Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zarandol - szalajtos, gyerekek ez a GASGAS s enduro forum nem csevereszünk itt tartozásról meg személyes problémákról, megteheted de egy idő után szart csinálsz a dumádból.
olyanok vagytok szalajtoval bazmeg mint egy baratok kozti adás.
kérem ne tegyétek.
inkább adjatok tanácsot mint pl. a gumis tanács. itt van szalajtos még nem nyilatkozott.
tényleg ne csináljátok, ez a mai magyar valósag egymást baszogatjak az emberek, s az öklüket rázzák vezetés közben. elég léegyen má. a hisztiböl wazz.
nyilas misi. a te védőd se semmi! lehetne oda is bökni pár nyilat.
tudom ez holnap lesz fiam. reggel edzés utna 10 hova menjek ? küld el sms-be kérem. tudom meloban leszel.
Ronis, jo a cuc DE nagy betükkel egy hibája van s bocs. s az hogy a piros nyilakkal jelölt teröleten egy fa, kö vagy akár egy szük vályuba a rezo érzékeny nyakát hátra tudod nyomatni, ezt javasolnám javitsd ki.
balmadi=balaton almadi ?
felém is elnézhetnél már vasárnap, hétfő, kedd mehetnénk motorzni
Ez a Zsolti mindig ilyen szerencsés
Bikepics nap képe Debrencenből,persze nem a helyszín sztem
Ezt most bontották láttad?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
ez még nem a verzió 4-es?
Vagy ez van a mostani vason?

Egyébként Zsír nem sima aluból csinálja, hanem valami alu ötvözetről beszélt, ha jól emlékszem

Elárulok egy titkot , én már a 30x5 ös sima laposacélt is begyűrtem egyszer, a sziklásban tempóval odacsaptam egy kőhöz, pedig ami nekem van az elég brutál el se tudom képzelni mi marad a rezóból, ha akkor nem lett volna rajta
Korábban repsol, de már elég drága lett, így váltottam IGOL ra.
Köszi a tippet nincs még másik, ez még a 14 éves gyári lamella ,bár lehet a japik cserélték, ez nem tudom, de 5 éve tuti benne, vagy 500 üzemórával
Majd lehet pakolok alátétet a rugó alá, hogy feszesebb legyen, de már 100 üzemórával ezelőtt is service limitnél volt a lamella vastagság, most már tuti alatta van.
Lesz zsé lamella szettre 20 ból megvan, de köszi
de a kisujjad bütykét nem szokták elverni az ágak
pont e miatt tettem még a "gyári" kézvédőre plusz lapátfület
hát viktor... ( tudom hogy hát-al nem kezdünk mondatot, kivéve neked.. ) ez most nagyon bagoly mondja verébnek, gyere bagoly egyélmeg-re sikerült...

mármint hogy pont te osztod neki a telefonszámos szöveget mikor pont ezt csinálod...egész nap hivogatsz akit csak lehet,.... boldog boldogtalant...
balmádi...

meséljek még ötleteket? 1 tipp 6 ezer, 1 tanács 7...

de csak semmi buzulás..
tényleg sajnálom...
hát légyszi végy neki.. ha akarod amazt lejben adom neked.. azzal fizettem ki a kempingben a hétvégén...de forint az meg van...vágod?
ha megyek ottóhoz beviszem.. de ha ez kelll most átmék vele hozzád...
ez vick vót...
amúgy meg ha reggel adod..nincs tartozás.. igymeg hogy itt hagyatad...de aqzért köszi.
én most vittem az öregenek utoljára...majd mostantól viszelneik vagy sem...én már nem vergődök vele hogy ...
ö sem vergődik velünk...amit használunk kifizetünk...ők ebből éélnek én meg már unom a postázgatást..+nem is dohányzunk.. mért nem a dohányosokkal veszi fel a kapcsolatot?

