Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy...voltunk tekeregni itt ott,meg legalább nem kellett reggel 5kor kelni,aztán így csak délig feküdtem
exc300lenne,ha más is úgy akarja,nem feltétlen saját részre lesz...
Már 2 napja az asszonnyal az ágyban? Jól bírod!

Mit veszel?
én nem voltam sehol,punnyadok a csajossal már 2 napja...

talán kedden megyek vmi motort venni ha eladják...
Igen ő az
Na meséljetek racerok, milyen volt kint? Vagy te nem voltál?
a zerge az a srác akivel istenmezején spanoltál össze? mert eddig nem olvastam hogy vele köpetnél

szevasztok
basszus jaxy.. kurva iriny vagyok rád.. csodaszép helyen laksz fullos a kilátás...
Igen a kilátás az mennyei élőbe itt lenni,csak hószú és unalmas túra volt...nekem a hard,vagy extrem az asztalom,ott szeretem ahol ezek mar kopni nyelni nem tudnak,vagy azt mondjak,hogy Te mennyel ott mi meg a csibe uton
stét.
Szép a kilátás
terephez hengerfej csere? nem vicceli el a dolgot
Zsír bergje is kurva nyomatékos, alapjáraton olyan erő volt benne simán, mint amikor nálam nyitva van a power
Nem csoda, hogy úgy ment fel vele mindenhol lépésben, mint akit húznak
Próbáltam, de nem bírtam utána menni, vagy befúlladtam, vagy elkapart a hátulja az RMXnek
Mi a baj a prox szettel? Mik a rémhírek?
Akkor KTM.
Végül is el akartad adni.
A futóműveit gondolom nem adtad, azt belerakod a KTM be?
Szép napot!
Megvolt a mai napi hard is az elején erősen szoptam, aztán leesett miért volt gond tegnap és miért lehet gond ma is, leengedtem a hátsó gumimat kb. 0,3ra, onnantól kezdve nem volt komolyabb gondom rengeteget számít sárban a guminyomás. Egyet buktam is, bár annak épp nem nevezném, engedtem lefelé a motort egy oldalon, s ráment az eleje egy keresztbe fára a többit mindenki elképzelheti kormány gumibakot kellett helyretenni más baj nem lett
Vendég hajtók egyre ügyesebbek, szerintem a mai nap szopóbb volt, mint a múltkori, de jobban mentek kevesebb volt a bólya
Azt mondjuk nem értem, hogy egy 4T ből hogy fogy ki a benya, amikor az enyém még félig van

Volt ma egy meleg helyzetem, sziklásban felfelé, egyik sziklán kicsit nagyobb volt a gáz, vagy lemaradt a súlypont és feljött holtpontra a motor ráhúztam magam még a kormányra és tapostam egy hátsóféket így megúsztam a hanyattesést
amúgy az igol bv 2 racing a legjobb meg az ipone box extreme . a többi az húgy. én meg próbálkozok itt ezzel a 75 w 90 el aztán majd jól becumizom.
rugattam most a z erdőbe egy keveset de jónak tűnik a kuplung. szerintem 100 % hogy mikor szereltem a kuplungot ,kipumpáltam a dugattyút és megetettem levegővel. az maradt benne és szopatott meg.

amúgy mi a bré van? kihalt a fórum?
mostanára szögeltem mega gépet. volt benne levegő hogy megnomtam alulról. aztán még 3 x oda vissza meglégtelenítettem . mostmár steril benen a cucc légmentes. kiváncsi vagyok milesz legközelebb. ha megint beszarik akkor neked volt igazad .és olajcsere. ha csak ki nem nyirom 1 alkalommal az uj lamellákat.
szerintem meg igen.....
remélem nem. már semmit se tudok. az biztos hogy tegnap a munkahenger szopatott. (remélem) amúgy mikor jó volt akkor nem csúszott. amúgy sem csúszott hanem egyszerűen nem emelt szét . az meg azért lehetett mert levegő ment be a dugóhoz.
En is mentem egy 300 2t vel ,tenyleg jo,de 350 4t six days ,nalam az viszi most.
Te,ettol a 75-90 olajtol nem fog csuszni a kuplungond veletlen?ezekben nincs adalek a nedves kupl miatt...
szer = szar
ne is mond! tegnap ráültem hosi motorjára. 2013 as 300 exc . reklus kuplungal. azt hittem összefosom a bokám olyan isten az a motor. már tudom miért nem szoktam sose próbálgatni mások új motorját! ez tényleg durva volt! nem is csodálkozok hogy így mennek ezek az új gépek! mint egy 4 t de tényleg! komolyan fontolgattam hogy begyújtok az enyém alá. k peti meg azt mondta hogy szer hengerfejet rakott fel ehez a terephez. "mert van 3 féle....... mondom akkor menjél egy kört az enyémmel. de nem élt a lehetőséggel.
amúgy most betettem egy castrol 75w 90 es szintetikus hajtóműolajat. a váltó hibátlanul működik. de a kuplungot nem tudtam hitelesen tesztelni vele mivel szopatott a munkahenger.

személyautók váltóművébe rakják. kicsit sűrűbb olaj ,de már hidegen is faszán vette a váltó a fokozatokat . szóval jó lehet. nagyon hosszú az élettartama ezeknek az olajoknak. kicsit drágább mert 4-8-9 ezer egy liter márkától függően. de megérheti mert nem kell hetente kiöntögetni a 10-40 es gearbox olajokat . azt mondják a szevizekben ,hogy pl egy total kvarc 75w -90 es citroen váltóolaj is élete végéig birja egy autó váltóművében! sokkal nagyobba hőtűrése az biztos. amúgy jónak tűnt így elsőre hisz én attól paráztam ,hogy nem veszi majd jól a váltó mivel sűrűbb az olaj és ezek elég érzékenyek erre. de nem. jól szuperált!

gg áki tanácsolta meg zsír haver . én meg elhittem nekik.
Szali ,mar megint kuplung?vmi otomata kene neked
Mostansag a ktm is szopatgat, bemelegitem 2-3 percig jar,utana meg,ha elindulok lassan kb 5-10 percig fullad kevesell,ha nincs rajta a szivato.........ilyet meg nem csinalt.fuckin carburettor