Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerbusztok................ végre megtudtam nézni végig akadásmentesen a videókat.... viktor magyarhangjával...... király
ma ne menjetek orkokhoz áramszünet van............
most lám..
a hétvégére jön az eső... sok sok sok eső..jövőhéten akkor itt a shár?
lyaúreggelt mindegykibe

a srác ügyes...kodi veb...kicsit tanáros

na a szuper szÁmszung fényképezős kamerát viszem vissza a bótba.
mert a számitógéphez vagy 5 alkalombol jó ha egyszer csatlakozik.
először azt hittem hogy csak balfasz vagyok..ez igaz is ..de a kamera is szoftverhibás lehet vagy mi...
pénteken vettem azt mondá a rendszergazdarokon.. hogy 3 mókanapon belül cserélniük kell...és az még ma csak a második
majd kiderül médilyamárketba mi leszen a hozzáállás...mer amúgy meg tök jó kis gép....
Brutál szép forulás nézétek a 30 másodpercnél !
http://youtu.be/ewkOg0f62X8
mirko.. az jó..örülök hogy te is a titokolvasásból kiléptél ide közénk fhénybe
tök jó lehetet a paprikás kumpri. imádom az ilyen bográcsos dolgokat. ..
babot tettélbele ?

fent a valasz 176618
Thommy...thommy...jöttél volna velünk,mindig van kéznél szerelővas....meg ragajtó.

tényleg....lesz még az idén valami race istenmezőn?
kérdések árakrol:
12 berget mar nem kapsz, csak 13 sajna dragak az uj 2T Berg 300 az 6.500 joro netto. en pont a váltáskor vettem majusban 2012, juniusban már csak 5.000 korül mozognak. az az éviek. de függ kitöl veszed mennyire éhes.

van aki azt mondja ez meg az olcso meg itt ennyi ott annyi annyiert tudod megvenni amenyiert ki alkudod. szerintem árban a legjobb a Kuba Richi.
en jarok ki hozza havonta s mindig van nala 10-15 motor. most is volt.
sixdays 350 - 300 berg, kis ktmek 125 sx stb stb. szerintem korrekt s rendes.
alaktresz rendelés érdemes oda figyelni cikszám szerint rendelj töle mert csajok hibáznak.
Jaúú reggelt vietnámi papucsosok
Az volt,p.krumpli.Tudtam,hogy nincs meleg kaja,gondoltam örül neki mindenki,de így is lett.Megették,állítólag még élnek...
Hy A számom szupertitkos,még az asszony sem tudja...
Amúgy tényleg régen találkoztunk.Biztos mi nem járunk arra,vagy te nem jársz erre
az exc 300 és az eigszcély 350 közt a különbség 50ccm+ az égés..föld
most akkor te is 4kélyes leszel?
szóval jó volt a tura.. el is fáradtak kellemessen...mindenki boldog volt..le a kalappal az ottani túravezetőknek..
a GGec300six days-el Norbi? ügyes a csávó! nem vettem meg a motrit,mert elkelt,de jön másik! tehát pár nap késéssel,de lesz exc300 vagy exc 350,még eldöntöm... berg nincs,am azt vennék!

ZSír! te biztos tudod mennyibe került a haverodnak a new 13as TE300...elárulod? jöhet a petruschvcitromail.hu-ra is... én a kis rózsaszín ruhás srác vagyok istenmezejéről...ha beugrik...tudod kérdeztem a dekni védőt,meg a kartervédőd...ha így könnyebb
de vilcsiék voltak kint tegnap kivitték a helyi triádosokat.. hát azt mondták dúrván jól nyomják(azért irom mert ott is olvasnak ide stikába:-).. mi nem vagyunk arra a nyomra valók
én nem is értem mit vártak tőlük..hogy majd nem mennek fel a függőleges falakon.. mint a pókember..a szpálydermanus .
ugyhallottam az endórós részek nem mentek annyira de a triálosok azok mint a fény .
hály skacok..
ricsi felismerem az talajáól..meg az illatról..ez a béli hegység...nEEm?
gecsa most akkor szerintem nem csak én nem értem akkor vettél vagy sem vagy veszel vagy sem..vagy alszol..vagy sem?
és milyet akarsz..ec 300as...?

hétvégén volt egy tsávó a krisz ecly 300asával az valami 6déylzi és szép mint atom..de nem tudtunk velük menni mert én már másnap hazajöttem.
Hy mindenki!
A lényeg: kimentünk románba és szombati nap egy tök ismeretlen román srác vezetésével telt Beius környékén a kisebb dombokon,vagyis nem a Biharban!
2db 525 egy 125és 300GG. Sajnos Thomy07 aki velünk jött hihetetlen balszerencse övezte
Két defekt után, megelégelte és mondta nem jön tovább. Mi nyugtáztuk és indulás, sajnos nem tovább mert rengeteg idő elment. Így maradt a srácok által kijelölt enduro nyom
Nekem nagyon tetszett,csak egy picit ha nehezebb akkor világbajnok lett volna Gyakorlatilag a szombati nap így telt el
3 Vidi lesz erről feltolva
http://youtu.be/m4tzwpfCJtw
Estéket !

vik
szokásos ceredi túra....150 km.....de sajna semmi sár.....
itthon,az ágyat nyomom,(pihenés,döglés)meg a bicaj ülését, motorozás nem volt 2 hete, le van zsírozva a gép,lemosva,olaj lecserélve,aztán majd a köv. 4 naposban kéne vmit összehozni,de semmi konkrét...am a zemplénbe nyomultunk eddig vagy 3szor asszem...Rikivel meg Csabival,meg sok helyivel,nyiregyiekkel....
hiányzik egy jó feketeerdős motorozás am...
motorozni nem voltam,motor vétel elmaradt,mint írtam nem rajtam múlik,hogy veszek-e motort,hanem az eladón...hát el is adta... de to be continued
Értelek.
Merre nyomod mostanába?
csak veszek...folyamatban van... a 250 marad egyelőre, a másik meg csak úgy szetye-motyára
amúgy fura. ez a zozi ha mond valamit mindig van valami köze a valósághoz! mondjuk úgy ,hogy az esetek 95 % ában elég jól körbejárja az esetleges hibalehetőségeket. zozi. rakhattam be 125 ös sx főtengelyszimeringet? piros színű és a belső ajka barna vitonos futamú. mert még az elsőkerékben van ilyen méretű szimering de az nyilván fekete. gondolom azon felül hogy 3 x annyiba kerül egy főtengelyszimering más baja nincs tán?