bernárd jó arsz.. szeretem hogy kibabarátságos
a menetet és is egyedül tervezem... robúrtól függően...mert őneki meg csak a v-h a jó..nekem a sz-v a jó vagy a h-k a v-h az szar...
de ahogy a többség lesz én is oda húzok...
qplungoddal ne szarj.. az a + lamella..attól jó lesz megent hónapokig!a többi nem volt megégve? mert akkor az hidd el jó lesz.. ez a + lamella a krosszosoknál szinte alap..kérd csak meg palkót

a mestert áthozod vasárnap a kempingbe? mert szeretnék én is tanulni kicsit.. ah áthozod akkor ott leszek vasárnap reggel ..ah meg nem akkor meg sebesbe átmék én is vasárnapra...
kéne már megent felszivni egy kis tudást...
ha emitt leszünk akkro a déva pataknál nem mész előre és a jobb ágabn maradva elviszem magunkat ioda is ..meg csemege patakhoz is! ott kiváncsi vagyok ki lesz aza aki egy edül meg oldja.. rajtad kivül.. pl azt hogy ez a srác ez mag fogja egyedül?
én egyedül megyek ki a hétvégén egyéb okokból. nem akarok alkalmazkodni senkihez. ha van kedvem maradok vasárnapra és ha egyben marad a motor., egyenlőre le van bontva a fél oldala. várom a pénteket hátha van lamella . meg kell pár apróság. ha sikerül összerakni akkor megyek ,ha nem maradok . közben sok a meló is hálistennek. elvileg összerakom . de inkább ezért utazok egyedül ne kelljen igérgetnem meg 5 percenként telefonokat felvennem. szombat reggel bernát ervinnel találkozok pancotán. ök vezetnek el sebisbe a cselendzs helszinre. a lej meg kurvára nem lényeg . gondoltam, hogy nem viszed be . csak engem tudsz állandóan oda berendelgetni ,ha kell valami. anyámék mennek kirándulni a vénasszonyokkal románba és kért pár lejt kv ra. vágod? leszarom a 25 lejt .majd veszek neki 100 at csak hirtelen jött hogy ott van egy kis apró pont tudna abbók kv zni egyet. szóval lényegtelen. tul nagy szivességet kértem.

az sem igaz ,hogy én addig akarok veled meni míg nincs más. ez épp fordítva van.én ha nem akarok veled meni akkor álltalában egyedül akarok menni nem másokkal.

így lesz ez most is. ezért nem veszem fel a telefont mert elkezdessz győzködni meg ígértetgetni ,holott kurvára egyedül akarok menni.

nálunk csak akkor nem lesz szeksz ha már volt .

na ez már úgy néz ki ahogy kell.. kerek mindenhol mint a bilyi füle... nem szúr fel sehol és nem gyűjti be az avart mint zsirferi a telefonszámokat..kétezer szám annian nem is élnek ezen a fŐdön?

bálint csak arra vigyázz nehogy úgy járj mint egyik haverr aki megtévesztette a ferit
felrakott olyan kézvédőt ..hogy az ..nem görbült el..d e a kormánya az lefittyent...túl jól sikerült... szerintme vagy 10x 30as almg 4ből volt...azon nem is látszik semmi ..csak a kormány mondom az kissé...
huh gec ez jol nez ki nagyon, látszik a kulcsbol te nagyon 5letes vagy ?
pösti vagy megnéznélek személyesen. anyagot hol veszed ? kurva jól nézki...

sex nem lesz....
igazad van 4T a tuti fogyasztasban meg a tempoban nagy ember alatt
de kis vezna kezdoknek meg az igazi szopoba valo a 2T
az 525 pedig egy csoda gép igen a henger soha nem kopik el en most ez evben kettot lattam felujitva egyikbe 700 u.o. a masikban 1000 ora s csak gyuro kellet bele, a kTM-knek saja szar a szelepházuk az szet kopik.
de a hsizti a 4T vel hogy egy felujitas 350-400e Ft egy 2T kibir 500 órát s költesz rá 120 hengerre s dugora, nem is beszelve nem romlanak el. kjönnyü. s ha monjuk megfözöd s meg ragad a dugo ha kihutod ujra indul.
szerintem a 4T hosszu tavon gazdakokbnak valo.
megjegyzem az en mocim blokja marmint technologiban a te megnem nevezendő racer baratodnak a 2004 mocijával egyen értékü, a henger technika ujabb. de a 2T az örökös. 4T ben pedig az 525 meg 450 a 2006-2007 változatok jók. az ujakk pedig egyelöre nincs tapasztalat.
az uj 350 blokk kiforta magát, olyan mint egy 2T sulyben s teljesitmenyben, könnyü s lehet jó lesz, en nem vezsek most mert félek sok lesz a fentartása, olaj csere 12 u.o. ként meg ezek az uj vasak törnek mint a kékesz a muanyagok meg minden alu is.
kösz a pozitiv hozza allasod. ugye szeretsz még mi ? Gabit ne bantsd s motorozunk meg ugye el akarom töled meg Gabitol tanulni a tempos dolgokat nekem az negyon hianyzik..... hianyosagom. remelem meglesz. !
jahh és pont tegnap csináltam meg a kézvédőket is savállobol...mert a hétvégén leharapta egy fa a szuper erős sok évet szolgált alut...béke poraira...
zsiriferi-nek... bárkine csinálok ilyet... van az a pénz...
a múltkor eg yizsmerőzsöm..nevet nem irok mert megsértődik...
szóval ő mondta és igaza volt...

