Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szekrényes feljáró
http://youtu.be/zAXOfXv9p3E
Tsókolom Minden baba odakint?
Pár kép a versenyről s végéről !
S megjegyzem én többet nem folyok bele itt a barátok közti hangulatu, hisztikbe meg hangulat jelentésekbe, igérem, s csak tisztán motorozás s GASGAS témákról írok kedves forumozok.
azt is megjegyzem aki garantáltan tisztán ilyen témákat akar az látogassa meg a:
http://www.facebook.com/groups...

itt nincs hiszti meg pletyka meg szarakodás.
Sebis Enduro

Na kiderültek az eredmények meg kicsit jobban összefoglalom a versenyt s a történéseket:
10 kor volt a nevezés zárása s Gabival fejes megérkeztünk 9:50 kor, sajna elszűmoltuk a +1 óra töbletet romiban, szoval necces volt a dolog, de sikerült la is parkoltunk s durva hosszú sor volt, befizette a gabi hosszu szivás után a 100 leit a roman mamms nak kinek csak persze a lové kellet.
Majd szám felragaszt s láttuk a prolog páját, ott volt Hosi, Kis Jáger, Borka (szép fiu) Fejes velem, s még két magyar kit nem ismertem, Kátai Petyka is de sajna a prologot csak Hosi csinálta végig mert megunták a várakozást, s léptek le a kempingbe (aranyaág). Engem is hivtak de én mondtam én ha valamibe bele kezdek azt be is fejezem, meg ott volt Run Berg S haverom s kiváncsi voltam az a pálya mit is kezd majd velem meg én vele. Hát durva volt mert majdnem 200 részvevő nek egyenként végig kellet mennie a prologon s én voltam az utolsó de mint látszik lettem első szerencsémre. Tudom ha ott vannak a sirokiak, Kátai Petyka s mások még huszadik sem lettem volna. ez a igazság.
A mi a versenyt jelenti, hát nem volt indulási sorrend, hanem ahogy befejezted a prologot mehették az indulási pontra, ahol jegyezték indulásod s a végén érkezésed.
A pálya utrla brutál zsir volt, fekete foldes gyors lassu s köves meg sáros gyors szakaszok egyáltalán semilyen hard rész nem volt de nekem ez hiányzott a tempo. de nagyon, szoval örvendtem nagyon. Gec jo volt elöztem kurva sokat de nagyon s nem is értetem hogyan de nagyon élvezetes volt, olyan volt mint egy enduro cross verseny csak por nem volt, nem voltak hisztik, le fel tempo, fel le tempo gec jó végig cerka keményedés.... uff de jó volt.
Közben quadok -kal is találkoztunk, kicsikkel nagyokkal nagy can am al 800 cc -s kicsi ultra gyorsakkal, akiket nem is volt könnyü meg enni de sikerült. Ami kicsit érdekes volt és nem dhitő az hogy a pésztorok lenyulták a szallagokat, meg szerintem mivel utolsonak indultam szerintem kicsit a pályát megbuzerálták, volt olyan szakasz ahol háromszor körbe mentem, se a végén kitaláltam merre lehet a tovább. Sajna 2 check pointot kihagytam valószinü zászló hibábol, s emiat kaptam 240 perc büntit. Így valami 60 sokadik lettem.
Radu ha nem kapja be a büntit a Prolog miatt elsők közt végéez s én is ha nem marad ki a két chack point de hát ez nem vigasz, sem számit mert a pélya ultra brutál volt.
Utána a veseny végén szuper volt a hangulat jöttek a a quadok, a prolog pályára öket csak a végé engedték fel a prolog fa pályára nehogy szétverjék azt, nagyon durva volt látni miket müveltek a nagy vasakkal, utána haza, felszedtem fejest aranyagon majd kaja a haverokkal. Zsir volt naddon. Meglepi volt mert Arad elejében találtunk egy nagyon fasza grill csirkést és olyat ettünk amit még soha, nagyon elégedettek voltunk,
Jah közben kis Jéger meglépet a kempingből Fejes gabi ugy megtépte a csapatott a menettel, de összeségépben jó volt.

Összeségében ultra zsir volt a menet. javaslom mindenkinek a romcsiban való versenyzést.
ilyen a popszakma....
sajnállak ám,biztos fájhat
hááát ez ilyen.Tennap a Nagy Lacinak is szóltam az időmérőn,hogy keményítsenek a húzón hátul,me a gyermek elfog esni, ott-a,azt mutattam neki.Aszongya,van futóművesünk.Mondom,az okééé,de szójjá akkó neki.Azt ementem.Szegíny gyermeteg esett is, pontosan ott ahun mutattam
Szóval ennyit a szólásrúú.Szól a faszom ezután,még,ha kérdeznek se
Jobbulást! Na,szóval ezé fűrészelnek be erre minden fát,ha nekiesik a motrotos akkó kitörik és nem lesz baja
Mi is dögrováson vagyunk a gyerekkel,már hangunk alig van,de semmi bajunk amúgy Jó ez az orvososdi
Nem nagyon:-(
Családi életet élek,welnesselek,teljesen jó Útra tértem ma született bárány vagyok farkasbőrbe bújt bárány vagy fordítva v nyúl?
Ez a hobbi jóval többe lenne neki, mint a motorozás

Te ezt űzöd mostanság gerinc pihentetés képp?
Voltam arra off road ulni vittem sörtde nem voltál ott
az öregek tudnak élni..
én meg egész délután motoroztam a kis hülye helyeimen, és ismét rá kellett jöjjek ez az a sport ahol mindig van mit tanulni....

