Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kuplungal az lehetett ,hogy előző este raktam össze . és nem próbáltam ki már. új lamella szettet kapott és új deklitömítést.

le volt bontva. én marha meg rápumpáltam a karra és kitoltam a munkahenger dugóját fullra. gondoltam is hogy ostobaságot csináltam mert bekaphatott egy kis levegőt mivel ez az ujfajta nincs véghatárolva egy zégerrel mint a régebbi . ha nem ki tud esni akár a dugattyuúha teljesen kitolod.

na nem esett ki ,de beszedhetett egy kis levegőt szerintem. mikor rátettem a helyére a lamellákat meg a tányért, akkor viszanyomta ,de egyúttal levegőt is szivhatott.

na és az bosszulta meg magát az erdőben 10 perc után ahogy elkezdtem reszelni meg fejreállni. emiatt szét is estem rögtön fejben és hibát hibára halmoztam ,mivel nem emelt ki a kuplung és ment a motor ha azt akartam hogy ne menjen ,így nehéz volt zikzakkozni. így én zikzakkantam meg inkább és elkezdtem eldobálni a mocit . előbb a kézvédőm hullott szét. aztán a műanyagokat szaggattam.....

de majd most megnyomatom alulról egy fecskendővel és akkor rendbe jön . meg kel javulnia hiszen vadonat új. amúgy a pink féle lamelláktól beparáztattak ,hogy lófaszt se fog bírni. az a röhej hogy pont annyiba került a 7 db pinkes gagyi kinézetű mint a 2 db gyári ami biztosan jó. csak hát ebben az országban nincs 9 db egyforma lamella egy helyen ,úgy kell összevadászni a szemetet 20 helyről egy járatos típushoz. szánalom. mintha legalábbis ürhajó alkatrészt keresne az ember. ,

ha meg még be is igazolódik hogy nem bir semmit az a "proxnak" mondott gagyikinézetü lamella akkor biztos rágyujtom a mocira a garagét :)

amúgy a riga gumi kurvajó volt! kivettem két labdát és máris 100% jól fogott és még mindig türhetően néz ki két hajtás után is. szóval kezdem azt hinni hogy nem rossz!
A Berg elkelt,hat nem mondom milyen arban.....nagyon szerettem pedig.

Mindenkinek kellemes magomlest a mai napra!
bálint. ez a gondnok egy igazi ehte román tenyeres talpas 130kilós kétméteres ősfavágó. a tenyere akkora mint egy szénlapát. nem nagyon akarta senki nyakonvágni .
szédszedtem a motort, még össze kell raknom...
Jössz bányába?

Lehet még túl fiatal vagyok ami a motorozós pályafutásom illeti, nekem ilyen sztorik nincsenek, remélem nem is lesznek
Akkor jó motorozást a sok felszabadult időben
Az igen 1973!
Jó offrodot mára KTM vs. Berg?
Reggelt
Dew ezt nem értem miért kell visszafelé huzkodni a motort mikor kibolyázott aszfaltos ut visz arra..
egy két pofont kioszthattak volna a részeg állatjának...másnap azt mondták volna rájuk támadt.. na akkor még jobban szégyelte volna magát a marha....
Mi lett a kuplunggal?

Lehet az ipse kurvát akart, nem vittetek neki, így elzavart
Buli van!
Látom ma mindenki szopott
Nekem sem jött össze a mai hajtás, bementem a darazsas katlanba megnézni, hogy járható-e kb 7 helyen huzigáltam vissza 2-3 métereket a motort, s nem egyszer, mert az istennek nem tudtam végigmenni rajta, a 3. bólyánál már azt mondtam feladom, visszafordulok, a 4.,5. után elgurult a gyógyszer, amikor kiértem eldobtam a motort és ott feküdtem a földön vagy 10 percig, utána úgy jöttem haza, mint a hullák a lovon
hazaértünk sebisből. eleve késve értünk oda és kibaszott nagy tömeg fogadott. tumultus volta nevezésnél. rengeteg kvados volt. 10 heleyett vagy 12 volt mire befejeződött a nevezés. aztán egyenként inigattát a népet egy körforgalomban épitet kis akadálypályán. sehova nem haladta dolog. találokztunk két dunaföldvári titokolvasóval is! szevasztok!

ekkor előkerült k. peti és kitaláltuk hogy menyünk a picsába miután végigszoptuk a benevezést, pár emberkével megszöktünk a kissé elhúzódó és bizonytalan kimenetelü racéról. elmentünk a campinghez vertni egy jót. jó is volt de elég hamar sötétedik ,azért gurultunk egy közepeset. nekem elment a vadi uj tegnap este összerakott kuplungom. rettentő boldog is vagyok ettől. aztán elhúztunk haza most meg most van.

viktor. Hosiék arad elkerülön alszanak az út széli panzióban ! mert az öreg kempinges kurva köcsög volt és kizavart bennünket! talaj részegen került elő a faluból és egyfojtában kurva kurva kurva káromkodott. délben még tök normális volt! és mondta hogy van szállás. ennek a buzinak soha többet nem viszek semmit! azt mondta menjünk a picsába este mikor pakolásztunk és be akartak bútorozni hosiék valamelyik házba. érdekes volt. de szerintem semmi gáz csak talaj részeg volt a bunkója. reggel mehettek nyugodtan oda szerintem szégyelni fogja magát. amúgy a talaj jó de majdnem porzik! ittott van azért sár szóval jólesz. azért dobj nekik egy sms t mert 9 re akarnak kiérni a campinghez. nehogy óraeltolódás miatt sokat várjatok rájuk. mert esetleg elalszanak.
Jó neked,én reggeltől eddig szoptam
én ma szoptam mint torkos borz...