nem lehet racer akinek 7 éves motorja van az max szenvedő alany lehet...racernak nevezzük.. max 3 éves korig..utánna túl sok a baj velük...persze én ezt nem osztom mert az esikszem azért az 5nyuszi öt és kő kemény, de egy 2t szétqplungolt kiforgattot jószág..az már neme úgy birja a racékat...
olyan mint az ember...40évesen is erős még de egy 25éves korabeli önmagával.. már nem fog racéra kelni..mondjuk az ember az edzhető...de egy motor csak öregszik...
szóval a mikor kimegyünk és hazafelé mondja hogy nem jó már ez a 7 éves gép neézd meg a többiek mikkel vannak(2012 volt a legöregebb)

hát be kell látnom igaza volt....
viszont az enyémre nem mondom hogy 8 évesm ert ién tavasszal kapott új gyűrűt..é egy db csapágyat a ftengelyhez..szóval éna zt mondomaz az 5 nyusziötről hogy tökre fiatal az is fél éves...ha kap egy első betétet si akkor meg már csak 5 hónapos:-)))
kapott gyári qplungoljat is hogy ne bénázzak már annyi ezzel a forráskor kipuhuló rebszolla.. szóval 4 hónapos..
füll zsir noymjad.... kösz.
milyen olajat használsz ? amit javaslo kapd szet a kuplungot s nézd meg mi a méret határ ami ir a konyv, mérd le s ott tartasz csere, mert ne legyen az beszopsz valahol s masok nak is elrontod a napját meg a magadét.
Nekem mindig van polcon kuplung. enyem is nyikeg nyokog de a szar olaj mitt volt
javaslom, szed szet, merd le s olaj csere, a másik ami okossag, tegyel be plusz lammelat a kopotba s akkor nem kell venni ujat. sokan csinaljak ezt igaz regi kell ehhez.
vagy mint poenbol mondtam szorj bele egy két kis kanal homokot ozt tobbe nem csuszik.....
ha kell zse a kuplungra szoljd dobok sponzoriba... zsir...
majd le dolgozod a heygekben motoros tura vezetoként....
mindjárt nyomok neked képet rola...csak hogy lásd hogy néz ki egy komoly rezovédő....

volt nekem is alubol, de az nem volt az igazi.... ez a mostanni örök élet+1 év...
meg ismétlem magam elnézést a barátaid-tól.
De a motoros külön álat, én annál nagyobb. nem igazolom magam De a ficsur nagy arcu beképzelt emberkéket nagyon birom és is ilyen fasz vagyok a gáz azok engem nem birnak. A csapatodból pedig amultkori kimondotam emlexem ketten is a nap végen oda jöttek s örvendetek, az egyik meg is ölelet, meg is voltam lepödve. Tudod a két srác aki a másik utón jöt,
a ficsur fiu aki veled ment az nagyot szolt, az még a ultra draga kalvin klein szapanjábol is nem akart adni amit ott felejtett a kut oldalaban.
S utolso sorban en laszarom az emebereket, aki nem kedvel az a ö beja én egesz eletemben hisztis nagy arcu voltam, de aki megismer s jol az megszeret, telomban tobb mint 2000 szam van s mind felveszi, szeret s ha felhivom még ausztrliaba is eljön ertem ha le robbanok.
Ami rád vonatkozik bármekkora paraszt bunko vagy imadom a motorozasod a stilusod s az arcod de komolyan s detto a szalajtosét. Jo motoros vezeto vagy es kivaló motoros. Jo cimbora (eleget nyaltam...) csöpög.... ! nem szoktam.
ti pedig egymást ne baxtasatok mert tudom igy is ugy is mint két rosz szereto bantsátok egymást de mindig egyutt motoroztok ti faxok. he he.

koszi a moci dicséretétt s a kritikát is elismerem. de sok a teszt s proba abban a galytöröben, eddig ez a legjobb, szalajtos pedig titkolja titkait....