zsir ezen ne huzd fel magad... ők világ életükben ilyenek voltak, állandoan tépik egymást mint két hisztis... már ezer éve a kék-sárga forumon is... mint valami rossz házasság, jol megtépik egymást aztán este jot dugnak... ilyen se veled, se nélküled dolog...
Több mint 15 mili akkor a sötét kéket kaptad be estére? jaj lesz most a kutyáknak is..ha hatni kezd kivont kardal futkosol majd otthon..adass az asszonynak tetanuszt mert ha azzal a rozsdással megbököd vérmérgezést kap
amugy viccen kivül... mikor csináltam gondoltam rá hogy rakok be oda egy kereszt darabot... 5 perc alatt be lehetne most utolag is dobni....
de nekem gyakorlatban szinte sose sérül ott a rezo... legalábbis "fehérhollo 5.1-es" kategoria..
a leggyakoribb sérülés alulrol felüti egy farönk, vagy szikla, attol rogyik nyakban és eléri a jobbos hűtő alját, plussz feszül össze-vissza koptatja a kipufogo csonkot, eléri a vázat ilyesmi...
a másik gyakori dolog az oldal sérülés, de ez azokbol az irányokbol is tank verzio...
drága tezsvirem ez a verzio imár lassan 1 éve fent van, egy és ugyan azzal a rezoval..... igaz én csak a boltba járok vele aszfalton, és elesni bedőlni se szoktam mert motor féltő vagyok... látsz rajta ott egy horpadást is...? na ugye....
jah s gumit ugy viszik hogy harmincasával hozzuk s nem maradt, megint lehet hétfőtől lesz megint 30 db. de az is elmegy gyorsan, szoval ha lesz s nem pofázol magán ügyeket it akkor küldök le egy gumit. de ultra kemeny bakelit lesz ok ? olyan hogy se oldalazo se kövön nem lesz jó, csak egyenesen nagy gázzal 2 bar nyomással.... :-)
a gumitrol beszélek szaljatossal ha engedélyezi ö akkor kapsz egyet sponzoriba ok ?
egyett értek veled.
megyek szombaton de csak pihenőben semi race, esélyem nincs, sok a gyors races crossos menő. én csak a jó cimbik miatt megyek.
nekem kell még 1 év, s akkor meg lesz a tempo, utána már csak a port látod a motorom után, szoval most csak tanulok 1 év még. kell a tempo. persze ovatosan.
ha a fogorwos ezt meglátja téged is elküld 1 gyökérkezelésre
ja 2000tizen3as mi.. hát akor az dév motorja meg kétezer 14es
szerintem ezzel 15 éve még apukád kertjében körbelovagoltad az almafát...
hály..ferensz.
nem értelek.. hol a baj
szali sem érti szerintem...
készülja a racéra... innen menek 100an...
le a kapappal a gumikirály előtt
hozhatnál nekem is 1lyet .. itt a zarándba elkopotatom meg kiviszem a füves ec pályámra is és leirom én is ..hogy biri az extrém+pályamotorozás igénybevételeket
ez a ronis féle..ezt még ezen az oldalon nem is láttam...gyakorlatilag a bal oldala tökéletes a jobb oldalát meg elfelejtették megcsinálni
mondjuk csak 2 lap hiányzik onnan de az naggyon
Dew senki nem megy feléd holnap sem az után, sajna, ma szereztem neked egy alig kopott 6 days pluszban, igy lesz a ujra futozott zsir uj meg egy napos 6days.
ha tudsz valakit ki megy feléd kérem szolj tudjam lekuldeni ok ?
Az enyém sima S235 ös talán, a saválló meg jóval combosabb
aztán csak bepucsitassz.... és érezni fogod a törődést...
de nekem gyakorlatban szinte sose sérül ott a rezo... legalábbis "fehérhollo 5.1-es" kategoria..
a leggyakoribb sérülés alulrol felüti egy farönk, vagy szikla, attol rogyik nyakban és eléri a jobbos hűtő alját, plussz feszül össze-vissza koptatja a kipufogo csonkot, eléri a vázat ilyesmi...
a másik gyakori dolog az oldal sérülés, de ez azokbol az irányokbol is tank verzio...
tölem kapsz egy lofasz...t a pics...ádba.... bőven több mint 15 mili
drága tezsvirem ez a verzio imár lassan 1 éve fent van, egy és ugyan azzal a rezoval..... igaz én csak a boltba járok vele aszfalton, és elesni bedőlni se szoktam mert motor féltő vagyok...
van még kérdés..
mert szimpi ez a 15mm magas riga gumi..naon...
a gumitrol beszélek szaljatossal ha engedélyezi ö akkor kapsz egyet sponzoriba ok ?
megyek szombaton de csak pihenőben semi race, esélyem nincs, sok a gyors races crossos menő. én csak a jó cimbik miatt megyek.
nekem kell még 1 év, s akkor meg lesz a tempo, utána már csak a port látod a motorom után, szoval most csak tanulok 1 év még. kell a tempo. persze ovatosan.
ja 2000tizen3as mi.. hát akor az dév motorja meg kétezer 14es
szerintem ezzel 15 éve még apukád kertjében körbelovagoltad az almafát...
nem értelek.. hol a baj
szali sem érti szerintem...
készülja a racéra... innen menek 100an...
le a kapappal a gumikirály előtt
hozhatnál nekem is 1lyet
ez a ronis féle..ezt még ezen az oldalon nem is láttam...gyakorlatilag a bal oldala tökéletes a jobb oldalát meg
mondjuk csak 2 lap hiányzik onnan de az naggyon
Mountain man mi a helyzet?
ha tudsz valakit ki megy feléd kérem szolj tudjam lekuldeni ok ?