pedig rajta voltak.. de aztán tetszett nekik..nagyon...
la elfelejtettem..vát iz det min...pedig számitottak rád
mint
a a sok fórumlályker az irásaimra
max lenyomok nekik egy kwadtúrát
úgy is hosiék is befizették..akkor lyár nekik..nEEm?de
az ott lesz.. nem tudtam mert ez is titokban volt pedig úgy figyeltem volna egy kis technikailag való felylesztést
hát persze hogy nem tetszett a hegy az embernek...siroki
és környéke...hát ennyi telik ki ebből a 4 évből
folyt köv
csak sajna a teknika kibabrált velünk. és hazakullogtunk a romokkal.
tudnék erről kisregényt írni ki milyen . de igaza van zsírnak . nem szabad mérgezni a fórumot ilyen csíraságokkal.
neked mindig igazad van.
.
.
de ez nem gond csak ne mártirkodjon hogy ő egyedül...
én meg köcsög vagyok hogy azt mondom amig van távoli akár ki akivel mennyen addig vele megy ha meg nem lesz akkor meg visszari a régi haverokhoz...lásd tegnap esti telifon...mikor jöttünk hazafelé...pedig hidd le szali...rajta voltak hogy nem mennyél egyedül...de ezt aztán nehogy megent az én hibám legyen.. bár tutti ezért is engem köcsögölsz majd le...meg a ferensz is igy fog tenni mert a kis pártfogoltját bántom
bántja a ..f.szaszom se.
(de ne aggódj nem várom mert ha ara számitanék hogy s zali mit mond neked hogy adj vagy sem.. hát akkor inkább kiszerelné a legős haver a qplungom is az 525ből mert az meg olyan mint a drályvetterr taft ..minden időben jól tartja magát...(bár a rebszol olaj az forráskor bepuhult.. de utána egyből vissza is jött..ezt megunván beleraktam a régi jól bevált..gyári!olajat és természetessen azóta jó.. milyen gyárit
hát magyar molgyári lengéscsillivilli SA 15 tipusú olaját.. na azzal puhább is a qplung és forrásközelben volt tegnap uis de semmi változás....qplungterén
)
..itt nem lehet gyorsan menni
.
...leszopattad öket
,Feri!
hát a patakokban a ...dévaiban is ..eddig seem volt gond a haladással..de ez a gumi egy kutyagumi...tépi harapja és mocskossul fogja a hegyet....a sziklát a fákat...mindent.
egy hely volt..a fogadós feljáró.. ahova ilyne talajban mindég feljutok egyből de..most kicsit túl sok volt a gáz és a végén elágaskodott..amire nem számitottam...
de a többineél meg más jobban figyeltem és nagyon könnyű volt az egész...az hogy a gumi olyan ballonos mint az állat az meg 0,4 bárral nem tudtam odaküldeni még a dupllasziklásnál sem...a tibipatak végén...pedig kettő nyélen mentem neki úgy nekirobban tam a sziklás résznek mint atom..de a felni akkor sem koppan..mert ez a ballonos gumi..nem engedte hogy lekoppanjon...fákon átugratásnál ..ugyszintén...
volt egy zorrós rész déva patak végén... ott eg kidölt fánál.. a hátsó kerék ahelyett hogy lecsúszott volna és beáll a motor irányba.. a kerék a fán felfelé kezdett el kaparni...egy lefelé álló fán merőlegessen nekimegy a kerék és felfelé kaparja magát nem lecsúszik a völgy felé
belementünk a dév-a-patakba
mondtam a töbikenek hogy nem menjenek el akár hogy is lesz..nem szoktak leelőzni..de mondom biztos a biztos.,..persze egy karakáson feljöt egy fa a kerék és villa közé... felszúta az sxet mint a pireneusi emberevő a szomszéd falusi lánykát..
persze mire kibogóztam magam ..én lettem az utsó..perze a végén mikor meglátták a dévapatak igazi énjét kifordultak...odaérek belekezdek a nagy sziklás részbe... kiabálok nekik..hély merre mentek.. ez a rész a legjobb..itt kezdődik az igazi...
aztán elkezdtük...
a patak felénél már a kishűtővel berotyogtam a múltkor... most egyszer sem...a nagyhűtő és a jól toló gumi meghozta a djümölcsét.
minden nagy lépcsú ..úgy viselkedett és azt hozta amit vártunk... kemény extrajó fellépések ...lassan haladós ...nehéz patak..
a vége bekönnyúl majd a legvégén van egy nagyon meredek elképesztő kijáró...ott figyelt mindenki majd a szfehérvári nagykutya...beinditotta a kimenetelt...
feljutott egy hihetetlen meredek szikláson... de csak ia az öninditó ami túlléptette vele a dolgot... én a berugókarral ott.. nem jutottam át egyből... visszjövök...mindenki próbál minden felé menekülni...mert látták az ott kifellé..nem lesz egyszerű...inkább inposible..erre jött a b.atti....jobbról balra ki a faloldalára majd... begyorsiulva felrongyolt a jobboldali falra 3m magasra és fel asziklarakás fölé...onnan a bal oldalt dobott egy bekflipet.....fent volt a rakás felett csak a motor rossz felé ált kerékkel..lejött...akkor láttam meg én is hogy hogy is kell...kicsit visszahúztam a bal oldalon majd....rálöktem a qplungot... jobbra fel.. majd a szikla tetején..lettem hirtelen..
ezért jó az ember az újakkal van..más tecsnikszikát más látást adnak...
kijutottunk..sokan visszakerültek de végül is az első három az a 4t volt
a duplasziklásnál is ..eddig mindég azt hizzem csak a sziklákon vezet fel út..erre jön hosi és a szikla mellett egy méterrel.. felrongyol...eddig nem is láttam mindég csak azt hogy felugratni a sziklánál.. a konnyebbik út nem jutott el a léátószögembe.. most is látszik nem jó az endúró látásom..csak az hogy nekidurranni ami előttem van és azon fel.. ez itt be is válik..de ha esetleg nem megy a szikláson.. lehet menne a könnyebb úton...majd egyszer kipróbálom...hogy ezt a csőlátást elhagyom..ha ezt sikerül megtanulni ugy fogok menni mint tévhit nályt és brúsz villisz ...a csákonorisz ellen mindent szabad cimű filmben
már gyéártom a vidiket..mert azért csak meglehet nézni..ha nem is olyan mint lyakszinak