Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsir... azért a boltba járást nem szo szerint kell érteni

drága tezsvirem...tudod ez ilyen zip fájlba csomagolt duma...
orvoshoz ne menj... csak rosszabb lesz.

majd meggyogyul, persze nem 1-2 nap sajna

fontos, mindig hordj bütyök védős kesztyűt...azok a szép szines vékony cérna szarok csak dizájnra jok másra nem..
Pedig fel akartam eppen ajanlani 4par hasznalt kesztyut,kis lukakka,de hekkelheto....atvigyem a mutterodekhoz,berakom egy zacskoba?
s aszony mire vantartva ....
voltaren dolo, vagy cataflam, nalam mindig van, motorozaskor is.
valoszinu fertozodot be.
ki kellene nyitni nem e gennyes., majhd fertotelnites s ujra bezar.
Jó napot!
Kéne egy kis help, hogy lehet gyorsba gyógyítani
1. Ma úgy keltem, hogy nem mozog az ujjam aztán csak sikerült mozgatni, de fáj mint rohadás, behajlítani nem tudom még. Tegnap letört a kézvédőm és beleállt az ízületbe egy tüske, vérzett elég sokáig, de tegnap még működött rendesen, bár lehet a motorozás meg az adrenalin miatt nem éreztem, hogy fáj
Sajna a bokám sem az igazi szarabb mint tegnap, s még azt mondják az alvás pihentet
lessz az 6 honap is... amugymeg leszarom mert amugy is tiszta tropa mindkét vállam ...a sok boltba járástol meg szatyor cipeléstöl...
nekem is volt ilyen amikor 1 nap két hátso defekt volt... kibaszott demoralizálo,...

ráadásul a kicsipődéses defektet csak giga folt fogja be.... abbol is a profi cucc, és még a repedést is vágni kell kisolloval...
Szia!
A Pálya egész jónak tűnik a Tukival voltunk hétfőn bejártuk a terepet,ha a esni fog az erdei rész kicsit trükkös lesz de azért teljesithető,terveztük a csapatversenyt remélem összejön!
Nem biztos, hogy megoldódott volna ragasztóval, mert kihasadt a gumi. Valami kavicsnak mentem neki, ami feldobott, de előtte még a felnimet is meghajtotta rendesen...
Volt az autóban másik belső, de amikor másodjára is defektet kaptam -
a gyári nem volt kritérium csak gondoltam megkérdem nem -e használt szart esetleg, hogy feszt ömlik az oil

bár tegyük hozzá jó anyag a gyári cucc és két euro a szimmering meg az "O" ring (550 huf) ha nincs kedvezményed .... ennyiért van a szar a falusi csapágyboltba bakelitből...(van ott jó is persze nem mondom de általában nem azt akasztják az emberekre...)

amúgy ez nem is redőzött forgásirányos cuccli.... tehát akár jó bele a rendes is....

ami drágábbnak hat az a szimmering futógyűrűje ...de bár az is százévente kell...az sajna 9-10 euro .....ez is hibaforrás tud lenni ..ennek is csak a külsejét nézik az emberek ..találtam belőle már rosszat majd fotózom hogy a belső beszúrás rossz és az oring nem tömít...

gabesznak meg van csinálva ez a ....hamár öreg a kéttészemét lánckerék zégergyűrűs faszság is akkor lötyög a lánckerék és folyik a tengelybordákon ki a nyál bajság is ..... már profin mint a 4ütemnél csavarosra, hogy jobban feszítsen és nyomja az o ringet.....úgyhogy eme hibát nem is vesézem....

szimmeringház aztmondja jó... láttam olyat is ,hogy az volt szar...de bekenheti valamivel esetleg....
szóval gabesz hajrá meg bírod csinálni itt van minden ami baj lehet ezügyben.....

