartak az életemre törni...
Zoozee, Raaaay?
Mi tudtok róluk, motoroznak még?
Mit lesegettél ilyenkor?
Nyáron a sok miniszoknyás picsa tényleg elvonja az ember figyelmét az útról
az előzményekhez képest jó állapotban vagy tényleg vigyáznak rád
Képzeld el, ha kiborul a bili és elkezd hisztizni, akkor mit tudna művelni annyi kézzel
elég a kétkarú nő is, csak kell belelő pár
Mennyi?
Ha kicsit esel, megvéd a 10eFt os is egyszer-kétszer utána széttörik, ha nagyot, szerintem tök mindegy mi van rajtam
Kizárt dolognak tartom, ha ez rajtam van, akkor mondjuk nem tud kitekeredni/törni a lábam térdből egy nagyobb esésnél azt persze elfogadom, hogy a semmitől és a 10eFt-osoktól többet tart
Jó reggelt
Ez tényleg legenda. Ez is TB-re felírt cucc, de jutányosan is volt 120.000 a kettő...Mindegy, ha valaki beleszeret, akkor ez eladóóóó
a megoldás...siva a többkaru istennő...

egyik kezével még kávét is csinál másikal huzkodja a répádat, a többivel meg telot szerel, mosogat, kitereget,elviszi a kutyát sétálni ilyesmi...
én anno ezt is körbejártam,merthogy anyi városi legenda volt körülötte hogy ingyé lesz, csak fel kell menni pestre 1-2 szer... itt is van két srác akinek ilyen csinált van...mondjuk sérülés miatt.

na enek a sztorinak a vége az lett többe lett volna mint az astrisk...
merthogy nekem nem akadt doki aki felirta volna mindkét lábra... max egyre..merthogy ott kell legyenek a leletek , és rábaszik ha felirja alaptalanul a másikat stb...
most mit csináljak két lábam van egyelőre..
a másikat meg önerőböl, valami 110 -120 pénz volt akkor 1 db.. megmég járogatni pöstre... nane...

arrol nem is beszélve hogy az tényleg csak a TE lábadra jo senki máséra nem... eladni nem lehet használtan, és ha erősödik a lábad is kuka a holmi, ujjat kell csináltatni.
Szintén Jaúúú reggelt,kéne még vagy 4 kéz mára
kv
De minek,mikor arra sem emlékszel hogy azzal mit kell csinálni!
Nekem gipszmintát vettek a lábamról és az alapján csináltak rá térdgépet karbonból. Nagyon kényelmes. Előtte volt EVS És Asterix is de egyik sem volt tökéletes. Ha valakit érdekel it van az elérhetősége a készítőnek: Czupek Tamás 06202323365. Ha van doki aki felírja, akkor a TB állja nagyrészét !
Fórumos áron, 35.000.-Ft a térdgép PÁRja (a jobbos és a balos)

Pár alkalommal volt viselve, hibátlan, a mérete és a súlya miatt csak a szállítási költség komoly tétel volt az usa-ból.
oda rajzolok egy nunit...
az tutti hogy ehez a sporthoz sok szerencse is kell...

én olyan vagyok mint a macska a kilenc életemböl vagy 5-6-ot eljátszottam már....utcán háromszor csaptak el még sportmotors időkben... erdőben volt már hogy kitörtem a gerincemet, februárban, se telefon egyedül voltam...heverésztem ott a félig havas tájon pár orát , egy hajléktalan pali talált meg aki arra lakott egy régi bunkerban...
de ütköztem már frontálisan enduro pályán csunyán... másik srác azota is le van rokkantva sajnos kilyukadt a térde, nem volt rajta semmi védő..
de estem már bele ottfelejtett régi murva bányába, vagy 8 méter függő fal.... az aljában 1 oriási csipkebokor annak a közepébe...ott semmim nem tört el...
de még van pár sztori majd egyszer megirom... szoval valaki tutti figyel rám fentröl..