a sztori röviden.. kimentem motorozni fasza idő stb... na éppenhogy bemelegszik a motor elkezdem eltölteni a kispálya egy gyors szakaszán, erre a fele elött elfullad, nem megy...

na mondom mifaszon baja van...haza mentem kiforditottam a karbit kifujattam, kicseréltem a gyertyát hátha alapon...maradt ugyan olyan...

na mondom nincs mit tenni sterimob lemostam, a sarat rola elkezdem szétszedni brutál karter-rezo védőt stb... gondoltam a powernál lehet valami gebasz ugy is lett... a kar végén a pici csavar egyszerüen kilazult....

mindegy legalább szép tiszta...
Jáxy.. mind azok vagyunk, de élvezzük...
Hello jobb estet!

Ma az 1973,rd 250 jarattam meg Sztendre,Dobogoko vonalon,Holnap off road lesz.
Ahogy eszre vettem nem egyedul engem ert annyi hajitofa...en is megjartam mar a poklokat,koponyarepedes,mondjuk az meg a trialos idoszakba volt.Azota az enduroba is ovatosan megyek,de sajna hogy meglegyen az adrenalin loket egyre nagyobbat es koverebbet kell motorozzak es biza a kes elen tancolok....na de this is the life....a multkor a haverommal egy olyan szakaszt csinaltunk hogy majd befostunk,feltunk szo szerint ,hogy hogy es hol erunk be az ajba...mikor beertunk azt mondtuk,hogy huje vagyunk es tobbet oda soha...na de mit gondoltok,kovetkezobe hova mentunk...ugyan oda es meg elveztuk is hogy doglunk meg a szenvedestol.....vajon betegek vagyunk?
Dew! Minden lehet, de ez tényleg nagyot fog...40.000 pénz az ára, de ez olyan, mint a Hamupipőke, felpróbálod, és vagy jó, vagy nem.
Amúgy bukóba most Thor Quad black azt örököltem ingyé ..
gatya egy ilyen Friisztájl Shift még usa ból hoztam azt anyámmal a combnyakhoz belevarrattam mindkét oldalra 15x10 es 5cm vastag szivacsot +ba patentosa le fel rögzítéssel a combnyakhoz kivehető mosható nem hülyeség
páncél mindig más amit éppnem adok el a protektoringbe besülök meg nekem kényelmetlen az a hálos cipzáros szar, talán még az a No Fear stratos volt a legjobb v a Thor sentinel csimma volt már alpinestars M-kex es szar semmit nembir vihettem suszterhoz 2havonta meg má tököm tudja minem a legtöbb nehéz volt meg kényelmetlen volt olyan fox amibe latalpaltam azt majd beszartam ugy fájt ...kb ennyi
Ha máresés kelésnél meg a védőfelszerelésnél tartunk ill annak hiánya
Cr 125 egykerék menőzés ucán ráraktam egy felicia motorháztetejére én meg beugrottam a szélvédőn
Este 10kor a motort kicibáltam azt az üveg meg összevágott otthagytam a vérem a motortetőn azt spuri, bennem volt 1G spuri
a mák hogy akkor még nem voltam rabosítva csak kb 3évre rá akkor vettek tőlem DNS mintát is szóval turkásztak a szekszi szájamban azt most má köpni se köphetek sehova mert otthagyom a nyomomat meg még Wc re is kesztyűbe járok meg maszkba
aztán volthogy sx200 megint 1kerekelve betonon kimentem a kereszteződésbe jött a kocsi waúúú beparáztam ilyen 3.nyél en azt inkább leraktam a kezem meg rajt felejtettem az 1.féken azt pofára mind1 legalább a kocsit nem basztam telibe lájbujjaim törtek meg atérdkalácomból 1 szép darab csont kifigyelt ...
Ajkarendek motorcross pályabeleszálltam a vastribunbe azt nyilt könyöktörés+üvöltés+igyá Gatogle otnem esik le a vércukrod+hűányás a kocsiba
Csokiberg 650 Fe Kádártai bányatónál elfelejtettem a beton zsilipnél lassítani mert elfelejtettem hogy ottvan BB tudja hol van azt beleugrattam ugy 70 el azt telók kopp nem volt Csikatuning azt odabaszott megint azt hitttem meghalok annyira beszartam azt azt is túléltem
EXC 300 kanyarbakicsúsztam ,túlhuztam belebaszott a szántóföldbe , Kabhegyen hanyatt baszott összetörtorrom törtem
Sx 300 Eplénynél rövid lett nem értem át a túloldalra azt hittem a Crusty demons ba vagyok azt át akartam ugrani a 82es felett azt a Györi busz majdnem keresztül ment rajtam alpinestars bakancs kiszakadt lábujjam 2felé tört térdembe a galyi M-Kexes tértvéő húsig beléjeállt
SXF 350 az má idei termés ááá ne is erős az azt márkón nyomtam egy orrost voltak kalandok ...
embernek gerince 1 van szóval 1jó geincvédő az fontos szerintem v protektoring b szerintem biz sebesség felett szart nem ér a térd meg könyökvédőn meg nem szabad spóroli 1x kell venni 1 faszát
a csizma meg kinek milyen jön be de a túl merev sem jó szerintem enduróba meg föleg
kettő kavinton kell... egyik azért hogy el ne felejtsd bevenni a másikat