főleg mert hogy rendesen sáros volt , ilyenkor a fák rendsen nyálasak...csusznak mint a...aaa...
Jaj öreg hagyd a gecibe...Öreg vagy már
Kell egyúj hobby neked
Én ma egész délután metszettem a pénzfámat hogy jövöre jólteremjen
Már profiknál is láttam, meg itt a Viktornál is megfigyelhető, hogy nagyon meredek lefelében nem szembe áll a motor és úgy csücsülnek ülés felett hátra és engedik lefelé a vasat, hanem kicsit félkeresztbe van a motor rádöntve a hegyre és el van fordítva az eleje, az lefelé mutat és kicsücsülnek keresztbe

Jól látom, ez valami technika, vagy csak véletlen? Köszönöm az okítást
ronis...
lyobb bulást..
én azt mondom ezzel a vállal ne vállaj többet

déw.. azzal a tempval ha nekirongyolok... felugrik csak az a baj felfelé és nem a hegyfelé... de nincs gond...nincs hiszti csak a gázt kell húzni
a talaj jó volt... könnyű olyankor...azért nem véletlen a za a neve hogy a duplasziklás kézfejtörös...mert volt ott már olyan is
én sem azért estem el mert olyan jooo...

különben is a fa tehet rola.. lesben állt s kis sunyi hogy kicsapja a kezemböl a kormányt...
Látom felért
Van tempód rendesen felfelé csak el is veszik szépen a fellépő után csoda, hogy onnan fel tudtok még jönni, látom van becsücsülés kormányhoz rendesen
Ha azzal a tempóval felugrasz itt amivel jössz, akkor a repülés utáni talajfogásból már nem lehet elstartolni tova?
ez védhetetlen, tempóban nem jó elesni
Jobbulást!
Szép estét!
estét...

ma ismét megtapasztaltam az erdő sötét oldalát...

sztori röviden.: tempot mentem a kispálya egy új nyomát motoroztam be, aztán nagy volt a tempo, és egy ármány kisfa ugy kiütötte a kezemböl a kormányt, hogy gyakoroltam a talajfogást... röptemben már láttam ahogy fejjel fogok levenni egy méretesebb fát mint valami rögbi játékos...
utána picit elüldögéltem a földön és néztam a burám felett repkedő három rozsaszinű kismadarat...olyan kis édin röpködtek..
a vállamat sikerült rendesen oda tenni, ugyhogy most a vetközés- öltözéshez fejlesztem a tündértánc 6.1-es versiot.... kis risza pucsitás , pár hülye moozdulat és már be is vagyok csomagolva a kurva poloba...
na itt a duplasziklás...

http://youtu.be/wrItodo7bfQ
szali..igazad van...
én kérek elnézést.. ugyan úgy elférek 100emberrel a fúrumon mint veled is ..azokkal sem megünk együtt és még is jókat szok dumálni...veled sem és veled is jókat akarok dumálni...ennyi...zsirnaknek igaza van köcsög vok...
de felylődöm....
csak arra kérlek sokat mesélj mere hajtottál a haverjaiddal és akkor érdekes tagja leszel a fórumnak...
nem úgy mint miko elvisznek ránkába és annyit irsz rólha hogy jó volt... többet mesélj...jó fej leszel mert az is vagy...
hajrá.
bocsi a kálypit nem olvastam mert nem vette mészre hogy irtál
de hamarossan észreveszem...
amit viszont észelek.. neked szükséged van egy másik verdára..mert ezt már...túl sok az a hiba hogy véletlennek vegyük...egy jó 2008-9 300exc vel már te is ügyesebb leszel...
aazl ne törődj hogy kapeti nem próbálta kia a szarod.. mert akkor csúnyán alulmaradt volna minden hol...sőt lehet kiderül nem is olyan ügyes...
mert egy jó motorral könnyű jól menni...
a hosi géopes inaon jó...meg a többuié is..de egy sx 5nyuszi öttel aminek sikszdélyzi a kereke..azért még nem képessek felvenni a racét
de tegnap is mondtam pár embernek...egész ügyesek vagytok ahhoz képest hogy nem vagytok seggediek
hály..
az van hogy déw-0,5 isten feltöltötte a vidiket a kameráról a gépre és az egyik vidi az már majdnem fent van a lyuhtúbon...
egy mázsfél perces...pont amikor a duplasziklás kézfejtörösön felmegyünk..
van 9 perces is de az majd este inditom el mert az vagy 5 óra mire felér a gyutúbra...

mindég jó helyeken mentek az tutti..
nálunk is vannak fasza helyek azt mondtál a szfehérváriak...de azért nem hasonlitanám össze azt mikor egy 1800m magas hegy meg egy általában 400-500m méter magas valahol motorozol...de kihívást kaptak nem keveset...
Vik.A jo videok nem esnek csak ugy az olodbe...azokert meg kell szenvedni .A hetvegen mentunk vagy 100 km de sok akcio nem volt.Mondjuk 7 en voltunk mint a 7 torpe,de a komojabb nehezebb endurora talan 1 lett volna kepes rajtam kivul,na de igy is bevittem a szopokaba ,hogy valamit fejlodjenek mert az erdei utacskakon biza nagyot nem fejlodsz....na de a jo vidik csak jo helyeken keszulnek,es jo rajderekkel