kb 7 helyen huzigáltam vissza 2-3 métereket a motort, s nem egyszer, mert az istennek nem tudtam végigmenni rajta, a 3. bólyánál már azt mondtam feladom, visszafordulok, a 4.,5. után elgurult a gyógyszer, amikor kiértem eldobtam a motort és ott feküdtem a földön vagy 10 percig, utána úgy jöttem haza, mint a hullák a lovon
le volt bontva. én marha meg rápumpáltam a karra és kitoltam a munkahenger dugóját fullra. gondoltam is hogy ostobaságot csináltam mert bekaphatott egy kis levegőt mivel ez az ujfajta nincs véghatárolva egy zégerrel mint a régebbi . ha nem ki tud esni akár a dugattyuúha teljesen kitolod.
na nem esett ki ,de beszedhetett egy kis levegőt szerintem. mikor rátettem a helyére a lamellákat meg a tányért, akkor viszanyomta ,de egyúttal levegőt is szivhatott.
na és az bosszulta meg magát az erdőben 10 perc után ahogy elkezdtem reszelni meg fejreállni. emiatt szét is estem rögtön fejben és hibát hibára halmoztam ,mivel nem emelt ki a kuplung és ment a motor ha azt akartam hogy ne menjen ,így nehéz volt zikzakkozni. így én zikzakkantam meg inkább és elkezdtem eldobálni a mocit . előbb a kézvédőm hullott szét. aztán a műanyagokat szaggattam.....
ha meg még be is igazolódik hogy nem bir semmit az a "proxnak" mondott gagyikinézetü lamella akkor biztos rágyujtom a mocira a garagét :)
amúgy a riga gumi kurvajó volt! kivettem két labdát és máris 100% jól fogott és még mindig türhetően néz ki két hajtás után is. szóval kezdem azt hinni hogy nem rossz!