SHAFT SEAL RING 32X45X7 BSLNBR (régebbi lovaknál 6.5 volt de már erre változott jó a 7 es neked is )

O-RING 24,80X2,20 P431 NBR 70
nekem is volt ilyen hiszti. ra estem.
sérült in vagy hüvelye. hoszu hoszu hiszti
amit lehet s csinaltam is azt a pontot ahol baj van addig eroltetni mig elmegy a fajdalom jah s voltaren dolo minden nap.
kb 3 honap a hiszti mig renbe jon.
amugy igazad van ez egy olyan egy napos fájás volt, de győzött a diclac meg a lobalzsam...

olyan van vele ha felemelem a kezem akkor fáj egy ponton, dehát motorozás közben nem kell emelgetni a kezem... mondjuk az öltözés-vetközés az vicces volt...
Gabikám nem kötekedés képpen, csak szakmailag teljesen jo a lánckerék szimeringhez a bolti is....a vitonos szimerengeknek 120 fok-FELETT van jelentőségük... söt kötelező!

márpedig ilyen hely egy 2t blokkban csak főtengelynél van.... a lánckeréknél sose lesz annyi.
hacsak fel nem gyujtod a romodat....

sokkal nagyobb jelentősége van a gyári szímeringen azon a részen azoknak a menetirányos kis redőknek.

zéé mestert meg csokoltatom
morgenmorgen..
100% a gépeddel van a hiszti.
a megoldás memoria kártya ki be olvasóba az 100% müxik.
az xp-windows-okat simán okos u.mond rnedszergazdák szét szögelik ozt utána nem megy, nem is beszélve biztos valami "jól összerakot neve nics gép"-töl várod el jól müködjön.
a samsung az márka s megy. ha nem akkor sötét.
a windows az képes wilágitva is nem menni...
a kamera tipusat csak letudod olvasni fiam... kb olyan a válaszod ktm a motorm s a sxs525 az elfelejtödöt ? kicsit csajos vagy....
megyünk okr témából kifolyólag őrbottyánba.... én személyszerint nagyon rég voltam .....még versenyen..de akkor is szakadt az eső....hát a pálya azt meg főleg nem tudom merre hogy lesz kijelölve vagy milyen....akkor javarészt föld volt ....amiből sár lett
gyönyörű a terepasztal... teljesen hirtelen elvegyülnék ott veletek azonnal...

nyerek is a lottón hétvégén.....
525 a legjobb blokk 1000 u.o s csak gyürü csere.

http://www.facebook.com/photo....

igaz a kipuf szelepek kukák voltak, szamuray kard jelenség.
http://www.facebook.com/photo....
királyválasztó !
ki tudja milyen az a örbotyáni pálya ? volt már ott verseny (lehet hülye kérdés, söt biztos), ki megy ? s láttátok 3-4 fok lesz sok eső után (péntek) ?
ki mit gondol ?
hát az lehet..de bedugom úesbébe és nem látja.. de van hogy egyből.. azt mondtálk visgyem vissza.. majd kiderül ha buta arszal jövök ki a médilyából és nekimék az első fának mert nem láttam a..zidegtő.hahahahah
ferikém mi a tipusa..hát mondom számszung.hahah
mert értek hozzá..ja és fényképezőgép.

zozi...mit sazólsz milyen a hely?
mondom nem szar.
Jó napot Mi a pálya arra kint-e?Menel a királyválasztóba?Menni kéne kintre is,de most elment az erő boré hangon majdnem a nulla,látni még látok
feri ez a csajok hibáznak ez jó
akartam ezt pont írni..... bár akármi is lehet..... de amilyen cseresznyéje van a bótba rádugják nekijje és majd ott elsőre simán jó lesz és néznek majd viktorra mint az üveghal....
mi a tipusa a kameranak, ileltve miert nem a kartyat dugdosod egy kartya olvasoba, usb be es ki annak mindig rosz a vege, elobb utobb vagy a gep usb-je vagy a kamera usb doglik meg.
s nem biztos a kamera szar hanem szétvan heckelve a winfosod. s bocs de inkabb a windows szar mint egy samsung kamera.